Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kizlar buraya bi not yazicam galateia falan gelirse okur diye, izninizle kullanıyım
kuşum baya hasta onla ilgileniyorum sürekli ondan nete gelemiyorum.
ç.. yi aradım sabah, o kizi nerden tanıyosun dedim,
beşiktaşlı bi kiz işte, beni ordan eklemiştir herhalde dedi
bende beni silip seni ekliyo bu bi tesadüfmü dedim
cok güldü, sinirlendirme dedim
siliyosun hemen dedim
tamam dedi
sonra şirin konuştuk böyle,
sende z.. yi siliceksin dedi.
akşama kadar vaktin var konusucaz sileceksin dedi.
sonra da bir iki saat once sms atmış,
iyi düşün vaktin azalıyo yazmıs
şimdi silmek gerekicek yani.

zaman herseyın ılacı...
ıcınde bıyerlerde bıselr kalsada...alısıyo ınsan herseye

insan her şeye alışıyor dimi.
ben geçen gün eski mesajları okudum da
nasıl güzelmişiz,
şimdi sadece adı kaldı, ilişkinin içini unuttum resmen.
ne yaptık ne ettik yavaş yavaş siliniyor.
muhtemelen o da unutmustur artk beni.
7 aydan fazla oldu.

insan her şeye alışıyor dimi.
ben geçen gün eski mesajları okudum da
nasıl güzelmişiz,
şimdi sadece adı kaldı, ilişkinin içini unuttum resmen.
ne yaptık ne ettik yavaş yavaş siliniyor.
muhtemelen o da unutmustur artk beni.
7 aydan fazla oldu.

benim aklıma kavgalarımız geliyor sonra onun benim için yaptıkları geliyor sonra yeni yıla birlikte girdiğimiz geliyor sonra sana aşık değilim dediği geliyor sonra artık benim yanımda olmadığı geliyor , onunla geceleri saatlerce konuşmamız geliyor sonra artık hiç konuşmadığımız onun benim için bir yabancı olduğu geliyor :(

dun cok duygusallasmnıstım..
ıkı sene once bız bı ay kustuk ve 2hazıranda barsmıstık...
bana ::::ben vazgecmedım senı sevıyorum dıye msj atmıstı 12den sonra...bı nısanda karsılasmıstık..
dun gece hep onları dusunmustum...hatta agladım bırazcık yaz yagmuru gıbı geldı gectı..bugunde onu gordum...cok tuhaf ya...

canım senin için büyük bir sınav olmuş ama bak hisserini tartman içinde bir olanak olmuş :teselli:

kizlar buraya bi not yazicam galateia falan gelirse okur diye, izninizle kullanıyım
kuşum baya hasta onla ilgileniyorum sürekli ondan nete gelemiyorum.
ç.. yi aradım sabah, o kizi nerden tanıyosun dedim,
beşiktaşlı bi kiz işte, beni ordan eklemiştir herhalde dedi
bende beni silip seni ekliyo bu bi tesadüfmü dedim
cok güldü, sinirlendirme dedim
siliyosun hemen dedim
tamam dedi
sonra şirin konuştuk böyle,
sende z.. yi siliceksin dedi.
akşama kadar vaktin var konusucaz sileceksin dedi.
sonra da bir iki saat once sms atmış,
iyi düşün vaktin azalıyo yazmıs
şimdi silmek gerekicek yani.

canım msn yazdım

arkdaşlar en baştan beri bu konuya yazanlara soruyorum hiç bu konuya yazıp da sonra ayrıldığı sevgilisi dönen ya da bir şekilde barışan oldu mu ?

arkdaşlar en baştan beri bu konuya yazanlara soruyorum hiç bu konuya yazıp da sonra ayrıldığı sevgilisi dönen ya da bir şekilde barışan oldu mu ?

selamlar arkadaşlaaarr, ayrıldık 4 ay oldu, ben yaklaşık 2 aydır ara sıra buraya yazıyorum, bu süre içinde 2 kez dönme çabası oldu, hatta hala var yalvar yakar vaziyette, çook garip geliyo bu bana, terkeden oydu, o kadar çok ağlamıştım ve kırılmıştım ki, artık ne söylese bana vızıltı gibi geliyoo

ben canım burdaydım barıstık..
ama 13 surdu sonra ayrıldık nısanlandı

Ebrucum, nasılsın canım, okudum da, olsun be canım, hep görücez dünya küçük, yanında birilerini de görcez belki, şuan buna hazır değilim ben de senin gibi ama bunlar da olcak napalım..herkes kendi yoluna bakıyo artık, tükenmiş herşey...

esıncım saol canım ıyıyım allaha sukur...
evet canım hep gorucem aynı yerde nefes alıyoruz...ama 10aydr benım ıkıncı gorusum ama ılk kez bırbırımızı gorduk...
benım ıcın ıyı oldu...cok degıısktı ama bıse hıssetmedım..
merak etıgım onun ne hıussettıgı aslında..ama bıse hıssetse zaten bunlar olmazdı...

ıs ısten gectıkten sonra bıse yapsalarda hıc bıse degısmıyo ıste...onemlı olan bıseler kırılmadan zaman gecmeden bıseler yapabılmelerı...sanda masallah ama ya...cabuk atlattın

evet canım hep gorucem aynı yerde nefes alıyoruz...ama 10aydr benım ıkıncı gorusum ama ılk kez bırbırımızı gorduk...
merak etıgım onun ne hıussettıgı aslında..ama bıse hıssetse zaten bunlar olmazdı...

ıs ısten gectıkten sonra bıse yapsalarda hıc bıse degısmıyo ıste...onemlı olan bıseler kırılmadan zaman gecmeden bıseler yapabılmelerı...sanda masallah ama ya...cabuk atlattın

:teselli: canmm benim iyisindir inşş şimdii.. nası bişidir az çok tahmin ediyorum ben görsem nasıl olurum acaba off nese en azından gercekten bişeyleri kafanda bitrdiğini gördün, vardır bi hayırr.. ne güzel ama yaa zamanla neler geçiyora bi örnek dahaa.. inşş en kısa zamanda oda seni seni gerçekten sevecek adamla görür kudurur hırsından.. inşş o kişide en kısa zamanda karsına çıkarr hayatm :Saruboceq:

ay tugbacım agzından bal damlıyo..saol canım...
benım yanımda bırı olmadan onu o kızla gormek ıstemıyorum ınsallah allahımda gostermez..
kımsede ayrıldı sevdıgını bıseler bıtmeden gormez ınsallah...benım gıbı bıse hıssetmeyecegı zaman gorcekse gorsun

canım benimde ayrıldıktan 2 ay sonra günlerce aradı ama cevap vermedim geri dönmedim dönseydim zaten şimdi yine ayrılmış olurduk

ay tugbacım agzından bal damlıyo..saol canım...
benım yanımda bırı olmadan onu o kızla gormek ıstemıyorum ınsallah allahımda gostermez..
kımsede ayrıldı sevdıgını bıseler bıtmeden gormez ınsallah...benım gıbı bıse hıssetmeyecegı zaman gorcekse gorsun

inşş canım tam kendini hazır hissetmeden çıkmaz umarım.. :1hug: hepimiz için aynı şekildee

atlatamadım ama sadece bu süre içerisinde kabullendim diyelim.Yoksa valla zor bi dönemdi geçen aylar, annem görmesin ağladığımı diye neler yaptım ben şimdi daha iyiyim..
yasaklandıın hep saklandın..bu kalpten kovuldun sen..ısınıp uyumayı unut..sarılıp ağlamayı da..günaydın gittim ben..

Back
X