Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

walla yok sıcak ülkeeeeeeeee hayallerımı yıkıyolar sabahın 7sinde işe gidicemmmmmmmyarın gezmeyin sakın yollarda sarkmasınlar oturalım hep beraber ewlerimizde geyik yaparızzzzz

evet yarın saat ıkıde kk sevgıulısınden ayrılanlar cafesınde bulusalım arkadaslar..
herkez sevgılısıyle nısanlısıylayken bız nıye bulusmayalım...sızı beklıcemsengözlerimebaksanab

banada aşkım de hatta seni sewiyorum bitanesin falan uzun zamn oldu duymayalım özledim küçük emrahın kardesi gülcan gibiyim sewin beni ablaaaaa

ewet sewgilileriyle mıç mıç cafede oturanlara hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kız kıza gezelim bu geceeeee şıkır şıkır şıkır hehehehe

banada aşkım de hatta seni sewiyorum bitanesin falan uzun zamn oldu duymayalım özledim küçük emrahın kardesi gülcan gibiyim sewin beni ablaaaaa

ablan kurban olsun sana

askım bebegım senı cok sevıyorum..senı asla bırakamam bırakırsam olurum...
cok opuyorum askım ruyalarda bulusalım..

oldumu-tatlicadiarzu-

evet yarın saat ıkıde kk sevgıulısınden ayrılanlar cafesınde bulusalım arkadaslar..
herkez sevgılısıyle nısanlısıylayken bız nıye bulusmayalım...sızı beklıcemsengözlerimebaksanab

beklicek misin aşkım :asigim: bekletmem seni Şeniz çok özledim

bırakmam askım sende benı bırakma bak soz ver ama
soz almadan olmaz..
cok korkuyorumsırnaşık şey

sözüm söz yawrum....a.s.

söz ver, durma öyle bana söz ver, bakışına kanmam artık söz ver
çok zor soru değil bu hadi çöz ver, birlikte ölecek miyiz :asigim:

ewet sewgilileriyle mıç mıç cafede oturanlara hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kız kıza gezelim bu geceeeee şıkır şıkır şıkır hehehehe

kız yarın kalkamıcan kaydirigubbakcemile3 :icecream:

ya ben kelimelerin anlamlarına çok inanırım ondan söledim yani birine bişey söyleyebilmek için onu gerçekten içimde duymam lazım bize sölenenler ylanmıış o zaman

ya kızlar valla o kadar çok kişiden duydum ki ben bu zamana ait değilmişim öle diyorlar numunelik yanii :) ben eski zamanlarda yaşamalıymışım

ya ben kelimelerin anlamlarına çok inanırım ondan söledim yani birine bişey söyleyebilmek için onu gerçekten içimde duymam lazım bize sölenenler ylanmıış o zaman

bende canım
hıssetmem lazım ve o sozumu tutmam lazım..tutamayacagım sozler vermem.
hepsı yalanmıs bosversene
aklıma geldıkce tukuresım gelıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…