ben yatıom bitanm sana da ii geceler yatim biraz hayal kurim yada pardon unttum büyük konuşcaktım ya benkaydirigubbakcemile3gelsede dönmycem kapımda yatsada ona bakmicam yollarıma güller dökse almıycam onu hatta yolun üstüne seni seviyorum yazsada kanmycam yalanlarına dönmycem sana asla neverkaydirigubbakcemile3böle daha ii oldu şimdi
sen kimi kandırıyosun :roflol::roflol:ah be güzelim tesadüfmüş gibi karşısına çık çocugun bari ya cesaret edemiyosa görürse dayanamaz tüm dişiligini koy ortayakötükedihüso
nieki canım ağladın diyemi yoksa :teselli:
Eğer kavuşamayacaksak unutsak keşke. Nedne bedelini bu kadar ağır ödüyoruz ki neden!!!
heyy aloooo bu kulübün kurallarını bilmeyen var galibaaaa hayata sen bilmiomusun kız,burda damar şarkılar şiirler vs yazmak dinlemek ve bilimum bunlarla ilgili hertürlü aktivite yasaktırrr kendinize gelin bakimmmklava:
sırnaşık şey İlahi canım ya bak bu sorun komik geldi nedense güldürdün beni.Küllü kumrala boyatmıştım. Böyle bi yeşilimsilik vardı biraz. Yıkadım yıkadım aktı şimdi yeşillik yok çok şükür. Kumral oldu yani. Bi sorun yok sırnaşık şey
alışveriş merkezleri kapalı olmaz bence yaa hihoyyyt hihoyyyt
çenebazımm görüşüyoruz yani cmt heyyoooo nilim duydunmu jeliye sölüyorum sölüyorum tepki yok kızlar dövün şunu bi güzel
insahllah yaaa kapali olmaz bende öyle umuyorum kaydirigubbakcemile3
ay cenebazım yirim seni nasılda mutlu yaa kereta
Benım dızı basladııı
yaprak dökümüü :1hug: BEN ICERDEYIM SEKERLER
BIR MAYISTA KAPALIMI HER YER ALISVERISMERKEZI FILAN BILEN YAZSINN delikafadulden SIMDIDEN TSKLER :enbuyukkk: :teytey: :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?