hadi yaa... :mymeka: ya ben de msnyi açmıyorum pek, hayran kitlem kalabalık da kaydirigubbakcemile3 iş yapamıyorum, daha odam değişmedi tatlım, gergin gergin bekliyorum...
selincim buralara buara hane halkı pek uğramaz oldu, yoğunlar heralde... özledim ama ben onlarla geyiği( vukuatımız yok pek, okullular snavlara çalışıyo, işliler işinde gücünde......
:dilcikar:ama tabii
unut beni:dilcikar::çok üzgünüm:
ben hiç unutmadım unutamammmmmmmmmm içimdekiii ateşi solduramam böylemiydi bu şarkı attımkaydirigubbakcemile3
hava süper ya inşşşşş pazarda boyle olur herkez gezmye gidiyor
seni unutmak mümkün mü bee
yağmur bulutta saklıdır, bulut beyazda,beyaz teninde,seni unutmak mümkün mü Şeniz
cenebaz kk açıkken cok calısıyoo işlerini aksatmıyo hiçgamyoncuiremsu
seviyor musun söyleeeeee
:dilcikar: :dilcikar: aksatmıyorum evet nolmişş :dilcikar: :dilcikar:
seni sevmeyen ölsün naniknanik
ben bişey demedim ben 3 ayda yazdıgın msj sayısına ve replere bakarımkaydirigubbakcemile3
ve tabiki nickine:jeyyar:hihoyyyt
sevıyorum dicektin bende bir daha söle dicektim sora sen evet diyince yalan söyluyorsun :mymeka:diyip indircektimkaydirigubbakcemile3hiç türk filmi izlememişsinkaydirigubbakcemile3
yaa 3 ayda 5000 mesaj yazdım diye hemen geveze mi oldum :çok üzgünüm:
ben geldim tekrardan.kk bendede bağımlılık yaptı anlaşılan çıkamıyorum pek.
nası ters köşe yaptım, oohhh lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
tamam tamam sen cok suskun sessiz sakin bir kızsın msj sayın geveze oldugunu göstermez repler seni sevdigimiz için öyle cok nickine gelincede seni cekemeyen biri değiştirmiş gizlice oldu muu düzeltebildimmi durumukaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?