Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Valla Şeker kızlarda var bende yokta olmaz zaten..
Hayata var bıde galeta durumları karıŞık

senı unutsaydım beklermıydım hıccccccc
bın derdıme bın dert eklermıydım hıccc
su askımı kalbıme gomup bır omur boyu ahhh cekermıydım hıcccc

rest çekersem tamamen kaybetmeyeyim ?

bir de yazmıyor iki gündür msnde , benim mi bir şey yazmamı bekliyor acaba sizce bir şeyler yazmalı mıyım yoksa nasıl olsa perşembe günü yazacak (doğum günüm kutlar heralde) onu mu beklemeliyim ?

msnde en son ettiğimiz muhabbet ,dün değil ondan önceki gece iletimde yazan "godfather (H) " yazısını görüp :

-godfather ne beyaw?
-ya içki var bi tane o
-hea

o kadar ne ben bir şey yazdım sonra ne o

tatlım rest çekersem tamamen kaybetmeyeyim diyosun ama böyle sen tam düzelmişken kafasına göre seni arayınca daha kötü oluyosun içindeki umut çoğalıyo..bunu kendine yapma

tatlım rest çekersem tamamen kaybetmeyeyim diyosun ama böyle sen tam düzelmişken kafasına göre seni arayınca daha kötü oluyosun içindeki umut çoğalıyo..bunu kendine yapma

evet canım çok haklısın o arayınca sanki barışacakmışız gibi geliyor sonra hiç bir şey olmuyor , o zaman bir daha aradığında ben senle dost arkadaş kalamam niye arıyorsun beni demeliyim

evet canım çok haklısın o arayınca sanki barışacakmışız gibi geliyor sonra hiç bir şey olmuyor , o zaman bir daha aradığında ben senle dost arkadaş kalamam niye arıyorsun beni demeliyim

bu erkeklerin niyetini anlamak zaten çok zor canım.seviyorsan doğru düzgün gel ilişkini kurtar ama yok bunlar illa çektiricekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…