- 27 Ekim 2008
- 5.991
- 2.463
- 723
ıyıde ben bsy yazmadım ki sanırım sen kişileri karıştırıyorsun prensesklava: müdahale durumunda haklısın ama kişini uygun şeç
Valla benim canım çok acıyor.Neyse ben susuyorum zaten.
sırnaşık şey İlahi canım ya bak bu sorun komik geldi nedense güldürdün beni.Küllü kumrala boyatmıştım. Böyle bi yeşilimsilik vardı biraz. Yıkadım yıkadım aktı şimdi yeşillik yok çok şükür. Kumral oldu yani. Bi sorun yok sırnaşık şeyhe sus afferin sana kaydirigubbakcemile3
hem ben merak ediyorum cidden senin saçların yeşil mi?
sırnaşık şey İlahi canım ya bak bu sorun komik geldi nedense güldürdün beni.Küllü kumrala boyatmıştım. Böyle bi yeşilimsilik vardı biraz. Yıkadım yıkadım aktı şimdi yeşillik yok çok şükür. Kumral oldu yani. Bi sorun yok sırnaşık şey
hihoyyyt hihoyyyt
anladım canım çünkü bir ara yeşil diyordun da şimdi aklıma geldi sorıyım dedim canım...
bende istiyorum saç rengimi değiştirmek ama ne renk yapacağıma karar veremiyorum..
Bizi boşver canım. Sen ne kadar mutlu olduğunu yaz ki mutlu olalım bilzerde. Bizde maşallah diyelimselam kizlar nasilsinizzzzzzzzzz
Ben şuan kumralım ama bakır kumral yapasım var kararsızım bende. Bizi burdan saç bölümüne kovacaklar şimdi kaydirigubbakcemile3
Aaaa ben şimdi duyuyorum. Buluşuyor muyuz? Yaşasın hihoyyyt Ben ankara'dayım tabiki canımhihoyyytHeyecan yaptım bak şimdi -tatlicadiarzu-ankaralı arkadaşlar, ankaraya gelebilecek arkadaşlar büyük ihtimalle daha kesin olmamakla beraber cmt için sadece konuşuldu daha kesin bişi yok ama gelebilen herkes gelsin,amphitritecim sende ank.daydın dimi,çenebaz galiba cmt ank.da olacakkaydirigubbakcemile5
Aaaa ben şimdi duyuyorum. Buluşuyor muyuz? Yaşasın hihoyyyt Ben ankara'dayım tabiki canımhihoyyytHeyecan yaptım bak şimdi -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?