Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canlarım aşkitolarım sabah kalabalıkmış burası şimdi gitmiş herkes,sizleri çok sevdiimi sölemek için uğradım. biraz göz attım yazılanlara. bize uzaktan bi gözle bakınca nasıl hoşuma gittik anlatamam delikafadulden

tuticgim ben geldim cnm, dun bana yazmissin msnde ama yine pc basinda degildim..
Ya uluçla olanlari okudum, çok saçma yaptigi burda anlasalmiyacak en ufak birsey yok kendi kendine bi trip yapmak istedi, cnm sen hiç umursama bence su an çok uzuluyorsun anliyorum yok yerden birsey çikti ama kendi hatasini anlayacak ve dugune gelecek bak gor bundan eminim

görüşürüz kuzum... kolay gelsin sana a.s.

ben bugün bornova foruma gidip kamp kurucam belkim sarışın çocuu görürüm ... son 2-3 karşılaşma orda olmuştu kaydirigubbakcemile3

forum bornovada benim için de gez tamam mı :a015:

prensesim ben de hepinizi çok ama çok ama çok ama çok çok çok seviyorum :çok üzgünüm:

inşallah bitanem gerçi onun beyin kasları fazla çalışmadığı iiçin hatasını anlaması için bir 10 ay geçmesi lazım bi tarafını kaldırmışlar kızlar gerizekalı msn de şuan hiç yazmıyor haberde vermiyor oyalıyor beni hayatımda bu kadar çakal bir erkek görmedim..banada öyle geliyor arayacak son dakika ben geliyorum dicek...
isterse gelmesin ama gelmesse ben onu her yerden herşeyden silicem beni kukla gibi oynatmaya hakkı yok onun...kimki o havasını indiririm onun ağzı açık kalır ay çok sinirlendim yine gerizekalıya bak insan yeribe koyduk bana onca yaptığı şeylere rağmen hala zeytin yağı gibi üste çıkmaya çabalıyor...yapsın böyle daha çok soğuyorum...
:dilcikar:

cumartesı burda degılsenız yenı sewgılı yaptınız demektır bi ben mi kaldım yalnız kankamda zaten bi aydır aramıyo huuuuuuuuuuuuuuuu mıllet nerdesınız?

bocukcum sen nasılsın hallettınmı cıcek ısını..
umudum sen nasılsın..
ben fazla kalamıcam heran cıkabılırım kızlar

evet hallettim canım ama daha almadı çiçeği arkadaşım... adresi bulamadılar tekrar gönderi yaptım ; bankaya koştur koştur para yatırdım filan ama çiçek gidene kadar o bulunduğu yerden ayrılmış... kuzeninin çalıştığı yerdi neyse ki kuzeni akşam eve götürecek... ama ben orda otururken alsın istemiştim çiçeği ama neyse...

forum bornovada benim için de gez tamam mı :a015:

[/B]

ya çok gezdim ; çok yoruldum ama sonuç sıfır kuzu yaaa...
göremedim sarışın çocuuu :1no2:

cumartesı burda degılsenız yenı sewgılı yaptınız demektır bi ben mi kaldım yalnız kankamda zaten bi aydır aramıyo huuuuuuuuuuuuuuuu mıllet nerdesınız?

yok şekerim hepimiz kendimizi sokağa atıyoruz ne sevgilisi delikafadulden
senin kanka niye aramıyor :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…