Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ben bu gece hepimiz için dua edicem ebrum
hadi iyi geceler. iç ilacını güzelce uyu tatlım benim... :1hug:

ben de çok seviyorum hepinizi...

bende bugün evdeydim bişeyler olsun istedim bekledim.ama yok işte olmuyor sanki hiç birşey yaşamamışız öle biri yok bende yokum gibi...

çenebazım sen gelene kadar ben nöbeti devraldım ebrucum ve fırtınamdan biri gelirse dövecem onları ya üzülmelerine dayanamadım napıyım
klava:

nöbetci nöbetci, hani yoksun yerimseniben yerimseniben

cenebazım burdaaaaaaaaaaa

burdayım ama hiç heveslenme, asayiş berkemal mi bakim dedim kaydirigubbakcemile3
nasılsın yawyuşum şaka bi yana Şeniz

çalış çalış aferin kuzum benim, biz özlüyoruz ama önemli olan başarılı olmanız datluumm gel bi öpim seni çiçekli, banyo da yaptım kokulu kokulu öpim gel a.s.a.s.

ya kızlar günlüğümü açtım baştan okudum 2005-2006-2007-2008 hep yolunda gitmediği zaman yazmışım mutlu olduğum anıları yazmamışım onlar içimde şimdi mutsuzken geri istiyorum ne değişti, ben farkedememişim kendimi kaybetmişim...

canım benim geçenlerde vermiştin diye olmuyodur, bende üzüldüm ama onlar çok güçlü, bak görüceksin yarın gelip kızlar bugün çok güzel bigün dicekler...

ay inşallah diceklerr cenebazım yaa ben dıyorum valla umarım bozulmazz sen neler edıyon özluyom yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…