Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

smem Şeniz selinim Şeniz böcüğüm Şeniz prensesim Şeniz

günaydın tatlıdillilerim a.s.a.s.a.s.

0 km kullanılmamış haftamız hayırlı uğurlu olsun.......

inşallah çenebazım,

nasılsınız kızlarrrr söyleyin bakayım, sizleri çok özledim valla kaydirigubbakcemile5

oyy tatlım biz de seni özledik....a.s.
ben iyiyim, elbise giydim bugün, hahaa, böcük nereleresin sen de giydin mi,
ama makyaj yapmadım, gözlerim yine batıyo, acıyo bişeyler oldu...

offffffffffffffff fıstık gibim olmuşsun sen yaaaaaa emme acık makyajda yap, hafif olsada yap fıstıkım sengözlerimebaksanab

günaydın güzeller nasılsınız bende süper gelişmeler var bugün doğumgünüm benim akşam en güzel hediyemi aldık ömerimle konuştum msn de engelimi kaldırmış ikimizin olduğu resimlerden istedi cam açtık çok mutluyum çoooooooookkkkkkkk

offffffffffffffff fıstık gibim olmuşsun sen yaaaaaa emme acık makyajda yap, hafif olsada yap fıstıkım sengözlerimebaksanab

tamam gözlerim biraz iyileşsin yaparım delikafadulden
naptın haftasonu fıstıkım, yediğin içtiğin senin olsun, gezdiğini gördüğünü anlat bakem... hihoyyyt

delikafadulden delikafadulden amanin ne güzel haber böyle,
buarada doğumgünün kutlu olsun a.s.

ne güzel gözün aydın canım, inşallah herşey yoluna girer,

doğum günün kutlu olsun her şey gönlünce olsun inşallah canım a.s. a.s. a.s. a.s.

tamam gözlerim biraz iyileşsin yaparım delikafadulden
naptın haftasonu fıstıkım, yediğin içtiğin senin olsun, gezdiğini gördüğünü anlat bakem... hihoyyyt

c.tesi günü gezdim bol bol fıstıkım ama pazar günü evdeydim, çalıştım fisfisfis

odamı, dolabımı, eşyalarımı toparladım. Yazlık kışlık yapacaktım ama şimdilik sadece kışlıklarımı kaldırdım yazlıklarımı çıkaramadım, onlarıda bu hafta içi bi akşam halletmeyi düşünüyorum. -tatlicadiarzu-

sen neler yaptın tatlı dillim güler yüzlümnmm a.s.

oohh ne güzel, ben de biara o işlere girişebilsem süper olcek...

cumartesi kuaföre gittim, saçımın uçlarından aldırdım, gölge attırdım, şimdiye kadar boya görmemiş saçım boya gördü delikafadulden
ama kimse anlamıyo bile, çok doğal oldu kaydirigubbakcemile5
sonra arkadaşımla görüştüm,
pazar da alışveriş yaptım, deli indirimler yakaladım sositososito sositososito

oyy tatlım biz de seni özledik....a.s.
ben iyiyim, elbise giydim bugün, hahaa, böcük nereleresin sen de giydin mi,
ama makyaj yapmadım, gözlerim yine batıyo, acıyo bişeyler oldu...

giydim canım... giydim de içime astar giymeyi unutmuşum.... kaydirigubbakcemile3
süslendim de ... taktım takıştırdım da

mutlu yıllar canım... a.s.
bu arada ne güzel bir haber bu yaa... hadi devamı da gelsin inşallah ... :Saruboceq:
siz niye ayrılmıştınız ki ?

ayyyy ne güzel alışveriş yapmışsıınnn senağlama

bende alışverişe çıkmak istiyorum artııkkkk, kaç zamandır tutuyom kendimi çünkü aldım bisürü şey kredi kartındaki rutin taksitlerden gebercem bigün. Bekliyomm acık azalsın taksitler sonra alışverişin tozunu attırcam vallaaa :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

neler aldın tatlı dillim, söyle bakem, güle güle iyi günlerde giy inşallah :içelim:

giydim canım... giydim de içime astar giymeyi unutmuşum.... kaydirigubbakcemile3
süslendim de ... taktım takıştırdım da

kaydirigubbakcemile3 daha seksi işte :jeyyar:

ben kredi kartı kullanmıyorum artık kuzum, benim gibi üşengeç ve vurdumduymaz insanlara göre değil, hep ödeme günlerini kaçırıyorum, yok yere bisürü faiz ödüyorum.
artık param varsa alıyorum, yoksa almıyorum, en güzeli bence a.s

mincik etekler aldım, burda giyemem ama dursun, tatilde güzel oluyo :jeyyar:
sonracıma gömlekler aldım dockerstan(çok beğendim), sonra kot aldım 2 tene, mevsimlik yelek aldım, mevsimlik bi kazak aldım hihoyyyt hihoyyyt
öyle önüme geleni almışım ki mini eteklerden biri çocuk eteği çıktı :roflol:
yeğenime veririm artık :roflol:

saçölarınıda güle güle kullan bebişimmmm,

sağol tatlım Şeniz

oooooooooooooooooooooooooo çok kıskandımmm hemen alışverişe çıkmam lazımm benimkaydirigubbakcemile3
ulen boşa dememişler para var huzurda var diyeee pehhhhh:1no2:
şaka beeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…