Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ayyy biliyorum bu sarkiyi cok tatli bi sarki hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt offf

ya canim ya sence bir umut varmi yoksa bitiyormu gün gectikce umut ne diyorsun

tatlım yavaş yavaş azalacak...Zaman zaman aklına gelecek...İzi tamamen silmek durumlara göre belki mümkün olur belki olmaz...

Ama gerçekten seni seven,senin de sevdiğin,seni üzmeyen bir insana denk gelirsen hatırlamayacaksın...

Ki ben de çok kötü şeyler yaşatmasına rağmen hala unutamadıysam,senin atlatamamış olman çok daha doğal...Ki senin olayın daha yeni bile...

Biliyor musunuz,aslında kendime kızıyorum,bu adam bana neler yaşattığı halde hala aklım onda olduğu ve belki de hala seviyor olduğum için

aslinda bitti gözüyle bakmam lazim beklemiceksin bisey ama olmuyor isteeeeeeeeeeeeee olmuyorrr yapamiyorumm ama bitti deseydi su an acimi ceker aglardim simdi yine aci cekiyorum offff yaa offfffffff

Yok canım ne fenalık gelmesi...
Stresli bir süreç bu...
Zaten burada bir şeyleri paylaşmak için bulunuyoruz a.s. :1hug:

Ben de photoshopa el atmıştım bu akşam

Mel Gibson elimde maymuna döndü :roflol::roflol::roflol:

jelibonum sen de fazla uykusuz kalma artık...Oturdukça düşüneceksin,düşündükçe üzüleceksin...Bence uyu dinlen...

Sızede fenalık gelmıstır benden :tomato: AMA ISTE NE YAPIM BEKLIYORUM HALENNN

biz senin geçirdğin evreyi geçirdiğimiz için iyi anlıyoruz canım seni.
ben ilk başta zamana bırakalım dediğinde rahat hissetmiştim.
toparlarım ya demiştim.
forumda konu açmıştım hatta.
hediyemi alsam napsam diye..
sonra işler değişti..
off geçsin bu günler. hızlı geçsin. gözümüzü kapayalım yılbaşı gelmiş olsun.

Kızlar benim gözlerim acımaya başladı,ufaktan kaçıyorum...Hadi iyi geceler...Kendimizi fazla üzmeyelim :1hug:

kızlaaar kimse yokmuuu,ben bu gece kendimi zor tuttum,dışarı çıktık yeni geldim eve,bi bahanem olsa valla atardım msj ama bahanem yok,hem ya cevap vermezse,ya tepki gelmezse rezil olurum yine pişman olurum sonra kafamı duvardan duvara vururum,kendimi rezil ederim,alkol aldım yine bayağı,bu gece de geçti bölee,çok özledim yaa,bugün dururum yarın dururum belki 2yıl dururum ama tekrar sanki mesaj atarmışım ararmışım gibi,ne biliyim bu gece çok özledim yaaa

bugun dükkanı ben acıorummm.......herkese günaydın kızlarrr.....dunden berı cok kotuyum canım yaaa:çok üzgünüm: suanda forumda yoksun ama gelınce okursun.....kız yapısıo ewet cok sınır oluorum..napcam bılmıorum ...suc benımkındede war aslında....bana soruo ne yapıyım dıe:çok üzgünüm: bana sormadan kızı terslemelıydı....bana dıokı benımkı telımı sana werıyım ıstedıgın seyı sole dıo:çok üzgünüm:napıcam bılmıorum

Kızlar günaydın, son 40 dakikadır geçmiş sayfaları okuyordum anca bitti, anam düşen düşene, tööbe tööbe. :roflol: Bu topiği açarken katılımın yüksek olacağı aklıma gelmişti ama ciddi boyutta bir kulüp havasına gireceğini düşünmemiştim doğrusu. Bundan memnun muyum? Kesinlikle değilim. :çok üzgünüm: Keşke başka bir platformda bir araya gelebilseydik ama o da olur inşallah. Sayfalarca okudum, okudum, herkes kendisi için değerli bir insanı kaybetmiş ama görüyorum ki kaybettiklerimizin yanında burada kazandığımız da o kadar çok şey var ki. Paylaşmayı, destek olmayı, yeni dostluklar edinmeyi öğreniyoruz. Bu bile bir artı gözümde.

Her zaman derim, hayattaki her tecrübeyi kendin edinemezsin. Hayat bunun için çok kısa. Birbirimizin tecrübelerinden faydalanmamız lazım. Nihayetinde faydalanıyoruz da. Ve dilerim bu tecrübeler işe yarar. Dilerim ki hepinizi bir gün Sevgilisine Kavuşanlar Kulübü'nde görürüz. :1rolleyes:

günaydın arkadaşlaarr :1hug: nasılsınız bakalım? canım sonunda karşılaştık ya gerçekten de yüzsüz ötesiymiş o kızda yani sonuçta sevgilin senin yanında demiş görüşmek istemiyorum diye hala arayabiliyo öyle yapışkan insanlar var tamam seninkide sana sormasına bile gerek yoktu ama bişey vercekmiş ya seninkinin eşyası galiba sırf onu almak için görüşcektir yoksa sana sormadan reddederdi bence

evet elmacım..keşke daha az katılım olsaydı..ama inşallah güzel haberlerde duyarız...
burada hepimiz beraber iyileşecegiz...
buda güzel bir dayanışma örneğidir.
çok sağolasın...
herşey için

ally nasılsın canım.............................

iyiyim canım sağol dünden beri baya iyiyim kafama takmıyorum artık bişeyleri birde şunu düşündüm ben daha önceki barışmamızda da yapamayacağımı anlamıştım o yüzden nasıl olsa barışsak bile eskisi gibi olmıycağını bildiğim için içim rahat kafamda bitirdim üstümden bir yük kalkmış gibi... sen nasılsın fırtınam?

Gunaydın Arkadaslar,
Blackgırl tatlım ya öyle sey mı olur nereden bılıyorsun normalde sevgılının onun yazılarına cevap vermedıgını belkı o da cevap verıyor belkı senın yanında boyle yapıyor ona da kuyruk sallıyor cunku bı kız bu kadar mı yuzsuz olur derken o sevılmeyen kızlar da bı ınsan evladı muhtemelen karsılıksız degıldır benım eskı bır sevgılım vardı bak anlatayım bana da hep kızlar gelıp onu sorardı onu gorunce konusurlardı :jeyyar: benımkı de ben bılmıom allalla kıza bak derdı hep ama sonra sonra ogrendım kı kafamçokkarıştı hıc ıyı seyler yasamamıslar ama bana hep rol cevırmısler tatlım ya ve asla anlamamıstım neler oldugunu kızlara pıs yapıskan derdım hep ama yapıskan olan kızlar degılmıs :1no2: dkkkatlı ol dıyıcem baska bır sey demıyıcem

takma sen bari güçlü ol...
ben iyim iyi olmaya çalışıyorum...
dün gece güzel bir uykudan sonra o kadar çok şeyler düşündümki

hep düşüncelerimde onu silmek kazımak oldu...
bir insan nasıl unutucagına dair teoriler düşündüm...
inşallah sona yaklaştım...
sizlerle paylaşcam...

nefret edebılırsın,
onu affedebılırsın,
onu sevmeye devam edebılırsın,
ustne bır baskasını sevebılırsın,

tamamen unutabılırsın?

bunlar seçeneklerın canım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…