Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

dinliyorum bebişim çözüm yolu bul bana:):):)kimi seççem:)

avukatı değerlendirmeye alıcaz...
bir seçenek daha vardı onla buluşma ayarlanana kadar avukatla idare edicez... kah gönlünü hoş tutucaz ; kah işim var deyip ilgilenmicez ...

sonra arada da başka seçenekler çıkarsa onları da kaçırmıcaz...

ama avukata cevap vermeyeceğiz henüz ki ; sonra vay sen benleyken başkalarıyla da mı görüşüyordun diyemeyecek... avukat bu valla seni öyle ya da böyle suçlu çıkarır...

dikkatli ve emin adımlar atıcaz... seçim zamanına daha var ... önce bir adayları görelim kaydirigubbakcemile3

selam kızlar ben geldim.
önceki sayfaları okuyup size yetişicem. inşallah güzel haberler vardır :)

Kızlar kızlar kızlarr... nasılsınız bakalım :1rolleyes:

Öncelikle açıklık getirmem gereken bir mevzu var... ben sevgilisiyle barışanlar kulübü derkene... illaki de şimdiki sevgili demek istemedim... :jeyyar:

Biri geliiiirrrrr biri gideeerrrrrr.... sizden kıymetli mi beeeeeee... kurban olsunlar tırnağınıza... kız size sevgili mi yok yaaaaaa a.s.

Hadi bakalım gevşemeyinnn... pozitif oluyoruz hep birlikte.. BİZ'iz diyoruz... onlar değil..

Önce CAN.. donra CANAN...

ulen utanın len........
koskoca sitede bizden başka yokkkkkk valla ayrılan galıba........
inşallah yakında çok güzel bir kulup açacam söz veriyorum inanın..

Anam kadronun güzelliğine gel.. hadi halaya :teytey: yok ağlamak falan bugün.. vallah kitlerim len topiği kızdırmayın beni.. :roflol:

Çok pis Güzin abla modundayım bugün var ya... hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…