bak ya, hiç rahat duruyo mu :mymeka: bi de ne dicem diyoklava:
telefon kendiliğinden aramış de :tomato:
canım ben çok doldum dayanamadım dün, fırtınamla konuştuk oda ara dedi.ama işte tel ynt alamadım.şimdi bana böle yazmış bende ne yapsam diye kaldım
heehh kızlar gelmiş, benm az işim var, seni kızlara emanet ediyorum....
cnım sakinleşmeye çalış şimdi msndemi o nasılsınyaa valla şimdiden ellerim buz kesti :1no2: dünden böle oldu sahildeydim aradığımda tansiyonum düşüyo sanırım(
cnım sakinleşmeye çalış şimdi msndemi o nasılsın
yaa kimse yok anlatcam kaldım bölee, dün ben aradım benimkini teli açıktı açmadı bu sabah msnde bana
"slm burcu, naber nasılsın?? ya kusura bakma tel dün yanımda deildi.. evdeydi.. çağrını çok geç gördüm..""yazmış
ben ne dicem şimdi???dün toplamıştım cesaretimi
bak ya, hiç rahat duruyo mu :mymeka: bi de ne dicem diyoklava:
telefon kendiliğinden aramış de :tomato:
canım ben çok doldum dayanamadım dün, fırtınamla konuştuk oda ara dedi.ama işte tel ynt alamadım.şimdi bana böle yazmış bende ne yapsam diye kaldım
sen dün aradığında neler söyleyecektin canım ?
bugün dün söylemek istediğin şeyleri söylemek istiyor musun ? yoksa o düne has bir durum muydu ; hani olur ya öle birden delirirsin filan... sonra aradığına pişman olursun...
canım sana bişi söyleyeceğim ama üzülmeni istemem... benimki yılbaşında aradığında ben açamamıştım ; sesini duymak istemediğimden... 2. aradığında da duştaydım... sonra o da bana ii yıllar mesejaı atmıştı...
ben de ona aradığını yeni gördüm sana da ii yıllar gibi bir mesaj attım... önemli bir şey varsa yine arasın demiştim içimden... belki de açmak istemedi... anlık bir arama isteği olduğunu düşünmüş de olabilir... ama durumlar farklı... yani sen bensin ...
şimdi aramana kayıtsız da kalabilirdi... kalmamış... bu iyi de olabilir ; nezaketen de olabilir... mesela msj atsa ; ya da aramışsın diye arasa daha iyi olurdu...
ama msnden yazmış... istersen pek sallama ; sanki görmemişsin ; iletilmemiş gibi...
eğer düşünceleri değişmişse belki arar... ya da bilemiyorum içinde kalanları dökmek istiyorsan yine ara ... ama bunun pek bir yararı olacağını sanmıyorum...
çünkü onun için önemli olan onun içindekileri... onlar için yani... bizim acımız pek de umurlarında değil açıkçası... :sm_confused:
sen kızdın biliyorum canım
bugün dün söylemek istediğin şeyleri söylemek istiyor musun ? yoksa o düne has bir durum muydu ; hani olur ya öle birden delirirsin filan... sonra aradığına pişman olursun...
canım sana bişi söyleyeceğim ama üzülmeni istemem... benimki yılbaşında aradığında ben açamamıştım ; sesini duymak istemediğimden... 2. aradığında da duştaydım... sonra o da bana ii yıllar mesejaı atmıştı...
ben de ona aradığını yeni gördüm sana da ii yıllar gibi bir mesaj attım... önemli bir şey varsa yine arasın demiştim içimden... belki de açmak istemedi... anlık bir arama isteği olduğunu düşünmüş de olabilir... ama durumlar farklı... yani sen bensin ...
şimdi aramana kayıtsız da kalabilirdi... kalmamış... bu iyi de olabilir ; nezaketen de olabilir... mesela msj atsa ; ya da aramışsın diye arasa daha iyi olurdu...
ama msnden yazmış... istersen pek sallama ; sanki görmemişsin ; iletilmemiş gibi...
eğer düşünceleri değişmişse belki arar... ya da bilemiyorum içinde kalanları dökmek istiyorsan yine ara ... ama bunun pek bir yararı olacağını sanmıyorum...
çünkü onun için önemli olan onun içindekileri... onlar için yani... bizim acımız pek de umurlarında değil açıkçası... :sm_confused:
bende ona cevaben bugün yanında mı telin dedim? şimdi çıkıyorum dışarı ev üstüme üstüme geliyor :1no2: bilmiyorum arayabilir miyim, dediğin doğru nezaketende olmuş olabilir, dün bişeler gördüm ondan doldum cnm daha önce dikkatimi çekmemiş arkdaşıyla konuşurken ailesi ile ilgili yani sebep değil ama yan etken gibi bilmiyorum işte ben bi çıkayım dışarı evde mayın gibi sağa sola gitmekten iyidir
canım bende sana katılıyorum.mesaj atsa daha ıyı olurdu ama suda var ya teli kapalı yada kontürü yoksa.yada oda arayıp aramamak arasında kalmışsa bu ıhtımallerde sıfır degıl.suanda elınde bır sey yok ben olsam msnden bsy yazmak yada maıl atmak yerıne tekrar telefon ederdım bılıyorum cok zor ama ınankı hıc bırseyde yazmayabılırdı ne dusundugunu bız bılemeyız sende bılemezsın ama ses tonundan anlayabılırsın.toplayabılırsen cesaretını bence tekrar ara.
bende ona cevaben bugün yanında mı telin dedim? şimdi çıkıyorum dışarı ev üstüme üstüme geliyor :1no2: bilmiyorum arayabilir miyim, dediğin doğru nezaketende olmuş olabilir, dün bişeler gördüm ondan doldum cnm daha önce dikkatimi çekmemiş arkdaşıyla konuşurken ailesi ile ilgili yani sebep değil ama yan etken gibi bilmiyorum işte ben bi çıkayım dışarı evde mayın gibi sağa sola gitmekten iyidir
çık bakalım umarım kendine gelebilirsin en olmadı ara konuş belkıde oyle rahatlarsın kım bılır...
o zaman boşver bişiy yapma böcüğün dediği gibi şimdi olsaydı yaz içindekileri dök derdim ama yok artık bırak olduğu gibi kalsınyok değil şimdi sabah yazmış bana
o cevap verdiğinde sen msnde olmayacaksın ama :)
neyse çık hava al ... dönünce belki fikrin değişir...
peki nerden ne gördün canım ya...
daha önceki msn konuşma kayıtlarından, gerçi sonuç değişmiyor yani beni bıraktığı gerçeğini ben çıkıyorum kızlar :1shok:
sen kızdın biliyorum canım
kızmamıştır yaaa ... :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?