Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

inşallah arkadaşım inşallah sende kafanda bitirmişsin benim gibi kafamızda bittiler kalbimizde de bitecekler inşallah gün geçtikçe de azalıcak içimizde kalanlar ve birgün tamamen bitecek geçmişte kalan hatırladığımızda gülüp geçeceğimiz birer anı olacaklar tıpkı onlardan önce sevdiğimiz erkekler gibi... :içelim: çok güçlü gördüm seni güzel haberlerini bekliyoruz canım :1hug:

nefret edebılırsın,
onu affedebılırsın,
onu sevmeye devam edebılırsın,
ustne bır baskasını sevebılırsın,

tamamen unutabılırsın?

bunlar seçeneklerın canım Şeniz
canım benım hikayemi bılıyormusun iblmiyorum ama
ben biten ilişkiden sonra kendimi daha kötü olurum diye beklıyordum...
ama bak gülebiliyorum.bir şekılde hayatımı idame ettırebılıyorum...
elbetteki adı geçerse içim cız eder veya bizim dediğimiz şarkıyı duyduğumda içim cız eder..ama unutacam...

yani tatlım agla zırla sonucta ben de boyle yapıyorum uzulmeden de atlatılmyor kı hem sevıyoruz her an gozumuzun onune gelıyor yaptıkları hareketler vs agla canım acılırsın ıcın cız da eder coz da eder sarkıyı duyunca haliyle.. :1ninca:

artik nefret etmek istiyorum bana bu günleri yasatan insani sevmek istemiyorum ona duydugum su an sadece öfke kizginlik aklimdan ciksin artik ne olur beklemim hic birsey takmim istemiyorum artik seven böyle üzemez ben oyuncak degilim ciksin hayatimdan aklimdan herseyimden istemiyorum artikkkkk istemiyorummm :çok üzgünüm: yine sacma sapan rüyalar gördüm günüm zaten böyle basliyor kabus gibi psikolojimi bozuyor gün gectikce nasil bir insanmis sevmediysen birak adam gibi nefret ediyorum sendennnn duy bil bunu istemiyorum sevmek seniiii senağlama

ölse öldü diye aglarsin biraksa birakti diye aglarsin aldatsa aldati diye aglarsin ben niye agliyorumm ne bu nedir ya benim cektigim beni bu hale getirdi gülmesin yaaa gülmesin rahat uyumasinnn

nasil bir insanmis taniyamamisim düne kadar ömrümsün seviyorum bana bitti demeyi bile söyleyemiyor buna bile gerek duymuyor kenara atti bi esya gibi benim degerim buymus yazik ya

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

evet evet sevgilisine kavuşanlar kulübü :sm_cool: düşüncesi bile güzel söylemesi bile güzel adı da çok güzel umut veriyor insana,inşallah herkes o kulübe gider bizden ama ben hariç benimki imkansız gibi bişi,gerçi hayatta olmaz olmaz... ama çokk zorr benim için,bende artık girer o kulüpte sizin mutluluklarınızı paylaşır sizlerle mutlu olurum inşallah Allah'ım....:Saruboceq:

böcük hoşgeldin canım

hoşbulduk canım... tüm yazılanları okumak zaman alıyor :1rolleyes:
acaba birimizde bir gelişme varmıdır diye tek tek bakmaktan kendimi alamıyorum...

dün benim için güzel bir gündü... liseden 2 arkadaşımla buluştuk... yatılı okul arkadaşıyız biz çok eğlendim... bekar kızlar toplandık yani gece 2ye kadar gerçekten güldüm ... sonra 2de eve geldim ve yatağa yattığımda tabii ki aklıma geldi ve bir posta ağladım...

bunları normal olarak kabul ediyorum ...
ama gün içinde nolur hiçbirimiz ağlamayalım... :teselli:
sizi öyle üzgün gördükçe benim de içim çok acıyor ... önce size sonra kendime ağlayasım geliyor... noluur birbirimizi toparlayalım artık...

hani başka arkadaşlarımızla daha az kouşuyoruz ya ... canımız yanmasın diye ...
burda da konuştuklarımızı birazcık değiştirelim bence...
yani elbette acımızı paylaşıyoruz ... herkes gülsün ; geyik topiğine çevirleim demiyorum...
diyemem zaten ...

ama en azından daha olumlu bakmaya çalışalım; daha ayakta durmaya çalışalım...
lütfen önce kendimiz sonra birbirimiz için yapalım ... kaydirigubbakcemile5

herbirimizin ilişkisi farklı ; ama acımız aynı... aynı şekilde iki göğsümüzün arası acıyor ; orda bir boşluk var ... ama nolur o boşluğu ; o acıyı büyütmeyelim... biz umudumuzu büyütelim ... :içelim:

