Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

yaa bn yazmışım gtmişimmm 2. gn bitti ayrılalı ama hala yazıoo banaa hem soğudum ddi ayrıldıı hem dayanamıo hesap soruoo napmaya çalışıoo

sizinki daha yeni dumanı üstünde bi ayrılık olduğu için böyle şeyler olacaktır.
pişman olup yalvaracaktır hattaaaa
hep aynı şeyler işte
bizim 5 ay oldu süreç aynı işledi yanii

ayy bu nasıl bir cümle...
için de mecaz da var ne bilem yaw... ben yine anlamadım ama seviyorum seni kuzum opuyorumnanaktan

tarkanın şarkısı vardı ya
beni sev de sev de anlama diyordu :1rolleyes:
aşk incelik ister canım hoyrat olma, beni böyle sev değiştirme boşver anlama

kafam güzel mi ne :teytey: içmeden sarhoş mu oldum :teytey:

hımm madem öyle bir durum var ;
atlar ilk otobüse o kafayı patlatmaya ben gelirim :mymeka:
aynen de bu sakız gibi şakkıdı

evet evet öyle bir durum var delikafadulden
saatlerimi ayarlıyorum, sabah burda olursun, önce güzel bi kahvaltı yapalım :teytey:
sonra kafam sana emanet, ister patlat ister fırlat sositososito

lakitoo nasıl bi mail yazdın merak ettim açıkçası

dünle beraber gitti cancağızım ne kadar söz varsa düne ait,
artık yeni şeyler söylemek lazım

bu akşam arkadaşımla msn de konuşurken bana bunu yazdı
benden beklenen bişey bu

noldu buralarda çil yawrısı gibi dağıldınız...
neyse dağılın aklım kalmasın... yatim ben, piiiş piiiş piiiş piiiiş....
hadi çocuklar mışıl mışıl uykuya...

bu saatte yatılır mı yaaa...
hem abim yok ben bu fırsatı kaçırmam cicim ...

sana pışş pıışşş ... :)

çok güzel söylemiş arkadaşın valla... keşke yapabilsek ama ... kaydirigubbakcemile3

aynennn vallaa komşularr nerdenn bilecekk uykusuzz gecelerii :) of yaaa herşey yolundaykennn tabii arada trip yapıodm amaa olacak o kadar yanii eskisi kadar ilgi göstermioduu ama bni çok seviodu yanii ööle zannediodm sonra bi gece tartıştkk ertesi gün nolacak bu halimiz birbrimizii kırıorzz dedii
sonra ayrılalm dedii b u bizim 2. kez çıkışımızdı ilknde de ynee ayrılalım dedii tamam dedmm sonra çok pişman olduu ama bn vazgeçmiştm ondan bu sefer delii gbi seviodm hala da seviorm tamam dedmm ama neyse ayrıldkk pazr öğlene doğruu öğleden sonraa iştee nolur arada araym sesini duym iimisin biliim ayrıldk ama gölgem hep yanında olacak fln dedi bnde hayr ayrılıosak tam olsn dedm neyse işte pazar gecesi msndeydk bnde fotoğrafmz vardıı bnde kalsn mı atıym mı sana da dedm at dedi işte attm snra başından savdı bni ama bn o gece uyumak ne kelimee hüngürr hüngürr ağlaa sabah kadar gece 3 de aradm bunu uykudan uyandrdmm herzamanki gbi konuşuo bnmlee. Bnden vaz mı geçtn dedm km demiş onu dedii ayrılmayalm lütfen dedmm istemiyorm dedmm bn senden soğudum sğuttun bni dedii ama yemn edermm hç bişi yapmadmm ilgi göstermiodu zaten son günlerde.Ben hüngr hüngr ağla ağlaaa sabah gözlerr şişş hç uykuu yokk ertesi gün msj attı öğlen dün gece konuştk demi die hç cvp yazmadm bnde.Sonra akşam attı nie cvp atmıosn die gördm de dışardaydm dedmm tmm dedi ama delii olduu bn hala tık yokk yazmıorm bişii buna o gece full msndeydm bugn yne attı msj öğlen tam naptn çok muyluydn dün dedii bnde evt dedm kaça kadar durdn dedi sevglim misin nie cvp veriyim dedm .Öğleden sonra yne yazdı msnde bu kez esmer tenine yakışan parfüm biliomsn dedii bn çok meraklıyım blioo blmiyorm dedm tamm dedi az önce yne yazdıı yarn dışarı çıkcakmsn dedi evt dedm bişi isteyeblrmiim dedi bnde blmiorm dedm tmm dedi sonra söyle dedm parfm lere bak dedi ne önemi var çıktıın olunca ona sor dedmm hıı evtt hmn msj atıım birine demii sırada bekliolar dedii ya dedm normal tabii olacak dedm snnde bnm dee offffff saçmalıosnn snn olsn dedii :) delii olduu yaani napıo szcee:) ayy çok uzun olduu özr dilerrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…