var bazı gelİŞmler ama bakalım sonuÇ nolucak....
Valla Şeker kızlarda var bende yokta olmaz zaten..
Hayata var bİde galeta durumları karıŞık
hımm ben akşama evde geçmiş sayfalara bir bakayım çok geri kalmışım
senı unutsaydım beklermıydım hıccccccc
bın derdıme bın dert eklermıydım hıccc
su askımı kalbıme gomup bır omur boyu ahhh cekermıydım hıcccc
takip etmesi bi yere kadar ama sen bu sefer önüne bakamıosun ilerleyemiosun.
üstüne gitmek degil şeker amacın ne diye sor arıosun ama olan bişeyde yok ben yön veremiorum desen.sn suan onun avucunda gözküosun resti çeksen bakalım öyle yapıcakmı.
Kız bagır çagır demiorumki yani sebep araması ...
Siz ayrısınız zaten bide neden arıo onuda anlamırum..
Bende okadar ayrıldım barıştım valla restimi de çekiodum arıodu gene de ertesi gun kaçkere geçtim konuştum adam gibi olmuosa bilelim uzatmayalım bana bissür konuştu barıştık falan işte...
çünki elinden gidicem hissi verdi hep onun yuzunden ama kararsızlıgından sıkılmıştım ..net bşey söyeyemiodu..
Aramassada aramasın en azından önune bakarsın ben konuştum dersin biter olay kafanda.....
ben bir kısmını sildimm:kedi:
senı unutsaydım beklermıydım hıccccccc
bın derdıme bın dert eklermıydım hıccc
su askımı kalbıme gomup bır omur boyu ahhh cekermıydım hıcccc
rest çekersem tamamen kaybetmeyeyim ?
bir de yazmıyor iki gündür msnde , benim mi bir şey yazmamı bekliyor acaba sizce bir şeyler yazmalı mıyım yoksa nasıl olsa perşembe günü yazacak (doğum günüm kutlar heralde) onu mu beklemeliyim ?
msnde en son ettiğimiz muhabbet ,dün değil ondan önceki gece iletimde yazan "godfather (H) " yazısını görüp :
-godfather ne beyaw?
-ya içki var bi tane o
-hea
o kadar ne ben bir şey yazdım sonra ne o
tatlım rest çekersem tamamen kaybetmeyeyim diyosun ama böyle sen tam düzelmişken kafasına göre seni arayınca daha kötü oluyosun içindeki umut çoğalıyo..bunu kendine yapma
ya acaba arayacak mı beniyoksa yazsam mı msnden
evet canım çok haklısın o arayınca sanki barışacakmışız gibi geliyor sonra hiç bir şey olmuyor , o zaman bir daha aradığında ben senle dost arkadaş kalamam niye arıyorsun beni demeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?