Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar bugün keyiflisiniz keyfinizi kaçırmak istemem ama ben pek ii deilim bu iki gündür,dün dışardaydım bütün gece,ama aklım da hep ondaydı,hatta eve gelince yazdım foruma,bugünde bi mahsunum,bi üzgünüm,dokunsan ağlıycam,özledim galiba yaaa,aklımdan hiç çıkmadı dün.:çok üzgünüm:

peşin peşin uyarılarımızı yapalımsüprizzzzz
aramak yok mesaj atmak yok. o kadar dayandın.
çok düşünme. biliyosun geçici ruh hallerinden bu.
birazdan bi anda kendini çok mutlu hissetmeye başlıcaksın sonra gene üzülceksin falan.
klasikleşti artık bu ruh halleri bende..

hakan peker bir efsaneydi açtım bende.
şahsı hatırlatıyor ama eğlenceli en azından.

ben sallamıyorun artık umruda değil unuttum ben yaaaa...

benim içimde yara kaldı.
yani geri dönüşümüz yok kesinleştirdim.
kendim de kafamda ilişkimizi bitirdim.
gelse bile ben dönmeyeceğim bu bariz. ama tek istediğim bana yaptıklarını ona tek tek anlatabilmek.
o hiçbi şeyin farkında olmadan hayatını yaşarken benim neler yaşadığımı bilsin diyorum.
(bu bileceği şeyler ben çok aşk acısı çektim gibi şeyler değil. o kadar problemim varken bi de bunların çıkması-okulumu etkilemesi-arkadaşlarının yakamı bırakmaması gibi.)
o yüzdende bi kere olsun karşılaşmamız lazım.
o günlerde gelir ben eminim.kaydirigubbakcemile2

dün gece bende cok kötüydüm simdi daha iyiyim aksam nasil olurum allah bilir ama artik onsuzda mutlu olmak istiyorumm

Valla kızlar sizi bilmiyorum ama ben disko partizani'de koptum valla... zaten bizim şarkımız bu.. ne anılarım var bu şarkıda aaah ah.

Sizde nasıl bilmiyorum ama ben böyle korkuların üzerine giden bir insanım. Mazohist miyim neyim bilmiyorum ama. Özellikle anısı olan şarkıları dinlerim, özellikle anısı olan yerlere giderim. Üzerine üzerine giderim yani. Çünkü bilirim ki kaçtıkça kovalar beni kaçtıklarım. Er ya da geç yüzleşmem gerekir. O yüzden zaten acım doruklardayken yüzleşeyim de o da aradan çıksın diye düşünüyorum galiba.

sana ne yapmak iyi geliyor canım ?
beraber düşünelim ;

komedi filmi izlemek ?
mizah dergisi okumak ?
kitap okumak ?
tatlı yemek ?
duş alıp ; kendinle ilgilenmek ? maskeler filan ?

valla aklıma bunlar geldi ... sen söyle bakalım ...

dünya çok küçük canım karşılaşırsınız...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…