- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
cnm biliyorum ama elimde değil işte deniyorum bu kuyudan çıkmayı ama seviyorum işte bunu değiştiremiyorum unutamıyorum unutamayacağımda biliyorum daha önce yaşadım bu acıyı, öle kolay kolay geçebilecek birşey değil.yine aynı acı...eskisi gibi güçlü değilim bu seferki ötekinden de farklı, duygular tamamen farklı.aşkın halleri olur mu diceksin ama varmış...
bitanem ya kıyamam sana şartlama kendini unutamam diye neler unutuluyor be cnm walla sende aynı benim gibisin kaç ay oldu cnm ayrılalı...
53 gün oldu
tuticim hoşgeldin, galetecim unutamıcam falan deme, tamam üzülürsün duygulanırsın ama kendine böyle telkinler verme. unutucaksın, bak herkes günden güne iyileşiyo canım, bugün daha önce hiç okumadığım sayfaları okudum, benim de bilmediğim ne insanlar gelmiş geçmiş burdan, sonunda gelip mutluyum demişler. hayat böyle bişey. bugün bişey canını sıkar, yarın o şeyi hatırlamazsın.
yarın güzel bi gün olsun. princessim yerine ben diyeyim... öpüyorum sizi... a.s.
3 ay falan kıyamam...emin ol dönecek...
inşallah cnm,dönsün istiyorum.döndüğünde affedebilmeyi istiyorum :Saruboceq:
bende saldım kendimi düşünmüyorum...
kuzenimin yemeğede gelecekmi gelmeyecekmi haber wermedi eğer aramazsa silicem heryerden onu...
canım sen salma kendini, o gece çok güzel giyin süslen git yine..bir güzel fotolarınıda çekkk sonra koy msne çatlasın
ama ben onun gelmesinide istiyordum tartıştığımızda sonradan ben sana hafta içi haber wericem gelip gelmeyeceğimi dedi...bakalım arayackmı
peki karar verdin mi ne giyeceğine?
canım ben de çıkıyorum, yarın benim günüm olsun bi ışık istiyorum, iyigeceler..
ben yatiyorum kizlar..
iyi geceler dileyim dedim.
artık yarının içindeyiz onun için bugün diyim:
bugün çoooooooook güzel bi gün olsun!!
en az birimiz mükemmel haberler verelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?