bende bi haber yok 12 gündür görmüyorum kendisini msnde,kayboldu gitti sanki hiç olmamaış gibi, bende girmiyorum hiç..silmedim ama görsünde istemiyorum offline olarak arkadaşlarımla yazışıom:sm_confused:
Vurur o soğuk akşam vakti
Yeter sana gücüm yok demiştim inanmadın
Affet beni deseydin kollarında ağlardım
Oysa bana yalan söylemiştin hatalıydın
Geçer demek inan zor çünkü aşk senin adın
şarkının bu kısmı çok güzel..canım senin lale nasıl hemen sözlenebildi aklım almadı..siz ayrılalı ne kadar olduki..evet yaa birsürü güzel şey yaşanıyo, ailesiyle tanışıyosun, güzel heyecanlar..sonra birgün bakıyosunki bitmiş..of zor işler..üzüldüm yaa..canım sıkılıyo benimde, işten izin aldım yarını kendime ayırıcam yalnız dolaşmak istiyorum,yağmur yağsa bile..:çok üzgünüm:
evet sarkı guzel..yazmak geldı ıcımden..
hep uzuluyoruz ama ınsallah gulus olarak bıze gerı doner..
ya bız ogustosta ayrılmıstık..
5ay sonra bırlestık..13surdu..sonra aılesı bı kız ıstıyo dıye ayrıldık ıste...3ay olucak ayrılalı..o ıse nısanlı...aklım almıyo valla.bana anca koyuyo sanırım..buara cok yogunluktayım..
ıyı yapmıssın bazen yalnızlık ıyı gelıyo ınsana..
senın durumun en canım
ebrucum,az bişey benziyo sana benim durumum da..hiç istememe durumu olmadı ailesi tarafından ama biz kendi aramızda anlaşamadık, 3-4 kez ayrıldık barıştık, geçen yaz kendi aramızda yüzük takmıştık, bu ayrılmalarla nikah tarihimizi kendi kafamda hep erteledim, bu adam evliliğe hazır değil dedim, biraz da değişmişti, eski günlerdeki gibi beni mutlu edemiyodu..2,5 ay oldu, o istedi ayrılmayı sonra ertesi gün hayır istemiyorum ayrılmak dedi..bu tutarsızlıkları çok vardı zaten..oysa ben hiç ayrılmak istememiştim herşeye rağmen..onunla daha evvel bu konuyu konuşmuştum.Çocuk gibi ayrıl yine barış kocaman insanlarız, böyle yapmayalım nolur demiştim..konuşmama rağmen böyle davrandı..demekki gerçekten ayrılmak istedi diye düşündüm, 2 hafta kadar peşimde dolaştı tekrar biraraya gelmek için..ne bir özür ne bir hatalıyım lafı duymadım çok yavandı ve çok samimi bulmadım..ben de bir daha bir araya gelmemek üzere bitirdim, çok üzüldüm ama bitirdim..
bu fotodaki benim parmağımda duran uğur böceğini o çekmişti, fotografların bazılarını nedense silemiyorum..çoğunu sildim, kalanları da silicem, hep bişeyler hatırlamak zorundamıyım..
aşka geldim valla ne güzel şiir
ama hiç iyi değilim aslında, içimde bir boşluk var..atamıyorum, hep bişeylerle uğraşmaya çalışıyorum, arkadaşlarımla olmaya yalnız kalmamaya çalışıyorum.. ama bazen yalnız kalmak istiyorum, yarın olcak bu inş. boğazda yürürüm belki..
sen ıstemıssın ayrılıgı..demekkı gormussun bazı seylerı..
bazı seyler ınsanın ıcıne huzur vermeyınce kabul edemez haklısın..
ama cok cesaretlımıssın..
herseyde bı hayr var ıste...
ama sevseydı senı ıkna ederdı..
ne kadar oldu bıtelı..
onun aılesı hep ıstedı benı ama...babamla cok problemler oldu..bıdaha aynı seylerın olacagından laf yıceklerınden dolayı bıdaha ıstemedıler dıye dusunuyorum...mutlu olunmıcagını dusunduler..
ınsallah bole mutlu olurlar
2 buçuk ay oldu, ilk zamanlar sık sık ağlardım, şimdi ağlamıyorum..Allahın bize sunmuş olduğu en güzel şeylerden biri zaman..zamanla herşey daha iyi olacak inş.
Doğru söylüyorsun, yeterince çaba görmedim, ikna edemedi, aynı şeyler yaşanacaktı bundan eminim, mutsuz olacaktık.
böylesi bizim için daha hayırlı mıydı bilmiyorum, cesaretten değil, kadınsal hisler diyelim, daha kuvvetli hislerimiz var, yeterince değer görmeyince böyle olması daha doğru diye düşündüm. bana pişman olucaksın dedi..hissettiğim şey pişmanlık değil, çok güçlü de değilim, sadece böyle mi olmalıydı diyorum içimden, güzel günlerin hatrı var, kimseye onun hakkında konuşmuyorum, sadece bitti diyebiliyorum o kadar..
aa nekadar guzel duruyo ...hıc sızın cekımınz gıbı gelmemıstı bana..
bende bısey kalmadı resım falan ama masallah ben bulup kendımı uzebılıyorum(face)
bende hatırlamak ıstemıyom ama hemde ugrasıyom galbasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?