takma sen bari güçlü ol...
ben iyim iyi olmaya çalışıyorum...
dün gece güzel bir uykudan sonra o kadar çok şeyler düşündümki
hep düşüncelerimde onu silmek kazımak oldu...
bir insan nasıl unutucagına dair teoriler düşündüm...
inşallah sona yaklaştım...
sizlerle paylaşcam...
canım benım hikayemi bılıyormusun iblmiyorum amanefret edebılırsın,
onu affedebılırsın,
onu sevmeye devam edebılırsın,
ustne bır baskasını sevebılırsın,
tamamen unutabılırsın?
bunlar seçeneklerın canım Şeniz
unutmak bu bi zorundalık değil mi zaten fırtınanın kızı?
canım benım hikayemi bılıyormusun iblmiyorum ama
ben biten ilişkiden sonra kendimi daha kötü olurum diye beklıyordum...
ama bak gülebiliyorum.bir şekılde hayatımı idame ettırebılıyorum...
elbetteki adı geçerse içim cız eder veya bizim dediğimiz şarkıyı duyduğumda içim cız eder..ama unutacam...
Kızlar günaydın, son 40 dakikadır geçmiş sayfaları okuyordum anca bitti, anam düşen düşene, tööbe tööbe. :roflol: Bu topiği açarken katılımın yüksek olacağı aklıma gelmişti ama ciddi boyutta bir kulüp havasına gireceğini düşünmemiştim doğrusu. Bundan memnun muyum? Kesinlikle değilim. :çok üzgünüm: Keşke başka bir platformda bir araya gelebilseydik ama o da olur inşallah. Sayfalarca okudum, okudum, herkes kendisi için değerli bir insanı kaybetmiş ama görüyorum ki kaybettiklerimizin yanında burada kazandığımız da o kadar çok şey var ki. Paylaşmayı, destek olmayı, yeni dostluklar edinmeyi öğreniyoruz. Bu bile bir artı gözümde.
Her zaman derim, hayattaki her tecrübeyi kendin edinemezsin. Hayat bunun için çok kısa. Birbirimizin tecrübelerinden faydalanmamız lazım. Nihayetinde faydalanıyoruz da. Ve dilerim bu tecrübeler işe yarar. Dilerim ki hepinizi bir gün Sevgilisine Kavuşanlar Kulübü'nde görürüz. :1rolleyes:
böcük hoşgeldin canım
nan hatunlar napıyorsunuz bakımm nasılsın????????men geldım...
nan böcük döktürmüşünn doğruda soylemıssn artık sadece gelişme olduğunda yazalım süreklı onlardan bahssetmek hiç doğru değil...iyice kafama yerlesti...otomatık olarak buraya girdiğimde aklıma o gelıyor...
bencede topicde kimse yok yaaa..herkz sevgilisiyle buluşmaya gitmiş:)
puahahahahhahahahahahahahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?