potuborcum arasaydın keşke..
düzeltme imkanı varken düzeltsen iyi olurdu. belki yüzyüze falan görüşürdünüz..
böyle olunca bi süre daha yüzyüze görüşemeyeceksiniz..
evet muhtemelen telde konusur sonra da bulusalım dersem kabul edebılırdı bulusurduk
ama ne dıyecegımı sasırdım ne yapıcam yani yıne ben zorla gorusmeye onu ıkna etmıs olucaktım bunla ayrıldıgımızda da zorla gorustum bır defa ama yıne gıttı ve konusmadı benımle hıc cevap vermedı sonra bılerek gıcıklıgına cevap vermedım demıstı
sımdıyse işte kontorum yok mesguldum dedı cok ıctenlıkle sankı ıstıyorda ama soguk olması gerekıyor gıbı konustu yani bunları düşündum
ben bıraz daha sıcak olmamalıyım dönunceye kadar belkı de umursamamalıyım dıye dusundum.. :bbo: bılmıyorum prensescım yahu
ayrıldık diye soğuk davrandım falan demesi aslında taktığını gösteriyor.yani tabi cocukca bi tavır olmuş.bence dönünce barışırsınız ya.
yani içinde bişi varsa adamın hala gelir kesin sana.. aslında şimdi bile barışsanız olurmuş ya:1closedeyes:
taktik mi taktıgını mı ?
bu durumda bu aramasıyla falan barısırız gıbı durdu bana da ondan rahatladım daha aramadm ınanamadım cunku he m ayrıldık bız dıyor hem tatlı konusuyor
2. aramamda belkı acmazdı belkı acar bulusurduk bılmem kı yarın gıdıyor aramıycam ıyı yolculuklar falan dıye o da düşünür belkı dıye
biri bana gelsin cikti nasil kötü oldum hep bunu dinlerdik bir gün küs olursak bunu dinle derdim tamam derdi
taktığını canım. taktik değil.
umursuyor yani.
cocuk gibi sana tavır yapmış yani.
inşallah potuborcum o ararda bole şelere gerek kalmaz.
sen bizle takıl bi süre aramadan dayanırsın.
off düzelsin herşey..başka bişi is temicem. gül gibi yaşayıp gitcem
gecmiyor günler
gecmiyor günler
ya sesini duyur ya haber gönder
böylesine yikilmaz böylesine yanmazdim
unutur seni giderdim vurmazsa dünler....
özcan deniz gecmiyor günler sarkisi beni anlatiyor..
potubor ariyorsa konus bak biz neler cekiyoruz
bende biri bana gelsin programmina bakiyorum reklam girdi geldim odaya :)
O da ne ola ki????:uhm::uhm:
Kizlar ben suan sevgilimden ayri degilim ama yakinda ayrilmamiz gerekiyormus gibi görünüyor senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?