- 27 Ekim 2008
- 5.991
- 2.463
- 723
kızlar bugün keyiflisiniz keyfinizi kaçırmak istemem ama ben pek ii deilim bu iki gündür,dün dışardaydım bütün gece,ama aklım da hep ondaydı,hatta eve gelince yazdım foruma,bugünde bi mahsunum,bi üzgünüm,dokunsan ağlıycam,özledim galiba yaaa,aklımdan hiç çıkmadı dün.:çok üzgünüm:
ben sallamıyorun artık umruda değil unuttum ben yaaaa...
peşin peşin uyarılarımızı yapalımsüprizzzzz
aramak yok mesaj atmak yok. o kadar dayandın.
çok düşünme. biliyosun geçici ruh hallerinden bu.
birazdan bi anda kendini çok mutlu hissetmeye başlıcaksın sonra gene üzülceksin falan.
klasikleşti artık bu ruh halleri bende..
kızlar bugün keyiflisiniz keyfinizi kaçırmak istemem ama ben pek ii deilim bu iki gündür,dün dışardaydım bütün gece,ama aklım da hep ondaydı,hatta eve gelince yazdım foruma,bugünde bi mahsunum,bi üzgünüm,dokunsan ağlıycam,özledim galiba yaaa,aklımdan hiç çıkmadı dün.:çok üzgünüm:
benim içimde yara kaldı.
yani geri dönüşümüz yok kesinleştirdim.
kendim de kafamda ilişkimizi bitirdim.
gelse bile ben dönmeyeceğim bu bariz. ama tek istediğim bana yaptıklarını ona tek tek anlatabilmek.
o hiçbi şeyin farkında olmadan hayatını yaşarken benim neler yaşadığımı bilsin diyorum.
(bu bileceği şeyler ben çok aşk acısı çektim gibi şeyler değil. o kadar problemim varken bi de bunların çıkması-okulumu etkilemesi-arkadaşlarının yakamı bırakmaması gibi.)
o yüzdende bi kere olsun karşılaşmamız lazım.
o günlerde gelir ben eminim.kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?