Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ebruşum candandan şarkı

pess bacım istediğin şarkı olsun..........
yine candandan gelsin

ağlamam artık gidenlere, ağlamam artık üzenlere
ağlamam artık bitenlere, ihanet edenlere......

ay canım ya saol ama aglattın aglıycam rahatlıycam hep aglamam arkama bakmam dıyoruz neden bu kadar kolay yapamıyoruz kı.benden de sana gelsın sew seni seweni aşk budur diyeni arama hiç boşuna bırakıpta gideni...zor dostum zor sewılmeden sewmekkkkkkk

allahım bi gün buraya çok mutluyum sevdiğimle beraberim biz barıştık şükür yazmak istiyorum

saol canım bende bı ara dınlıyım hatrlamıyom dınledımmı hıc:sm_confused:

dinlemişsindir tatlım, atarım ben sana :)))

tamam ya aglamıyorum gitmeeeeeeeee :teytey:

heh şöyle hizaya gel bakim kaydirigubbakcemile3

gıtme GITME gıtme KAL bu TOPIKTEa.s.

Şeniz aşkitom :asigim:

kızlar ben kacıcam napıyım uyuyım bariiiii rüyanızda beni görun kormayın yabancı diyilim hehehehehe

ateş almaya mı geldin bacııı lülülülülülü yabancı deil derken :uhm:

Şenizgöriyim walla:jeyyarnları görmekten kat kay iyi bi guzellık gırer hayatımıza hepsi agac misali kazma hıhhhhhhhhhh tatlı rüyalar herkese mutlu günler yarın içinde

-tatlicadiarzu-hepimizzzzzzzzzzz kardeşiiizzzzzzzzzz aşk olsun hep burdayım ya iki gün hariç hemencikte unutuyosunuz küstüm işteeeeeee

sana da tatlı rüyalar şekercik...... hadi git bakalım küçük kırlangıç sıcak ülkelere......

walla yok sıcak ülkeeeeeeeee hayallerımı yıkıyolar sabahın 7sinde işe gidicemmmmmmmyarın gezmeyin sakın yollarda sarkmasınlar oturalım hep beraber ewlerimizde geyik yaparızzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…