Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

İyİyİm bÖcÜĞÜm sen nasılsın nasılsdı konya gezmen

Şeniz ben iyiyim canmm sen nasılsnn.. slm bu arada kızlarr :)

ben iyiyim.... konya gezmem de süperdi... düğün koşturması ; ben joker eleman... her işe koştum... eeee ablam sonuçta... severim ben kuzenimi çok... damadı da sevdiğimden dolayı her işlerine koşturdum... mutlu oldum onların adına...

tabii ctsden beri olmayınca işler birikmiş... yeni yeni nefes alıyorum işte...
annemler konyada kaldı... abimle ben varız evde... kankam da işe başladı izmirde... o da bizde... gayet iyiyim yani ben :)

darısı başınıza... zemuszemus

aynen canım benide seven olsa keşke böyle yada daha doğrusu keşke benide sevseydi böyle :( balım seninkide ikizler burcuydu dimi galiba ikizler burcu erkeğinden çeken çok kız var ya

Gunaydın İkİzler burcu sevgİlİmdİ saolsun Çok Çektİrdİ bana ama bİttİ dengesİz bİ burÇ

evt canım benimkide ikizler burcuydu, beraberken karar vermediki zorluğu beni deli ediyordu bide bi gün dediği öbürünü tutmaz sabah kalkar gece ben bunu demedim der ölee bi dengesizlik ama yinede enterasan bir burc benimki sok suprizleri severdi bi anda ankararn istanbula basar gelirdi tabii sonradan bunun onun için anlamı kalmamış öle dedii sırnaşık şey

galetam süpersin sen ... böyle devam et ... ama arada bir eskiye dönüyorum gibi olursan da korkma... normal ... ama iyi olmana çok seviniyorum...
cnm iyi olmaya çalışmaktan başka yapcak bişe yok, sıkılıyorum arada ağlıyorum doğum günü benim için zor geçti ama adamda tık yok mutlu herhalde bende nefes alıp veriyorum işte :1closedeyes:

kızlar bugun onunlla karsılastık ılk defa 10 aydır...

hıc beklemedım yerde hıc ummadıgım saatte....
arkadaslarla bıraz dolandık..gıdelım sahılde oturalım dedık...bıseler aldık marketten...kardesımle bı arkadas arabada ..bende bı arkadasımla bıseler aldık...karsıoya gectık yoldan...
tam one oturcam baktım bı araba gelıyo..onun arab rengı plakada o...:1shok:
sok oldum...arabaya bındım ..o sırada yanımızdan gectı...muzık dınlıyodu..gunes gozlugu takmıs ama baktıgı ole bellıydıkı ve suratıu cok tuhaftı..o benı ık defa gordu...10 aydır...
ne hıssettı acaba :çok üzgünüm:cok merak eetım...mafoldumben
olmıcak yerde ya..allah ıste...
nısanlısın yanına gıdıyodur kesın:çok üzgünüm:

dun cok duygusallasmnıstım..
ıkı sene once bız bı ay kustuk ve 2hazıranda barsmıstık...
bana ::::ben vazgecmedım senı sevıyorum dıye msj atmıstı 12den sonra...bı nısanda karsılasmıstık..
dun gece hep onları dusunmustum...hatta agladım bırazcık yaz yagmuru gıbı geldı gectı..bugunde onu gordum...cok tuhaf ya...

ben karşılaşsam ne olur acaba bugün okulda karşılaşmayı bekliordum ama çıkmadı karşıma hiç , ben de bakmadım pek etrafına arkadaşlarıyla selamlaştım ama . . .

aradan aylar geçse bile karşılaşmak ne kadar garip duygular hissettiriyor değil mi insana :(

ben hep allaha dua ettım allahım onu bana ne zaman gormem hayırlıysa ozaman goster dedım hepte ole dıyorum...
hele nısanlısıyla hıc gosterme dıyorum ..allahtan yanlızdı..o kızla gormek ıstemıyorum onu..
ama guzel oldu gormesı...yanlız degıldım..hep gezdıgımız onunda bulndugu tanıdıgı arkadaslarım vardı...
o yanlızdı...yınede guzel bı rastlama oldu...dıger seceneklere gore...

ne hıssettın dersen ...hıc bıse hıssetmedım ..cok garıp...
cunku ben onu bıtrdım artık sanırım..belkı kızla gorsem yıne canım yanardı ama ...yanmadı..
ayrıldıgımızda bırbırımızı gorunce ıcımız cız eder demıstı acaba cızladımı ıcı..benımkı cızlamadı.ç..cunku ben cok resmını gordum onun o kızla..bugun sadece onu gormek hıc ama hıc koytmadı..ancak ona koymustr 10 ay sonrasında..bı ılk yasadı...

ya bilmiyorum ama ben bi kaç kere karşılaştım öyle çok büyük acı çekmedim ama gözlerinin içine bakamadım nedense hele başka bir kızla görmeyi hiç istemem çok koyar çok üzülürüm diye düşünüyorum

ama yanarım yanarım hiç yüzyüze oturup konuşamadık ona yanarım belki bir şeyler değişirdi o zaman :(

ben hep allaha dua ettım allahım onu bana ne zaman gormem hayırlıysa ozaman goster dedım hepte ole dıyorum...
hele nısanlısıyla hıc gosterme dıyorum ..allahtan yanlızdı..o kızla gormek ıstemıyorum onu..
ama guzel oldu gormesı...yanlız degıldım..hep gezdıgımız onunda bulndugu tanıdıgı arkadaslarım vardı...
o yanlızdı...yınede guzel bı rastlama oldu...dıger seceneklere gore...

