ama bak şu 333 fikri, hoşuma gitmedi desem yalan olur kaydirigubbakcemile5
zaman şuanda ben,m için durdu ama toparlınıcam biliyorum demmeki böyle olması gerekiyormuş ve olmuş olanla ölene çare yok derler doğru demişler
hakketen gözünü seveyim değiştir şu nicki yaaww
sm793cüm mü dicez :roflol:
ben de değiştirdim nickimi..... :lepi:
selinin avatarını görünce aklıma geldi yine günlerdir kırmızı topuklu saten ayakkabı arıyorum yok yok yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
offfffffffffffffffffff...
nasılsınız kızlar???
bende gelişme var ama salak saçma konular neyse :S
değiştir yolcam yaaaa gülveren felan olsunnngamyoncuiremsu
msnde 12 gündür hiç görmüyorum, ama daha önce konuştuk ilk ayrılıdığımız zamanlarda babamın bir sağlık problemi vardı onla ilgili, sonra bi kere bana sorduğunda ben tutamadım kendimi nasıl yaparsın diye üstüne gittim başkasının olduğunu sölemişti kuzenine onu sordum oda bilmiyorum onuda hayatımda istemiyorum kimseyi istemiyroum sıkıldım bunaldım falan demişti sonra bende bende kaçmak istiyorum lütfen daha fazla benden bişe bekleme dedim arkadaşça konuşması beni üzüyordu çünkü.en son 26 martta konuştuk onda da msnde,ben dedimki arkadaşlarım senle konuştuğum için küçük düştüğümü düşünüo ama beni bilirsin kimseyi dinlemem duygularımla hareket ederim dedim.telefon olayına bozulduğumu söledim bide onu özlediğimi söledim sonra kaçmak için çay koycam falan dedim oda bölee uzun uzun yazdı sonra sildi bi gülücük attı küçük düştüğünü düşünmüyorum sen onları dinleme içinden nasıl geliyorsa öle davran seni kırdığsam özür dilerim dedi sonra hadi git çayı koy dedi göz kırptı bende göz kırpma eskiyi hatırlatıo en iyisi ben saçmaladan gideyim dedim çıktım oda hoşçakal yazmış sonra.bundan sonra 2 kere daha gördüm işte ama konuşma olmadı en son gördüğümde ben nete girsemmi die karar verene kadar o çıktı.12 gündür de hiç online olmadı...
selinin avatarını görünce aklıma geldi yine günlerdir kırmızı topuklu saten ayakkabı arıyorum yok yok yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
nasılsınız kızlar???
canım onları upolud etmiştim ben burda yok yani onlar..zaten moderötöre sordum kullanabilrmiyim die kullanmanızda bi skaınca yok ama kullanmasanız daha ii dedi artık bende kullanmıycam ama bizim bu ikonlardan sıkıldım artıkmirmirmirmircanım alakasız olcak ama senin iconlar farklı, nerden buluyorsun??
canım ortada hiç bişey yok söylediğim gibi sevgilim otobüs şöförü 3 nisanda uzun zamandır ilk defa birbirimizi gördük sarıldık öptük birbirimizi ben işe döndüm oda tekrar işinin başına gitti otobüsteyken aradı beni konuştuk dikkat et dedi ama daha telefonu açılmadı kapattı artık ne demeliyim bilmiyorum çok seviyoruz birbirimizi annemin dayısının oğlu yani beni tanıyan biri acaba çok zayıfladığımı söledi çirkin mi buldu beni kaydirigubbakcemile3 artık sinirimde ne dediğimide bilmiyorum :1no2::1no2:
yok ben istanbuldayım o ankaradabizim görüşmemiz bundan sonra zor...
nasılsınız kızlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?