Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kız cenebazım tatlım kuşum bebeemm sen kendi işinde bilmem ama burda terfi edecen yakında şöylee moderatörlük falan yakışır benım bebişime:)

prensesimm yirim seniii hoşgeldin

hoşbuldum bebeğeeemm Şeniz
bencede çenebazıma moderatörlük yakışır artııkk bu saatten sonra dimiii artık repler falan az gelir onaaa

prenses bana rep verdi ve sonra usulca cekti gittiii dememle kalmadıı ahanda aşagıdaa

alkışlıyorum oylarımız sanaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy mitinglere gitmen lazım konu konu dolaşman lazımm

kız bütün konuları kapatcam demişsin talan ederle seniii böylee politikacı da hiç görmedim

delikafaduldendelikafadulden
çenebaz senden iyi politikacı olur.hatta sen ankaraya denizde getirirsin nilim sıkılınca gitsin deniz havası alsın dıye delikafaduldendelikafadulden

delikafaduldendelikafadulden
çenebaz senden iyi politikacı olur.hatta sen ankaraya denizde getirirsin nilim sıkılınca gitsin deniz havası alsın dıye delikafaduldendelikafadulden

ay agzındann bal damliyy nerde o gunler yaa off şimdi ankarada deniz olcak anamm benden mutlusu olmazdı:çok üzgünüm:

bi anlık gazla saçma sapan konuşmuşum, öyle şey yaparmıyım hiç :roflol:
bazı konuları kapatıcam, anladın sen kaydirigubbakcemile3

peki peki caktırmam ama banada bi görev vermelisin yani öyle sağ kolun falan olmam lazımm yoksa bilemicem yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…