kız cenebazım tatlım kuşum bebeemm sen kendi işinde bilmem ama burda terfi edecen yakında şöylee moderatörlük falan yakışır benım bebişime:)
prensesimm yirim seniii hoşgeldin
ulan sen çenebaz değil çenesi düşesice olmalısın geveze senın adın aşkıtom yaa
kız cenebazım tatlım kuşum bebeemm sen kendi işinde bilmem ama burda terfi edecen yakında şöylee moderatörlük falan yakışır benım bebişime:)
prensesimm yirim seniii hoşgeldin
ay bidee ikna etmeye ugrasıorum yahuu cenebazsın işte ayrıca çalçenesinnnnnnnnnnnnn:)
evet biraz tamam
alla alla içkim sigaram yok, tek kötü huyum çenem :1rolleyes:
ulan sen çenebaz değil çenesi düşesice olmalısın geveze senın adın aşkıtom yaa
hoşbuldum bebeğeeemm Şeniz
bencede çenebazıma moderatörlük yakışır artııkk bu saatten sonra dimiii artık repler falan az gelir onaaa
alkışlıyorum oylarımız sanaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy mitinglere gitmen lazım konu konu dolaşman lazımm
kız bütün konuları kapatcam demişsin talan ederle seniii böylee politikacı da hiç görmedim
delikafaduldendelikafadulden
çenebaz senden iyi politikacı olur.hatta sen ankaraya denizde getirirsin nilim sıkılınca gitsin deniz havası alsın dıye delikafaduldendelikafadulden
delikafaduldendelikafadulden
çenebaz senden iyi politikacı olur.hatta sen ankaraya denizde getirirsin nilim sıkılınca gitsin deniz havası alsın dıye delikafaduldendelikafadulden
bi anlık gazla saçma sapan konuşmuşum, öyle şey yaparmıyım hiç :roflol:
bazı konuları kapatıcam, anladın sen kaydirigubbakcemile3
ay agzındann bal damliyy nerde o gunler yaa off şimdi ankarada deniz olcak anamm benden mutlusu olmazdı:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?