Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ama bak şu 333 fikri, hoşuma gitmedi desem yalan olur kaydirigubbakcemile5

kanka sesime gel zatengamyoncuiremsu
su monopisadan öğren adam gibi birsey yap isimini isim olsun rakamlı felan bişi olmasın dayak yiceksın:mymeka:mona değiştirmişti sende değiştri sor ona nasıl yapmıs oren

erkek istersen istediğin an yanında biter merak etme, önemli olan seni sevmesini bilecek erkek olsun

(offff beee ne güzel konuştum ben öyleee :))) )

beklediğim falan yok sadece hayatı gerçekçi yaşamaya çalışıyorum o kadar kuşum kaydirigubbakcemile3

selinin avatarını görünce aklıma geldi yine günlerdir kırmızı topuklu saten ayakkabı arıyorum yok yok yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
offfffffffffffffffffff...
nasılsınız kızlar???
bende gelişme var ama salak saçma konular neyse :S

hakketen gözünü seveyim değiştir şu nicki yaaww
sm793cüm mü dicez :roflol:
ben de değiştirdim nickimi..... :lepi:

sendemi bürütüsssssss -tatlicadiarzu-

benimde pek hoşuma gidiyor bu kırmızı ayakkabı, bulsam biyerde alırım kesin kaydirigubbakcemile3

değiştir yolcam yaaaa gülveren felan olsunnngamyoncuiremsu

hadi leyyyynnnn :mymeka: başka bişey bualamadınmı Çok üzgünüm çoook

Anladım canım :teselli: ama keşke ayrıldığınız zaman silseydin onu yada yine sil ona söyleyipte bu şekilde zaten geri dönüşü olmaz ama silersen bişeyler dank eder belki,seni kaybettiğini hissetsin seni özlemesine yokluğunu hissetmesine fırsat ver böyle hem sen üzülüyosun hemde olduğunuz yerde sayıyosunuz. Ben olsam bi dk beklemeden silerdim canım ama yinede sen daha iyisini bilrisin :1hug:

fena diilim ben canım sen nasılsın. ne oldu merak ettim gelişmeyi? :)

canım alakasız olcak ama senin iconlar farklı, nerden buluyorsun??
canım onları upolud etmiştim ben burda yok yani onlar..zaten moderötöre sordum kullanabilrmiyim die kullanmanızda bi skaınca yok ama kullanmasanız daha ii dedi artık bende kullanmıycam ama bizim bu ikonlardan sıkıldım artıkmirmirmirmir

ortak tanıdığınız hiç yok mu canım yaa ?

yok ben istanbuldayım o ankarada bizim görüşmemiz bundan sonra zor...

kuzucum ya sen de artık bakmasan şu resimlere filan...msnden silsen...
dönmek isteyen dönüyor zaten be güzelim...
sen msnden silince dönmeyecek mi sanıyorsun ; ya da silmediğinde dönecek mi sanki... bak princesse sildi ekledi sildi.. en son durum ne bilemiyorum ama sonuçta konuşmak istediğinde nasılsa sana ulaşacak...

böyle kendine çok daha fazla acı çektiriyorsun... elbet unutmak zor... ama istemek lazım be güzelim... unutmayı istediğin halde bile kolay olmayacak... ama sen daha istemiyorsun bile... bakma nolur resimlere filan... :teselli:

anlat bakalım...

ben çıkıyorum tatlılarım.........a.s.a.s.
akşama arkadaşla görüşücem, büyük ihtimal uğrayamam....... öpüyorum sizi..........

iyi akşamlar çenebazım... ben de kaçıyorum...
iyi bakın kendinize... gülümseyecek birşeyler bulmaya çalışın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…