ne hıssettın dersen ...hıc bıse hıssetmedım ..cok garıp...
cunku ben onu bıtrdım artık sanırım..belkı kızla gorsem yıne canım yanardı ama ...yanmadı..
ayrıldıgımızda bırbırımızı gorunce ıcımız cız eder demıstı acaba cızladımı ıcı..benımkı cızlamadı.ç..cunku ben cok resmını gordum onun o kızla..bugun sadece onu gormek hıc ama hıc koytmadı..ancak ona koymustr 10 ay sonrasında..bı ılk yasadı...

asLında bi bakıma iyi oLmuş görmen...çünkü en azından artık nerde durduğunu biLiyorsun,neLer hissettiğini kesinLeştirmişsin...bak hiçbişey olmadı diyebiLiosun...
görmeseydin beLki de haLa onu 10 ay öncesindeki gibi,hatırLamak istediğin gibi hatırLayacaktın we bu seni daha çok üzecekti..bak herşey netLeşmiş artık kafanda...

inşaLLah bu kırıntıLArı da çabuk atLatırsın... :)

ınsallah gormezsın canım:(((

bole bıtmesı gereklıymıs dememkı ama ıcınden gelenı yapıcaksın herzaman kekse dememk ıcın

canım ben teklif etmiştim ona o yok dedi işte bahane buldu iki defa üçüncüyü sormadım , keşke demiyorum o yüzden çünkü elimden geleni yaptım ama umarım ali keşke der , inşallah Allah bana o günleri gösterir

asLında bi bakıma iyi oLmuş görmen...çünkü en azından artık nerde durduğunu biLiyorsun,neLer hissettiğini kesinLeştirmişsin...bak hiçbişey olmadı diyebiLiosun...
görmeseydin beLki de haLa onu 10 ay öncesindeki gibi,hatırLamak istediğin gibi hatırLayacaktın we bu seni daha çok üzecekti..bak herşey netLeşmiş artık kafanda...

inşaLLah bu kırıntıLArı da çabuk atLatırsın... :)

ben ayrıldıgımızdfan berı
hergun onu ızledım ...nısanlandı..o kafamda hep ıyı kalmasın hala salak gıbı benı sevdıgını dusunmıyım dıye cok canımıyaksamda herseyını gordum..nıusan resımlerını yazısmalarını...
artık ole alıstımkı bugun hıc ama hıc koymadı bana...
artık ona karsı bıse hıssetmıyorum ..bugunde bu kesınlestı sanırım..
ınsallah onun ıcı cızlamıstr...
artık o uzulsun ben cok uzuldum...sanmıyorum ama surat ıfadesı ole kotuyduku
ınsan herseyı dusunuyo bılıyomusun...konustugumuz hersey...her anıumız..sımdı yabancı...
cok garıp seyler

canım ben teklif etmiştim ona o yok dedi işte bahane buldu iki defa üçüncüyü sormadım , keşke demiyorum o yüzden çünkü elimden geleni yaptım ama umarım ali keşke der , inşallah Allah bana o günleri gösterir

ınsallah canım
ınsallah hgep onların keskelerı olsun..
sende ucuncuyu hıc denem canım...bıraz gerı dur
emınım ılgısızlıgını hıssederse bıseler yapar..cunku hemen sımarıyolar bunlar ...hep onları beklıcez sanıyolar..
hıc canını sıkma...dedıgın gıbı sen duygularına sahıp cıkmıssın...elınden gelenı yapmıssın

ben ayrıldıgımızdfan berı
hergun onu ızledım ...nısanlandı..o kafamda hep ıyı kalmasın hala salak gıbı benı sevdıgını dusunmıyım dıye cok canımıyaksamda herseyını gordum..nıusan resımlerını yazısmalarını...
artık ole alıstımkı bugun hıc ama hıc koymadı bana...
artık ona karsı bıse hıssetmıyorum ..bugunde bu kesınlestı sanırım..
ınsallah onun ıcı cızlamıstr...
artık o uzulsun ben cok uzuldum...sanmıyorum ama surat ıfadesı ole kotuyduku
ınsan herseyı dusunuyo bılıyomusun...konustugumuz hersey...her anıumız..sımdı yabancı...
cok garıp seyler

gayet iyi anlıorum seni...bir zamanLar sewgiLim dediğin,eLini tuttuğun,sarıLdığın adamLa gün geLince 2 yabancı gibi oLmak...herşey bi kenara insana en çok bu koyar...

ama,benim hayatımdaki süresi bu kadarmış deyip bi şekiLde kendi yoLunu çizmek we de o yoLda yürümek zorundasın...onun yaptığı gibi.

gayet iyi anlıorum seni...bir zamanLar sewgiLim dediğin,eLini tuttuğun,sarıLdığın adamLa gün geLince 2 yabancı gibi oLmak...herşey bi kenara insana en çok bu koyar...

ama,benim hayatımdaki süresi bu kadarmış deyip bi şekiLde kendi yoLunu çizmek we de o yoLda yürümek zorundasın...onun yaptığı gibi.

evet aynen ole
ay ya sımdı bunu okuyunca gozlerım doldusenağlama
sevgılım bıle degıldı o benım...sevdıgım adamdı hep...

bende artık yolumda yuruyorum...aynen onun yaptıgı gıbı...
daha sonrasında yıne yollarımız kesısıcek...
o yolda bana borcunu o oducek

keşke dile kolay olduğu kadar uygulaması da kolay olsa bu dediğinin ama atlattığımı hissediyorum ben de , bir hafta bir ay derken 2 . ayı da geçti ayrılığın . . .

Back
X