- 22 Ocak 2009
- 4.822
- 7
- 158
çalışıyorsun sanırım
offfffffffffffffffıstık gibim olmuşsun sen yaaaaaa emme acık makyajda yap, hafif olsada yap fıstıkım sengözlerimebaksanab
günaydın güzeller nasılsınız bende süper gelişmeler var bugün doğumgünüm benim akşam en güzel hediyemi aldık ömerimle konuştum msn de engelimi kaldırmış ikimizin olduğu resimlerden istedi cam açtık çok mutluyum çoooooooookkkkkkkk
günaydın güzeller nasılsınız bende süper gelişmeler var bugün doğumgünüm benim akşam en güzel hediyemi aldık ömerimle konuştum msn de engelimi kaldırmış ikimizin olduğu resimlerden istedi cam açtık çok mutluyum çoooooooookkkkkkkk
tamam gözlerim biraz iyileşsin yaparım delikafadulden
naptın haftasonu fıstıkım, yediğin içtiğin senin olsun, gezdiğini gördüğünü anlat bakem... hihoyyyt
c.tesi günü gezdim bol bol fıstıkım ama pazar günü evdeydim, çalıştım fisfisfis
odamı, dolabımı, eşyalarımı toparladım. Yazlık kışlık yapacaktım ama şimdilik sadece kışlıklarımı kaldırdım yazlıklarımı çıkaramadım, onlarıda bu hafta içi bi akşam halletmeyi düşünüyorum. -tatlicadiarzu-
sen neler yaptın tatlı dillim güler yüzlümnmm a.s.
oyy tatlım biz de seni özledik....a.s.
ben iyiyim, elbise giydim bugün, hahaa, böcük nereleresin sen de giydin mi,
ama makyaj yapmadım, gözlerim yine batıyo, acıyo bişeyler oldu...
oohh ne güzel, ben de biara o işlere girişebilsem süper olcek...
cumartesi kuaföre gittim, saçımın uçlarından aldırdım, gölge attırdım, şimdiye kadar boya görmemiş saçım boya gördü delikafadulden
ama kimse anlamıyo bile, çok doğal oldu kaydirigubbakcemile5
sonra arkadaşımla görüştüm,
pazar da alışveriş yaptım, deli indirimler yakaladım sositososito sositososito
giydim canım... giydim de içime astar giymeyi unutmuşum.... kaydirigubbakcemile3
süslendim de ... taktım takıştırdım da
ayyyy ne güzel alışveriş yapmışsıınnn senağlama
bende alışverişe çıkmak istiyorum artııkkkk, kaç zamandır tutuyom kendimi çünkü aldım bisürü şey kredi kartındaki rutin taksitlerden gebercem bigün. Bekliyomm acık azalsın taksitler sonra alışverişin tozunu attırcam vallaaa :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
neler aldın tatlı dillim, söyle bakem, güle güle iyi günlerde giy inşallah :içelim:
saçölarınıda güle güle kullan bebişimmmm,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?