Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

sen kimi kandırıyosun :roflol::roflol:ah be güzelim tesadüfmüş gibi karşısına çık çocugun bari ya cesaret edemiyosa görürse dayanamaz tüm dişiligini koy ortayakötükedihüso

sen kimi kandırıyosun :roflol::roflol:ah be güzelim tesadüfmüş gibi karşısına çık çocugun bari ya cesaret edemiyosa görürse dayanamaz tüm dişiligini koy ortayakötükedihüso

güzelimmmmm h.g kuzmdelikafaduldenne çıkcam ayrıca yoluna:dilcikar bnm yoluma çıksın artık onun için savaşmıycam o savaşsın bnm için:dilcikar:

nieki canım ağladın diyemi yoksa :teselli:

canım bi dzeliyorum bi ağlıyorum bi buralara gelip yazıyorum işte böle geçiyor zaman...

Eğer kavuşamayacaksak unutsak keşke. Nedne bedelini bu kadar ağır ödüyoruz ki neden!!!

vardır bir sebebi cnm, biz bilmiyoruz inşallah hayırlı çıkarda bu gözyaşlarımız diner artık

canım arada ben içimi boşaltmak için kendi şiirlerimi yazıyorum buraya o anlık gelen şeyler,biraz dağıtıyor farkındayım duygusal seviyede patlama oluoo,kızmayın banaa

yeşilin düzelmesine sevindim canım yerimseniben

selam şekerler hihoyyyt
artık pek uğrayamıyorum gündüzleri, ben iyice kuvvetle muhtemel geliyorum kızlar hihoyyyt
odadan arkadaşım da ankaraya geliyomuş, cuma beraber çıkıcaz yola hihoyyyt
şu 1 mayısı tatil yapanı öpesim var hihoyyyt

çenebazımm görüşüyoruz yani cmt heyyoooo nilim duydunmu jeliye sölüyorum sölüyorum tepki yok kızlar dövün şunu bi güzel

çenebazımm görüşüyoruz yani cmt heyyoooo nilim duydunmu jeliye sölüyorum sölüyorum tepki yok kızlar dövün şunu bi güzel

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

aaaa okumadinmi ben dedim yazmistim yaa cenabazada msj yolladimmm

cuma alisverismerkezi acik olsunnn yaa bir mayis diye her yer kapali degilidir herhaldee

Benım dızı basladııı

yaprak dökümüü :1hug: BEN ICERDEYIM SEKERLER

BIR MAYISTA KAPALIMI HER YER ALISVERISMERKEZI FILAN BILEN YAZSINN delikafadulden SIMDIDEN TSKLER :enbuyukkk: :teytey: :1ninca:

Benım dızı basladııı

yaprak dökümüü :1hug: BEN ICERDEYIM SEKERLER

BIR MAYISTA KAPALIMI HER YER ALISVERISMERKEZI FILAN BILEN YAZSINN delikafadulden SIMDIDEN TSKLER :enbuyukkk: :teytey: :1ninca:

ayy başka bişey yazamıyorum resmen :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…