sağol cnm.. valla ölü toprağı var üzerimde..
çoktan giyinip cikmam gerekiyordu ama. offffff.
gunaydın kızlar ben geldim.nasılsınız?
bende ıyıyım nasıl gıdıyor ? neler yapıyorsunuz ?
Ben de varım hee aranızdaa sevgiLisinden ayrıLmış oLaraktan
1.5 senedir birLikte idik ve 1 ay evveL de ayrıLdık,bitirdikk..
Hamd oLsun iyiyim şimdi ama arada 'dank' ediyo içim sızLıyo ama oLur o kadar :1hug:
hoşgeldin anlatırsan dinleriz çenebaz önemli soruları sormuş zatenben de varım hee aranızdaa sevgilisinden ayrılmış olaraktan
1.5 senedir birlikte idik ve 1 ay evvel de ayrıldık,bitirdikk..
Hamd olsun iyiyim şimdi ama arada 'dank' ediyo içim sızlıyo ama olur o kadar :1hug:
ben deldimmmmmmmmmmmmmmm
hemen size dünkü olanları anlatayım dün uluçla buluştuk satrbucksat kahve falan içtik sürekli göz göze geldik bana canım ya diyor bana ait hiç bişeyini atmadım dior hep bakışıyor göz göze geliyorduk...neyse veda vakti alışveriş merkezinden çıktık yanağaımı ellerinin arasına aldı öptü o an aynı ıssız adamdaki son perdeyi yaşadık o bana ben ona öyle bir sarıldık ki kopamıyoruz benim alnımdan öpmeye başladı ben ağlamaya başladım bağırmaya başladım kötüsün sen dedim mahvettin bizi dedim bu ben bağırdıkça dudaklarımı öpmeye başladı susayım diye bana dediki yanındayım bak dedi bundan sonra sık sık görüşelim dedi...ağlama güzeller güzelim dedi sarıldık 10-15 dk sonra beni dolmuşa bindirdi eve gidince ewden çağrı at dedi neyse ewe geldim ağlaya ağlaya hemen çağru yaptım uluca yarım saat sonra oda bana bende ewe geldim şimdi canım diye mesaj atmış.gecede msn ye girdi ben hiç bişey yazmadım bana muju yazdı napıorsun dedi...
kızlar ne olduğumuz şuan belli değil he bu arada ben dün ona sakın dedim beni arkadaş olarak görme ben yapamam dedim sarıldı bana sıkı sıkı...
ne olur maaşallah değin kızlar dua edin benim için bizim ayrılık sebebimiz nazardan dolayı oldu...göze geldik ...dualarınıza ihtiyacım war birde yorumlarınıza bu adam beni seviyormu sizce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?