Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bugunku falima bakin kizlar?

Bugünlerde, bir süredir hassas bir biçimde devam eden işler ve ilişkiler çığırından çıkabilir. Karşılıklı geri dönüşü olmayan tepkiler vermeden önce sakinleşmeye çalışmalısınız.

Tamam canım kafası allak bullak onunda ne yaptığını bilmiyor, sence gelicekmi bana gelicekmiş gibi geldi ama hayırlısı olsun fisfisfis

inşallah gelir gelmesse her yerden silicem onu...ilk başta gelicem değip sonradan gelmicem değip sözünden cayanlarla işim olmaz benim adam yanlış anladı neymiş başkasıyla git ulan ben başkasıyla gidecek olsam seni ne çağırayım yalanmı benim demek istediğim hani gelmicekse bascam gidicem geleceske bi yerde buluşup gidecektik yok anam bi tarafından anlıyorlar onlar ...
bana içimden arayıp ben gelecem diyecek gibi geliyor ama kendi bilir...

kaydirigubbakcemile3 tam olmuş hee bencede sakinleş iyice düşün canım. Hakkında hayırlısı olsun ama umarım düzelir aranız :1hug:

Hmm sölemedinmi sen böle böle diye canım.. Neyse fazla üsteleme bence şimarmasın :) gelmezse kendi kaybeder yaza gelicem diye birileri sinyal veriyor -tatlicadiarzu-

Hmm sölemedinmi sen böle böle diye canım.. Neyse fazla üsteleme bence şimarmasın :) gelmezse kendi kaybeder yaza gelicem diye birileri sinyal veriyor -tatlicadiarzu-

hehehe yok kız saldım valla gelen gelir...
yaza hahah allah iyiliğini versin... gelsin bakalım eski tuğçeyi bulabilecekmi ??? ah keşke gelseeee:roflol:

hehehe yok kız saldım valla gelen gelir...
yaza hahah allah iyiliğini versin... gelsin bakalım eski tuğçeyi bulabilecekmi ??? ah keşke gelseeee:roflol:

Canım yaa kaydirigubbakcemile3 bide bakıomussun yaza başka biri gelmiş off ikiside kudursaa.. hayatm benm acil çıkmam lazım öptüm görüşürüz Şeniz

canım acıl cıktım bıse yazamadan..
cok uzuldum uzulmene bole olmasına ben senden guzel haberler bekıyodum ınan..
ya noluyo bole ılskılere bu erkeklere
canım uzulme..sakın ol..bıraz bekle ..dogru karar almıssın guclusun bravo sana...
oda anlıcaktr kabahatını

ben de bekliyordum acikcasi.. sinirim gecti acikcasi cok daha sakinim. ama yaptigini gormezden gelemiyorum. biraz zaman gecsin bakalim migrenim tuttu direk zaten.benneyaptımki

ben de bekliyordum acikcasi.. sinirim gecti acikcasi cok daha sakinim. ama yaptigini gormezden gelemiyorum. biraz zaman gecsin bakalim migrenim tuttu direk zaten.benneyaptımki

kendını hasta etme canım ya...
hatasını anlıcaktır bnce..
ay bu erkeklerı hıc anlayamıyorum..hepsımı aynı ya

kendını hasta etme canım ya...
hatasını anlıcaktır bnce..
ay bu erkeklerı hıc anlayamıyorum..hepsımı aynı ya

yok canim zaten benim yapim bu cok sinirliyim sinirlenince de bu kadar ya basima vuruyo ya mideme yarin sinavim olmasa hic dert etmem de sinavim yalan oldu nerdeyse. neyse yarin kalkip yeni bi baslangic yapicam artik.
bugun istedigim kadar depresyona girebilirimhihoyyyt

hayırlısı canım
ınsaalh sınavında basarılı gecer..
aslında sımdıden yavas yavas depresyondan cıkmaya bak madem yarın sınav var:teselli:

günaydın monam ve fırtınam...
hayırdır cts sabah sabah ... gariban ben sanıyordum tek çalışan :)

selammmmmmmmmmmm
fıstıklarrrrrr
fındık kurdlarım.
mınık kızçeler..............
ben evdeyım henuz...
bır yandan netteyım bır yandanda sandiviçle elımde çay kahvaltı yapıyorummmmmmmmmm
bırazdan ofise gıdecem...
hepinizie mutlu guzel bol kazançlı gnler geçsin...

para lazım para para...
aşk lazım aşk aşk..
offffffff erkek neyım ıstemıyom yaaaaaaaaa
ben boyle çokkkkkkkk mutluyummmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…