Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

potuborcum arasaydın keşke..
düzeltme imkanı varken düzeltsen iyi olurdu. belki yüzyüze falan görüşürdünüz..
böyle olunca bi süre daha yüzyüze görüşemeyeceksiniz..

evet muhtemelen telde konusur sonra da bulusalım dersem kabul edebılırdı bulusurduk
ama ne dıyecegımı sasırdım ne yapıcam yani yıne ben zorla gorusmeye onu ıkna etmıs olucaktım bunla ayrıldıgımızda da zorla gorustum bır defa ama yıne gıttı ve konusmadı benımle hıc cevap vermedı sonra bılerek gıcıklıgına cevap vermedım demıstı

sımdıyse işte kontorum yok mesguldum dedı cok ıctenlıkle sankı ıstıyorda ama soguk olması gerekıyor gıbı konustu yani bunları düşündum
ben bıraz daha sıcak olmamalıyım dönunceye kadar belkı de umursamamalıyım dıye dusundum.. :bbo: bılmıyorum prensescım yahu

ayrıldık diye soğuk davrandım falan demesi aslında taktığını gösteriyor.yani tabi cocukca bi tavır olmuş.bence dönünce barışırsınız ya.
yani içinde bişi varsa adamın hala gelir kesin sana.. aslında şimdi bile barışsanız olurmuş ya:1closedeyes:

taktik mi taktıgını mı ?
bu durumda bu aramasıyla falan barısırız gıbı durdu bana da ondan rahatladım daha aramadm ınanamadım cunku he m ayrıldık bız dıyor hem tatlı konusuyor

2. aramamda belkı acmazdı belkı acar bulusurduk bılmem kı yarın gıdıyor aramıycam ıyı yolculuklar falan dıye o da düşünür belkı dıye

taktığını canım. taktik değil.
umursuyor yani.
cocuk gibi sana tavır yapmış yani.
inşallah potuborcum o ararda bole şelere gerek kalmaz.
sen bizle takıl bi süre aramadan dayanırsın.

gecmiyor günler
gecmiyor günler

ya sesini duyur ya haber gönder

böylesine yikilmaz böylesine yanmazdim

unutur seni giderdim vurmazsa dünler....

özcan deniz gecmiyor günler sarkisi beni anlatiyor..

taktığını canım. taktik değil.
umursuyor yani.
cocuk gibi sana tavır yapmış yani.
inşallah potuborcum o ararda bole şelere gerek kalmaz.
sen bizle takıl bi süre aramadan dayanırsın.

umursuyor dıymı
umursamasa kızım ayrıldık bız halallaaaaa derdı

pesınden kosmam hosuna gıtmıs yani gıtmıyor olsa sıradan gorse eeeh be derdı der ınsan
ama demedı hem boyle onceden de hem kosma hem kos der ghıbı konusuyordu

sımdıde tatlı tatlı bahaneler saydı yani yalan bıle olsabahane uretıp dusunmesı umursadıgını gosterır dıymı :s

sızle takılırsam ıyı mı gelır dıyorsun tamam canım takılıcam zaten sıtede baska yer yok kı bıze benneyaptımki bızıbızden baska kım bılır ahh ah

gıderken aramam ama daha düşünsun bıraz o da ıstıyorsa dönmek de ıstesın :bbo: onun ıstemesı lazım sankı bıraz

potubor ariyorsa konus bak biz neler cekiyoruz

ya hıc aramazdı kı aylardır cırpınıyorum ben de, sımdı restı cektım dıye aaradı

ama gercek mı bılemedım kı belkı tekrar arayınca yıne acmıycaktı
o rıske dayanamadım işte

belkı arıycak gorusucektık ama yuzume ıstemedıgını dıycektı o da rısktı

o yuzden arayamadım ıste tekrar arıycam dedım aramadım ... yarın gıder 2 ay daha boyle kalırım ben hay allah ya :teselli: cok ıyısınız kızlar sız

Yaa tv ye takılmıştım anca geldim

üff beynime müzik çalar koydular sanki habire çalıp duruyo püff

Kizlar ben suan sevgilimden ayri degilim ama yakinda ayrilmamiz gerekiyormus gibi görünüyor senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…