ya ama ben çok özledim onu
doğum günü geliyor inşallah arar
bu erkeklerin niyetini anlamak zaten çok zor canım.seviyorsan doğru düzgün gel ilişkini kurtar ama yok bunlar illa çektiricekler
inşallah bitanem senin için araması hayırlı olcaksa arar inşallah:teselli:
Nasıl uydurma iş canım? Bende hep evdeyim.Resmen eve hapsettim kendimi.Ailem bu halimden çok şikayetçi ama ne bileyim içimden gelmiyor.Niye böyle oldum bilemiyorumBöyle resmen bekliyorum sanki sihirli bi el gelsinde beni çekip bu durumdan kurtarsın diye.bugün sıkıntıdan kendime uydurma iş buyurdum kadıköye gidiyorum daral geldi dörtduvar arasında :gitme:
Nasıl uydurma iş canım? Bende hep evdeyim.Resmen eve hapsettim kendimi.Ailem bu halimden çok şikayetçi ama ne bileyim içimden gelmiyor.Niye böyle oldum bilemiyorumBöyle resmen bekliyorum sanki sihirli bi el gelsinde beni çekip bu durumdan kurtarsın diye.
merhaba arkadşlar biraz evvel msnde yazdı bana , ikimizin de alldığı , finaline girdiği bir ders vardı , adı mimari , onu ikimiz de geçmişiz onla ilgili :
a...
hayırlı olsun
a...
ben:
ne hayırlı olsun ?
a...
mimari
a...
ben:
hee teşkkür ederim
ben:
senin de hayrlı olsn
a...
saolasın
bu kadar sonra kimse bir şey yazmdı
sizce arkadaşça mı bu yani ne bileyim bana sanki bana yazmak için yer arıyormuş gibi geliyor
ooff off
bir de benim notuma da bakmş yani , ne bileyim ilgileniyor yani
canım gayet açık iştee senle konuşmak için bahane arıyor biraz sabredersen düzelicek herşey sende bu şekilde konuşmaya devam et, inan şu forumda düzeliceğine inandığım kişilerden birisin sıkma canını yerimseniben
bende çıkıyorum düzelmicek şeylerde var bu dünyada bunlardan biri benim, çıkayımda olmayan kafam dağılsııınnn laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?