Bi arkadaşım aşık olmuş.Arkadaşım dediğim erkek arkadaş. Böyle kız için neler yaptığını anlatıyorÜhüüüü ben kimsenin aşkını dinlemek istemiyorum Mailimi okudu mu acaba ya offff.
ama yani haksızmıyım mona kime ne aylardır kimle buluşmadığımızdan alla alla :umursamaz:
Bugün ben de mail yazdım... cevap geldi.. üfff sen de heç bi şey anlamıyon diye :roflol: öyle cevap gelecekse hiç gelmesin be gacım :roflol:
Hiç ya... insanın özel hayatına da bu kadar girilmez ki... :umursamaz: ne ayıp
Burdayım bacılar :) Yok zaten ben dedim cevap yazma bana dedim. Elveda dedim :)
Valla böcüğüm, ben şunu anladım.
Sen bunların bi yerlerine istersen tüyle dokun... yeter ki dokun... daha evvel ağzınla kuş tutmuş olsan bile senden gudubet yok.
Böyle bu iş.
Bundan mütevellit ben ağzımın payını ve ülserimi aldım gari kapatıyorum aşk meşk sayfalarını.
Kına yaksınlar.
Sıradaki şarkı benim bu arada...
içerde küçük kadınları açtılar ... sıradaki şarkıyı duyamayacağım ama senin olsun tabii bence bir sakıncası yok şakkıdı
Ben şimdi söylicem sana ne çıktı...
Ben şimdi söylicem sana ne çıktı...
Ay kaçırdım kızlar.Tel geldi.Offf olaya bakın.anamur'da avukat bi arkadaşım var. Gel burda sana büro açalım deyip duruyor dünden beri :) Arkadaşımda erkek.Ne bu şimdi anlamadım.Aman neyse yaa...
Ne şarkısı bu bende istiyorum.Böcükten sonraki şarkı bana gelsin :)
Seher yeli çık dağlara ...güneş topla benim için... haber eyle dört yana....güneş topla benim için
Yorumsuz...
Seninkini de söylicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?