Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ıyıde ben bsy yazmadım ki sanırım sen kişileri karıştırıyorsun prenses klava: müdahale durumunda haklısın ama kişini uygun şeç

sana yazdın demiomki hayatım baktım sen burdasın sen niye sölemedin anlamında yanee boşa yedik oklavayı kafaya:bbo:

canım ben iş devrediyorum o yüzden yarım ona bakıyorum yarım iş devrediyorum anlamadıkları yerde müdahale ediyorum ,geri kalan durumlardada burdayım az önce yoktum zaten hava hemen duygusal moda bağlanmış kızlar yapmayın klava:
prenses öpim geçsin canın acıdıysa :1hug:Şeniz
kızlar hepimiz aynı durumdayız ama duygusal takılmayın takılalanı tek ayak üstünde cezalandırırım he ona göre klava:sositososito

he sus afferin sana kaydirigubbakcemile3
hem ben merak ediyorum cidden senin saçların yeşil mi?
sırnaşık şey İlahi canım ya bak bu sorun komik geldi nedense güldürdün beni.Küllü kumrala boyatmıştım. Böyle bi yeşilimsilik vardı biraz. Yıkadım yıkadım aktı şimdi yeşillik yok çok şükür. Kumral oldu yani. Bi sorun yok sırnaşık şey

ana aşağısı dolmuş millet para kescem sizden haberiniz olsun okuyacağınıza yazsanıza .
jeli canım hoşgeldin.güzel şeylerden bahset bize.nasıl gidiyor? anlat bakalım........

hihoyyyt hihoyyyt
anladım canım çünkü bir ara yeşil diyordun da şimdi aklıma geldi sorıyım dedim canım...
bende istiyorum saç rengimi değiştirmek ama ne renk yapacağıma karar veremiyorum..

kumral renkler biraz akınca yeşil gibi duruyo yaa helede bazen ışıkta cidden yeşil oluyo banada oldu çok sinir bozucu benimkide yıkayıp akınca yeşil olmuştu -tatlicadiarzu-
ikinci maddeye gelince burda hepimizin canı yanıyo amphitritecim ama bunalım şarkılar falan dinlemek şiirler okumak acımızı daha çok depreştirip unutma sürecimizi geciktirdiğinden dinlemiyoruz canm olay bu,yoksa derdini paylaşmak isteyene,acısını anlatmak isteyene sus demiyoruzyerimseniben

hihoyyyt hihoyyyt
anladım canım çünkü bir ara yeşil diyordun da şimdi aklıma geldi sorıyım dedim canım...
bende istiyorum saç rengimi değiştirmek ama ne renk yapacağıma karar veremiyorum..

Ben şuan kumralım ama bakır kumral yapasım var kararsızım bende. Bizi burdan saç bölümüne kovacaklar şimdi kaydirigubbakcemile3

ankaralı arkadaşlar, ankaraya gelebilecek arkadaşlar büyük ihtimalle daha kesin olmamakla beraber cmt için sadece konuşuldu daha kesin bişi yok ama gelebilen herkes gelsin,amphitritecim sende ank.daydın dimi,çenebaz galiba cmt ank.da olacakkaydirigubbakcemile5

Aaaa ben şimdi duyuyorum. Buluşuyor muyuz? Yaşasın hihoyyyt Ben ankara'dayım tabiki canımhihoyyytHeyecan yaptım bak şimdi -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…