Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy birileri gelmiş... tuğba ; umudum nasılsınız?
İyİyİm bÖcÜĞÜm sen nasılsın nasılsdı konya gezmen
Şeniz ben iyiyim canmm sen nasılsnn.. slm bu arada kızlarr :)
aynen canım benide seven olsa keşke böyle yada daha doğrusu keşke benide sevseydi böylebalım seninkide ikizler burcuydu dimi galiba ikizler burcu erkeğinden çeken çok kız var ya
Gunaydın İkİzler burcu sevgİlİmdİ saolsun Çok Çektİrdİ bana ama bİttİ dengesİz bİ burÇ
her şey güzel olacak...
bugün bana gelen eski mesajları okudum...
inanın bi kaç ay sonra bu noktada olmayacaksınız..
galetam süpersin sen ... böyle devam et ... ama arada bir eskiye dönüyorum gibi olursan da korkma... normal ... ama iyi olmana çok seviniyorum...cnm iyi olmaya çalışmaktan başka yapcak bişe yok, sıkılıyorum arada ağlıyorum doğum günü benim için zor geçti ama adamda tık yok mutlu herhalde bende nefes alıp veriyorum işte :1closedeyes:
ben hep allaha dua ettım allahım onu bana ne zaman gormem hayırlıysa ozaman goster dedım hepte ole dıyorum...
hele nısanlısıyla hıc gosterme dıyorum ..allahtan yanlızdı..o kızla gormek ıstemıyorum onu..
ama guzel oldu gormesı...yanlız degıldım..hep gezdıgımız onunda bulndugu tanıdıgı arkadaslarım vardı...
o yanlızdı...yınede guzel bı rastlama oldu...dıger seceneklere gore...
ne hıssettın dersen ...hıc bıse hıssetmedım ..cok garıp...
cunku ben onu bıtrdım artık sanırım..belkı kızla gorsem yıne canım yanardı ama ...yanmadı..
ayrıldıgımızda bırbırımızı gorunce ıcımız cız eder demıstı acaba cızladımı ıcı..benımkı cızlamadı.ç..cunku ben cok resmını gordum onun o kızla..bugun sadece onu gormek hıc ama hıc koytmadı..ancak ona koymustr 10 ay sonrasında..bı ılk yasadı...
ınsallah gormezsın canım((
bole bıtmesı gereklıymıs dememkı ama ıcınden gelenı yapıcaksın herzaman kekse dememk ıcın
asLında bi bakıma iyi oLmuş görmen...çünkü en azından artık nerde durduğunu biLiyorsun,neLer hissettiğini kesinLeştirmişsin...bak hiçbişey olmadı diyebiLiosun...
görmeseydin beLki de haLa onu 10 ay öncesindeki gibi,hatırLamak istediğin gibi hatırLayacaktın we bu seni daha çok üzecekti..bak herşey netLeşmiş artık kafanda...
inşaLLah bu kırıntıLArı da çabuk atLatırsın... :)
canım ben teklif etmiştim ona o yok dedi işte bahane buldu iki defa üçüncüyü sormadım , keşke demiyorum o yüzden çünkü elimden geleni yaptım ama umarım ali keşke der , inşallah Allah bana o günleri gösterir
ben ayrıldıgımızdfan berı
hergun onu ızledım ...nısanlandı..o kafamda hep ıyı kalmasın hala salak gıbı benı sevdıgını dusunmıyım dıye cok canımıyaksamda herseyını gordum..nıusan resımlerını yazısmalarını...
artık ole alıstımkı bugun hıc ama hıc koymadı bana...
artık ona karsı bıse hıssetmıyorum ..bugunde bu kesınlestı sanırım..
ınsallah onun ıcı cızlamıstr...
artık o uzulsun ben cok uzuldum...sanmıyorum ama surat ıfadesı ole kotuyduku
ınsan herseyı dusunuyo bılıyomusun...konustugumuz hersey...her anıumız..sımdı yabancı...
cok garıp seyler
gayet iyi anlıorum seni...bir zamanLar sewgiLim dediğin,eLini tuttuğun,sarıLdığın adamLa gün geLince 2 yabancı gibi oLmak...herşey bi kenara insana en çok bu koyar...
ama,benim hayatımdaki süresi bu kadarmış deyip bi şekiLde kendi yoLunu çizmek we de o yoLda yürümek zorundasın...onun yaptığı gibi.
gayet iyi anlıorum seni...bir zamanLar sewgiLim dediğin,eLini tuttuğun,sarıLdığın adamLa gün geLince 2 yabancı gibi oLmak...herşey bi kenara insana en çok bu koyar...
ama,benim hayatımdaki süresi bu kadarmış deyip bi şekiLde kendi yoLunu çizmek we de o yoLda yürümek zorundasın...onun yaptığı gibi.