Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kizlar sila'nin yeni albümünde bir sarki var adi "en dogru zaman" mutlaka dinleyin...
gercekten cok güzel bir sarki...

Bir hayat kurdum
ıçine huzur koydum
Yaslandım arkama
Seni kovdum

En doğru zaman
Canım istediğim zaman
Anlaştığım zaman kendimle

dun yazmistim zaten dun bakmadiysan gormemis olman normal
tek duam var Allah bana biraz sakinlik versin bu sinirle nasil yasiyorum ben bilmiyorum :)

evet canım ya sinir insanın kendine yapacağı en büyük kötülük biliyo musun...
kendini sakinleştirmeye çalış, sürekli içinde seni kollayan biriyle konuş...

evet canım ya sinir insanın kendine yapacağı en büyük kötülük biliyo musun...
kendini sakinleştirmeye çalış, sürekli içinde seni kollayan biriyle konuş...
ah keske basarabilsem canim resmen deliriyorum gozum gormuyor nasil bu kadar cok sinirlenebiliyorum bunu da anlamiyorum. sevgilim de sinirlenen kadinlardan nefret ediyor. hakli da hic hos degil ben de begenmiyorum ama gel gor ki durduramiyorum kendimi.

kaydirigubbakcemile3
ölümlü dünya ölümlü insan ha alim olsan ha zalim olsan
şişşt şiişşt sakin ol sinirlerine hakim ol

kaydirigubbakcemile3

insallah tez zamanda sizlerin de iyi haberlerinizi aliriz kizlar a.s.

cok sevındım canım ,
aman sınırlerıne hakım ol..
bıdaha buraya yolun dusmesın

dınlıcem canım bıara merak ettım

benden sonra bıse olmamıs aklım sızde kalmıstı
neyse ben cıkıyom yıne kızlar..
cenebazım ,yılkacım sız varsınız ashıda cok opuyorum yarın gorusuruz:))

ben bugün arkadaşımla kadıköyden geçerken kötü oldum kızlar..Tiyatronun önünde buluşurduk hep orayı görünce içimden koptu bişeyler..onu bekleyio orda görmek ve sarılmak senağlama . bi keresinde ankaraya dönecekti bende taksiyle yetişmeye çalışıyorum kadıköye, kuzeni yanındaydı benim arkadaşım aradı yetişemedin gitti dedi ben nasıl üzüldüm böle takside gözleirm doldu sonra kadıköye geldim kuzeniyle buluştum yürüyoruz tiyatronun oraya bi döndük köşeyi baktım karşımda duruyor nasıl koşup boynuna atladım resmen nasıl mutlu oldum içime çektim kokusunu :1no2: bileti erteletmiş, sonra uğurladık beraber...sonra baharıyeye çıktık arkadaşımla orda yüzük aldığımız dükkanın önünde beraber oturduğumuz cafenin önünde kısaca ben koptum kızlar, arkadaşımın yanında da bişe yapamadım tuttum kendimi ama şimdi içim paramparça yine iyileşmiyor işte...yok oldu zaten artık göremiyorum msn de konuşmasam bile orda olduğunu bilmek içimi rahatlatıyordu ben özledim dayanamıyorum, ondan da hiç bir ışık yok tutunabileceğim tek bir umut yok, olmuyor kızlar..kim bilir şimdi o kimin yanında bugünü ben böyle geçirirken o kimin yanında, bunu bilmeme rağmen ben çok özledim bebeğimi...senağlama

ben yine eskileri okumaya dalmışım, ebruşum gelmiş gitmiş görmemişim...
iyi geceler canım, bu gece melekler senin için benim için burdaki herkes için allahın kulağına şunu fısıldasın
allahım desin bu kullarını bu baharda yalnız bırakma
bakarsınız umduğumuzdan iyi olur herşey
neden olmasın ki demi galetecim... hicaz makamından çalıyoruz bu akşam hepimiz.

inşallah cnm, herşey düzelse keşke hep bunu diliyorum,dönse bana bende affedebilsem o döndüğünde, sonra yeni bir başlangıç yapsak belki eskisi gibi değil ama daha güçlü bir başlangıç...

canım biçok şey biz öyle istediğimiz için oluyo biliyomusun
kendimizi bi toparlasak aslında, acılı makamdan çalıp söylemesek toparlanıcaz... ama acıyla mücadele etmek daha zor geliyo bize. acıya koyveriyoruz kendimizi.

BAĞLANMAYACAKSIN

Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
"O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela.
O daha az severse kırılırsın.
Ve zaten genellikle o daha az sever seni,Senin o'nu sevdiğinden.
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini...
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
ılle de bir şeyleri sahipleneceksen,Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları...
Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak."O benim." diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir Şeylerin...
Mesela gökkuşağı senin olacak.
ılle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.
Mesela turuncuya, yada pembeye
Ya da cennete ait olacaksın.
Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi,
Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
ılişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak...

CAN YÜCEL

bu yazıyla iyi geceler diyeyim... geçmişte biri yazmış, ben de biliyodum hatırlamak hoşuma gitti bu yazıyı. okuyalım ve kendimize daha fazla önem verelim kızlar.

hadi iyi geceler, iyi uykular, ben yatayım, belki rüyamda güzel şeyler olur :1rolleyes:

mirmirmirmir a.s.

ayyyyyyyyyyyyy nasıl gözlerim doldu seni gördüm kendimde allah tez wakitte kavuştursun cnm ya of offfffffffffffff

cnm biliyorum ama elimde değil işte deniyorum bu kuyudan çıkmayı ama seviyorum işte bunu değiştiremiyorum unutamıyorum unutamayacağımda biliyorum daha önce yaşadım bu acıyı, öle kolay kolay geçebilecek birşey değil.yine aynı acı...eskisi gibi güçlü değilim bu seferki ötekinden de farklı, duygular tamamen farklı.aşkın halleri olur mu diceksin ama varmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…