canlarım ally prenses06 kucuk bocuk jelıbon ebru elma zavana selin ve dıger arkadaslarım nerelerdesınız :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
geldim blackgirl canim ya sinir olmakta haklisin bende kudururdum
ya gel su kizi dövelim kasiniyor galiba
walla bı gun de sakin gecsın dıorum ama hep bole bı olay cıkıo:çok üzgünüm: cok kızgınım benımkıne...kızda vazgecmek bılmıo kötükedihüso
artik erkekarkadasina kalmis ne bilim terslesin kizi görüsmesin kesinlikle
Anaa bir yerden My Heart Will Go On çalıyor
nerden geliyo bu yaa
dayyt
kapatın hemen şunu beaaaa
benimde icime bi hüzün cöktü birden oysa daha su saate kadar cok iyiydim...
aglamak istemiyorum ki aglamicam...
ben kapattim o sayfayi...
geri dönüsü olmayacak bunu adim gibi biliyorum...
peki simdi niye yine üzülüyorum...
BENDE IYIYDIM AGLAMIYACAKTIM AMA OLMADI KOPTUM SIMDI AGLIYORUM YINE KENDIMI ÖYLE KÖTÜ HISSEDIYORUMKI ANLATAMAM SEVILMEMISIM DIYORUM KENDIME
SU AN COK KÖTÜYÜM NE UMUT VAR NE BIRSEY MUTLU NASIL OLIM BEN BU HALDE HEP ÜMIT ET HEP ÜMIT ET AMA NE VAR ELIMDE KOCA BIR HICC :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: HIC MUTLU OLAMIYACAKMIYIM HERKESI BULUYOR BU MUTLULUKTA BANA NIYE HEP ACI HEP ACI senağlama
BENDE IYIYDIM AGLAMIYACAKTIM AMA OLMADI KOPTUM SIMDI AGLIYORUM YINE KENDIMI ÖYLE KÖTÜ HISSEDIYORUMKI ANLATAMAM SEVILMEMISIM DIYORUM KENDIME
SU AN COK KÖTÜYÜM NE UMUT VAR NE BIRSEY MUTLU NASIL OLIM BEN BU HALDE HEP ÜMIT ET HEP ÜMIT ET AMA NE VAR ELIMDE KOCA BIR HICC :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: HIC MUTLU OLAMIYACAKMIYIM HERKESI BULUYOR BU MUTLULUKTA BANA NIYE HEP ACI HEP ACI senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?