ayyy biliyorum bu sarkiyi cok tatli bi sarki hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt offf
ya canim ya sence bir umut varmi yoksa bitiyormu gün gectikce umut ne diyorsun
Sızede fenalık gelmıstır benden :tomato: AMA ISTE NE YAPIM BEKLIYORUM HALENNN
blackgirl naber canım ya bende seni merak ediyodum okudum msjlarını üzülme canım ya sen rahat ol o kızlar yapışkan bak sen kendin de diyosun hem ne vercekmiş sordun mu belki sevgiline ait önemli bişeydir bu kadar üzme kendini sonuçta o seni seviyo onlarda sülük gibi peşinden koşsunlar boşver :dilcikar:
bugun dükkanı ben acıorummm.......herkese günaydın kızlarrr.....dunden berı cok kotuyum canım yaaa:çok üzgünüm: suanda forumda yoksun ama gelınce okursun.....kız yapısıo ewet cok sınır oluorum..napcam bılmıorum ...suc benımkındede war aslında....bana soruo ne yapıyım dıe:çok üzgünüm: bana sormadan kızı terslemelıydı....bana dıokı benımkı telımı sana werıyım ıstedıgın seyı sole dıo:çok üzgünüm:napıcam bılmıorum
ally nasılsın canım.............................
bugun dükkanı ben acıorummm.......herkese günaydın kızlarrr.....dunden berı cok kotuyum canım yaaa:çok üzgünüm: suanda forumda yoksun ama gelınce okursun.....kız yapısıo ewet cok sınır oluorum..napcam bılmıorum ...suc benımkındede war aslında....bana soruo ne yapıyım dıe:çok üzgünüm: bana sormadan kızı terslemelıydı....bana dıokı benımkı telımı sana werıyım ıstedıgın seyı sole dıo:çok üzgünüm:napıcam bılmıorum
iyiyim canım sağol dünden beri baya iyiyim kafama takmıyorum artık bişeyleri birde şunu düşündüm ben daha önceki barışmamızda da yapamayacağımı anlamıştım o yüzden nasıl olsa barışsak bile eskisi gibi olmıycağını bildiğim için içim rahat kafamda bitirdim üstümden bir yük kalkmış gibi... sen nasılsın fırtınam?
takma sen bari güçlü ol...
ben iyim iyi olmaya çalışıyorum...
dün gece güzel bir uykudan sonra o kadar çok şeyler düşündümki
hep düşüncelerimde onu silmek kazımak oldu...
bir insan nasıl unutucagına dair teoriler düşündüm...
inşallah sona yaklaştım...
sizlerle paylaşcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?