Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bitanem ya kıyamam sana şartlama kendini unutamam diye neler unutuluyor be cnm walla sende aynı benim gibisin kaç ay oldu cnm ayrılalı...

tuticim hoşgeldin, galetecim unutamıcam falan deme, tamam üzülürsün duygulanırsın ama kendine böyle telkinler verme. unutucaksın, bak herkes günden güne iyileşiyo canım, bugün daha önce hiç okumadığım sayfaları okudum, benim de bilmediğim ne insanlar gelmiş geçmiş burdan, sonunda gelip mutluyum demişler. hayat böyle bişey. bugün bişey canını sıkar, yarın o şeyi hatırlamazsın.

yarın güzel bi gün olsun. princessim yerine ben diyeyim... öpüyorum sizi... a.s.

hoşbulduk tatlım

evet galetecim sartlama kendini

bende saldım kendimi düşünmüyorum...
kuzenimin yemeğede gelecekmi gelmeyecekmi haber wermedi eğer aramazsa silicem heryerden onu...

inşallah cnm,dönsün istiyorum.döndüğünde affedebilmeyi istiyorum :Saruboceq:

ben sana tek bişey diyorum onu bekleyerek geçirme zamanlarını bekleme yani hayatını ona endeksleme senden gider bişeyler tatlım hayat sürprizlerle dolu ansızın dönecektir canım ama bekleyerek harcama günlerini...

bende saldım kendimi düşünmüyorum...
kuzenimin yemeğede gelecekmi gelmeyecekmi haber wermedi eğer aramazsa silicem heryerden onu...

canım sen salma kendini, o gece çok güzel giyin süslen git yine..bir güzel fotolarınıda çekkk sonra koy msne çatlasın

canım sen salma kendini, o gece çok güzel giyin süslen git yine..bir güzel fotolarınıda çekkk sonra koy msne çatlasın

ama ben onun gelmesinide istiyordum tartıştığımızda sonradan ben sana hafta içi haber wericem gelip gelmeyeceğimi dedi...bakalım arayackmı

canım ben de çıkıyorum, yarın benim günüm olsun bi ışık istiyorum, iyigeceler..

elbisen güzel gibi geldi bana :), siyah topuklularla bide şal alırsın olmaassa kaydirigubbakcemile5

ben yatiyorum kizlar..
iyi geceler dileyim dedim.
artık yarının içindeyiz onun için bugün diyim:
bugün çoooooooook güzel bi gün olsun!!
en az birimiz mükemmel haberler verelim.

ben yatiyorum kizlar..
iyi geceler dileyim dedim.
artık yarının içindeyiz onun için bugün diyim:
bugün çoooooooook güzel bi gün olsun!!
en az birimiz mükemmel haberler verelim.

canım yüreğin dileğin gibi güzel olsun herşey senin için :hooray:

günaydın güzel arkadaşlarım :hooray::hooray::hooray:

ben günaydın saatini kaçırmışım, princesscim özledik seni ama katlanırız şekercim
yeterki sınavların iyi geçsin, suprensesim sen de uğramaz oldun, seni de özledik...
nasıl oldun canım benim ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…