Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hem sağ kol dediginn masraf etmemelii öyle doktorla falann

bu arada benım avatarı gören kaçmaz inşallah yaa pala bıyık falan:)

eksi rep alma da :roflol:
doktora gitmeden sağ kol, sol kol omuz dirsek hiçbişey olaman canım, te te o kaa...
hadi gittim yemee....

hadi afiyet olsun ay eksi rep almayım yaa ben zaten zar zor topladım o puanlarıı arkadas hatrına veriysiniz saolasınızz afiyet olsun kuşusuu

ahh kızlar ahh bir hafta önce sevgilimden ayrıldım annem girdi aramıza çok kötüyümmm bu ayrılık nee kötü bişe yaaa

nasıl ya bir ilişkiye anne nasıl girer yani ne alakadır hiçbir zaman anlamamışımdır annelerin neden ilişkiye karıştıklarını.
anlatmak istersen dinleriz.

ilişki dediğin 2 kişi arasında olur ne kadar çok kişi girerse o kadar sarpa sarar nerde çokluk orda ............ misali en iyisi kimseyi karıştırmadan sade yaşamak

ben ettım canım herkezı kattım duama..
sevenlerı kavustr dedım..ayırma allahım dedım..allah kabul etsın kızlar..sızde benı katın duanıza

kızlar daha önceler yazmıştım ayrılık yaşadığımı dün ne oldu msn açtım birde baktım o orda bana titreşim yolladı sonrada oylesıne yazdı kamerayı acsan senı gormek ıstıyorumdedı olmaz dedım tabı ama gorebılırsın de benım ıcın farketmıyor dusman degılım dedım neden benı gormek ıstedı anlamıs degılım bır araya gelemeyız ne o benım yasadıgım yere gelecek nede ben oraya gıdecegım nıye garıp geldı msn gormek dersenız ayrıldıktan sonra tamamen yanlıslıkla bunun telefonunu caldırdım buda benı tersledı ama ben onun gıbı yapamam

kafasına saksı felan düşmüştür yolda yürürken bişeyler dank etmiş anlaşılan yada duygusal boşluktadır erkekler böyle işte

canım evet duygusal boşluk yaşıyor olabilir sevgi bu değil ben zaten gerçek sevgiyi bulsam kim inanır öyle olsa yanımda olurdu çok canım sıkkın aslında iş yok bulsam iyi bir iş bulamıyorum aşk hayatımm gördüğünüz gibi yas olmus 26 27 ye gırıcem bu moralle aöf derslerım var matematık dersını vermem gerek alttan dersım bu malesef dertlerımı anlattım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…