Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım benim, mutluyken kıymetini bilmiyoruz işte... :1hug: yine mutlu olucaz üzülme sakın... Şeniz

Doğumgünü çiçeği???

Ay ben çok fena fransız kaldım kızlaarrr

Biriniz bana acilen özet geçiverin yaa

görüşürüz nilim öptüm seni...
benim "kanka" doğumgünümde çiçek gönderdi de egem onu diyodum kaydirigubbakcemile3
züğürt tesellisi işte bana :roflol:

geldimde geç gelmişim şase pardon.
geçmişi okuyodum.
sınavlarım bitti evet. iki günde evdeyim rahatım yani.

fırtına ve ebru. birebir olarak ikinizinde yaşadığını hissettim. fırtınam senin yerine koyamıyorum kendimi zaten. yine de güçlüsün yine de toparlarsın biliyorum.
illaki geçicek. mantığımızı biraz daha öne alabiliyoruz çünkü artık.
ebrum sana da söliyim o yaşadığın aslında o kadar ağır bir şey ki..
üzüntünde haklısın.
siz ikinizde dışarıdan bakamıyorsunuz şuan.
ama vazgeçilmediniz bunu bilin ya.. .
adamlar sizi sevmeyip başkasını seçmedi. sizi sevdikleri her halinden belliydi.
fırtınam sana gelmedimi bu adam kaç kere? ebru sana ileti yazdi msnde, hepimiz biliyoduk sevdiğini.
neyse bunları anlatmam gereksiz farkındayım.
sadece bilin ya onlar pişman olan taraf.
aşk acısı diyosanız hepimiz geberdik. ölünmüyo hepimizde biliyoruz..
razı olcaz böyle durcaz artık. çok umursamaz konuştuğumu hissettim bi an ama elden bişi gelmeyince artık sustum sanırım..

ha unutmadan şunu da yazıyım ayrı ayrı mesajlar olmasın.
ay dönümümüz kutlu olsun...

offf neler olmus yine:S

ama ben yazmadan sunu diyeyimki aynen princessime katiliyorum her kelimesine...
gecicek elbette bir gün bu yüzden size simdi üzülmeyin haketmiolar demicem...

ben galiba özledim seni(:::

günaydın şekerler geçmişiokumadım ama pek iyi şeyler olmamamış galiba(((::: hepinize güzel birhafta geçirmeniz dileğiyle unutmayın acının biri biter diğeri başlar sabretcez onlar bizden daha çok acı çekiyorlar giden değil kalandır terkekeden

günaydın kızzzlaaarrrrrr

bende okumadım çünkü haftasonu girmiyorum nete, epey ilerlemiş. Sanada günaydın umudum, sizede günaydın bütün kızlaarrrr, çenebazım gelmemiş daha,

bu arada benim kankam bugün de yok yaaaaa :1no2:

geçmişi okudum şimdi off fırtınam geçicek hepsi yaşadıklarımız sınav inan bu yaptıkları yanına kalmayacak bu yaşadıklarının sonunda mutluluk seni bekliyor sende mutlu olacaksın hemde ondan daha çok ebrum canım evlendiğini duyunca ölmek falan yok hazırlıklı olcan ve o gün o senin hayatından çıkacak ve tüm umutların bitecek en azından ben öyle hissediyorum onun evlendiği gün benim için o tamamen ölcek onu bir mezara koycam ve ölmüş olacak umutlarım şimdiden evlendiğini düşünüp canını sıkma gün doymadan neler olur

baristik biz kizlar uzulen arkadaslarimi sevindireyim dedim :)

süper haber bu canım ya...inşallah bundan sonra üzmez seni ... :içelim:

canım benim ...öyle düşünme... yani ilerde yaşayacağını filan... kötü şeyleri getirme aklına... hem şöyle düşün fırtınamınki çok daha farklı... aniden olan bir durum... senin o haberi almana zaman var... ve beklediğimiz bir haber maalesef...
senin için diliyorum ki; o haberi aldığında yüreğin kuşlar kadar hür olsun... içinde kelebekler yanında durup elini sımsıkı tutan adam için uçuşsun... ve haberi aldığında sadece gülümse ... ve iyi ki de ; iyi ki bitmiş ve ben bu adamla karşılaşmışım de ...yerimseniben

günaydın kızlar... çok güzel bir hafta olsun inşallah...

fırtınammm ... gelince okursun canımcım... çok üzüldüm ; görmene değil... senin üzülmene... umarım bugün daha iyisindir tatlım... mutlaka bir nedeni vardı görmenin... ben de öyle düşünüyorum... ama üzülmen için değil... daha da güçlenmen için bence...

kocaman öpüyorum seni... geleyim konyaya sımsıkı da sarılacam :1hug:

günaydın canlarım, haftamız güzel olsun, günümüz aydın olsun

a.s.a.s.

günaydın bitanemm çenebazımm Şeniz bebişleriimm günaydıınnn :asigim:ben haftasonunda hastaydım idrar yollarımı üşütmüşüm ağrıdan duramadım antibiyotiğe başladım şimdide halsiz ve uykusuz gibiyim hadi bakalım güzel bi hafta olsun hepimiz için inşaalllaahh:Saruboceq:

günaydın canım... geçmiş olsun bi de :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…