sende bittiyse...
bilmem ama yar...
bende hala....
yaralarin var...........
sen unuttuysan...
bilmem ama yar..........
bende hala.......
yaralarin varrrrr
Yalan oldu-tatlicadiarzu-
ben hayırlısı olmasada onu istiyordum ege denizi
bisiler sordum neden hic biriniz cevap vermiosunuz ???
ben cok sevdim; ki hepimiz öyle...
ama neden neden neden böle olduk...
niye bu ayriliga laik görüldükk.....
biriniz cevap verin nolur...
neden kizlar.....
niye biz bu kadar aciya birakildik....
neydi eksigimiz...
fazlamiz yokmuydu...
herseyimizi vermedikmi ya
gecelerim gündüz olmuştu,hiç mi aklına gelmiyorum ya insan birkez merak etmezmi,o göreve giderdi sabahlara kadar dönmesini beklerdim kaç gün uykusuz gittim işe ödüm kopardı bişey olacak diye benden çok seven olmazki onu neden yaptı bunu bana
silam67
canlarım hepimiz fedakarlık yaptık karşılık beklemeden, sevdik açtık kalbimizi, verebileceğimizden fazlasını verdik, kendimizi düşünmedik, belki bu sırrada benliğimizi bile yitirdik sen ben değil biz olduk,eksiğimiz yok sadece erkeklerin bağlı kalma sorunu var özgürlüklerine düşkünler ve bağlandıkları zaman korkuyorlar yanii bazen sebep olması bile gerekmiyor sıkılabiliyorlarr..lütfen hatalarımız yok demiyorum ama herşeyde bizim suçumuz değillsuprensesi
canlarım hepimiz fedakarlık yaptık karşılık beklemeden, sevdik açtık kalbimizi, verebileceğimizden fazlasını verdik, kendimizi düşünmedik, belki bu sırrada benliğimizi bile yitirdik sen ben değil biz olduk,eksiğimiz yok sadece erkeklerin bağlı kalma sorunu var özgürlüklerine düşkünler ve bağlandıkları zaman korkuyorlar yanii bazen sebep olması bile gerekmiyor sıkılabiliyorlarr..lütfen hatalarımız yok demiyorum ama herşeyde bizim suçumuz değill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?