Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hadi yaa... :mymeka: ya ben de msnyi açmıyorum pek, hayran kitlem kalabalık da kaydirigubbakcemile3 iş yapamıyorum, daha odam değişmedi tatlım, gergin gergin bekliyorum...

selincim buralara buara hane halkı pek uğramaz oldu, yoğunlar heralde... özledim ama ben onlarla geyiği ( vukuatımız yok pek, okullular snavlara çalışıyo, işliler işinde gücünde......

:dilcikar:ama tabii

unut beni:dilcikar::çok üzgünüm:

ben hiç unutmadım unutamammmmmmmmmm içimdekiii ateşi solduramam böylemiydi bu şarkı attımkaydirigubbakcemile3

:dilcikar:ama tabii

unut beni:dilcikar::çok üzgünüm:

ben hiç unutmadım unutamammmmmmmmmm içimdekiii ateşi solduramam böylemiydi bu şarkı attımkaydirigubbakcemile3

seni unutmak mümkün mü bee

yağmur bulutta saklıdır, bulut beyazda,beyaz teninde,seni unutmak mümkün mü Şeniz

sevıyorum dicektin bende bir daha söle dicektim sora sen evet diyince yalan söyluyorsun :mymeka:diyip indircektimkaydirigubbakcemile3hiç türk filmi izlememişsinkaydirigubbakcemile3

nası ters köşe yaptım, oohhh lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

yaa 3 ayda 5000 mesaj yazdım diye hemen geveze mi oldum :çok üzgünüm:

tamam tamam sen cok suskun sessiz sakin bir kızsın msj sayın geveze oldugunu göstermez repler seni sevdigimiz için öyle cok nickine gelincede seni cekemeyen biri değiştirmiş gizlice oldu muu düzeltebildimmi durumukaydirigubbakcemile3

kız cenebazım tatlım kuşum bebeemm sen kendi işinde bilmem ama burda terfi edecen yakında şöylee moderatörlük falan yakışır benım bebişime:)

prensesimm yirim seniii hoşgeldin

ay bidee ikna etmeye ugrasıorum yahuu cenebazsın işte ayrıca çalçenesinnnnnnnnnnnnn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…