öyle alkole ; ağlama nöbetlerine ; hüzünlü şarkılara ; geçmiş resimlere ; geçmiş anılara yenilmeyelim ...

benim de beklentim var biliyorsunuz... dönmek istediğinde güvenmem çok zor olacak elbet ; geldi mi hoşgeldin demeyeceğim ama çabaladığını görmek için ona elbette şans vereceğim... ama o gün gelecek mi bilmiyorum ... ve gelmezse... her geçen günün ; o gün olmadığını farketmek de acıtıyor canımı ... ama bu nereye kadar devam edecek... hepimizi için söylüyorum ... tabii durumu netleşmeyenlerimiz için birşey söyleyemeyeceğim... özellikle ; ebru.e ; jelibon ve blackgirl için ... unuttuğum varsa kızmasın ... yerimseniben

bugün de dünkü grup ; yeni evlenen bir arkadaşımıza gideceğiz... üstelik damat onun ; gelin ise benim yaın arkadaşımdı ve nikaha beraber gitmiştik... ayrıldığımıza en çok şaşıran da onlardı... çünkü ayrılıktan birkaç gün önce onun çok mutlu olduğunu söylediğini duymuş yeni damat ... ama neymiş ; demek ki her an herşey değişiyormuş...

ben bu detayı burda size bırakarak gideceğim ve orda sadece arkadaşlarımla vakit geçirerek mutlu olacağım... ben mutlu olmak İSTİYORUM ... BU BENİM HAYATIM VE MUTLULUK BENİM HAKKIM... ŞU ANDA GEREKEN ONSUZ MUTLU OLMAK ... ve ben bunu yapacağım ... siz de yapın nolurrr... tamam içten içe bekleyelim ; kalbimiz beklesin ama sakin sakin ... zamana bırakarak beklesin ... bize işkence ederek değil...

hadi hepiniz bir daha okuyun yazdıklarımı ; ve küçük de olsa bir adın atın... lütfeeeen :lepi:

nan böcük döktürmüşünn doğruda soylemıssn artık sadece gelişme olduğunda yazalım süreklı onlardan bahssetmek hiç doğru değil...iyice kafama yerlesti...otomatık olarak buraya girdiğimde aklıma o gelıyor...

Ben vazgeçmemişken düşün, olmaz olmaz birtanem
Düşün bizi ne olur, yalvarırım terketme
Başkalarındaki o aşk bizi mutlu edermi
Bizi ayırmaya yetermi, aşkımız böyle kolay bitermi

Geceyi güneş siler, beni senin hasretin
Tek başıma sanki mahşer yeriyim
Şu kalbimdeki heryer bu evde seni bekler
Hadi çat kapı gel sevineyim
Biraz kavga ederiz, belki biraz güleriz
Bir küser bir barışır kalbimiz
Seni nasıl özledi yüreğim deli sanki
Kıskandığım için affet beni

Başka biri var dediler inanmadım sevgilim
Gözlerimle görmeden senden nasıl vazgeçerim
Sanki yıllar oldu gittin bir gün bitti sevgilim
Dört duvar üstüme yürür sensiz sanki sen mutlu musun bensiz

işte bu son satır benim süper ya....:mymeka::mymeka:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

:) ben bahsetmeyelim de demiyorum selincim ... bana bahsetmek yaramıyor ; belki başkamıza yarıyordur... bazen de yaşadıkları hatırladıkça farkediyoruz çünkü bizim için doğru insan olmadıklarını ; ya da bu kadar canımızı yakmaya hakları olmadığını ...

ama inan eski günleri anmak bana çok koyuyor ; çünkü yeniden yaşayamayacağımı düşündüğümde nefes alamıyorum...

mesela dün gece hayal demeyelim ama düşündüm ; gelmek isterse hangi şartlar altında kabul ederim diye... mesela beni onca zaman sonra aradığında (şu an 2 ay 1 hafta oldu ) nasıl konuşacağımı düşünmekle başladım işe ... ve bunu düşünürken sesi geldi aklıma ; eski konuşmalarımız vs... ve derken tamamen farklı yöne kaydım... başladım hıçkırarak ağlamaya ; nefes almaya çalışmaya...

umarım anlatabiliyorum... ben ki ayakta durmaya en istekli olanlarınızdan biriyim...
ben bu haldeysem size inan kıyamıyorum ... yani bizi ne iyi yapıyorsa onu yapalım...

yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…