Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Bugün ben de mail yazdım... cevap geldi.. üfff sen de heç bi şey anlamıyon diye :roflol: öyle cevap gelecekse hiç gelmesin be gacım :roflol:

Bugün ben de mail yazdım... cevap geldi.. üfff sen de heç bi şey anlamıyon diye :roflol: öyle cevap gelecekse hiç gelmesin be gacım :roflol:

nasıl yani kafamçokkarıştı

şu gazeteci abi mi yazdı böyle ... yoksa başka biri mi bakem...
eğer oysa yani mesleğinin hakkını vermemiş sonuna kadar kınıyorum ; olmaz böyle lmaz:

bu arada benim de arkadaşım aşuk olucak ama ben seviniyorum onun adına...

lakitom sen de sevinceksin az sabret :içelim:

Hiç ya... insanın özel hayatına da bu kadar girilmez ki... :umursamaz: ne ayıp

alkisalkisalkis alkisalkisalkis :roflol:

Burdayım bacılar :) Yok zaten ben dedim cevap yazma bana dedim. Elveda dedim :)

tabii canım ; iyi dedin sen ... kaydirigubbakcemile5
izninlen koca kafalı arkadaşın da için de bazı cümleler patlasın -tatlicadiarzu-

Valla böcüğüm, ben şunu anladım.
Sen bunların bi yerlerine istersen tüyle dokun... yeter ki dokun... daha evvel ağzınla kuş tutmuş olsan bile senden gudubet yok.
Böyle bu iş.
Bundan mütevellit ben ağzımın payını ve ülserimi aldım gari kapatıyorum aşk meşk sayfalarını.
Kına yaksınlar.

sen bundan mütevellit haketmeyen için kapadın o defterleri anacım zemuszemus

belki abinin tüye alerjisi vardı; empati kuralım diiil mi amaa -tatlicadiarzu-

Ay kaçırdım kızlar.Tel geldi.Offf olaya bakın.anamur'da avukat bi arkadaşım var. Gel burda sana büro açalım deyip duruyor dünden beri :) Arkadaşımda erkek.Ne bu şimdi anlamadım.Aman neyse yaa...

Ay kaçırdım kızlar.Tel geldi.Offf olaya bakın.anamur'da avukat bi arkadaşım var. Gel burda sana büro açalım deyip duruyor dünden beri :) Arkadaşımda erkek.Ne bu şimdi anlamadım.Aman neyse yaa...

ayy ne güzel işte bir teklif daha...
tekliflerden teklif beğeneceksin sen kuzucum :lepi:

Seher yeli çık dağlara ...güneş topla benim için... haber eyle dört yana....güneş topla benim için

Yorumsuz...

Seninkini de söylicem.

Seher yeli çık dağlara ...güneş topla benim için... haber eyle dört yana....güneş topla benim için

Yorumsuz...

Seninkini de söylicem.

aaa babam da açtı... senin için dinliom monam ...
sanırsam dağlara tepelere vur kendini demek bu...
sonra git güneşe kollarını aç aman da aman için ısınsın demek...

geçti boşver bıçak yarası ; mide yarası sen güneşle ısıt içini demek sanursam laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…