Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hahaha:)her hafta shiftler deişio ama haftaya sölerim erken çıkma işini.bi gün 18.30da cıkiym dimi..
izin alamıorum,wermıolar(
ecrin tmm mail atarım sana aksam.

evet canım mcin önü genelde buluşma noktasıdırzemuszemus
tamam canım söylersin erken çıktıgın zamana göre ayarlarız ecrin olmadı ayarlayamadık bız senle görüşürüz.
bu arada gülin nerde o tekırdagın neresınden acaba?

canım ozama taksim olsun fark yapmaz kızlar benim için ortak nokta nereyse uyarım ben size sadece fikrimi söyledim şekerler....

taksım olabılır kızlar herkes bılır orayı yadakıme sorsak gosterır :))))

gun meselesı nasıl olucak yaa keske ayarlasaydıkk yattı bu iş bence :umursamaz:

canı m kadıköy uzak bana baya hemde ordan dönmem zor olur bide hafta içi akşam ...kızlar taksim uygun diorum nedersiniz..
gülin senin için tekirdaga geliriz kız....hemm ziyaret hem tatil....

calısan arkadslarımız varmıs cumartesı gunu sanırım buyuzden sorun olucak

neden yatsın ecrinim,herkes burda ayarlayabiliriz.

cnm baksana ayarlayamadık ya kalabalık olunca ortak bı saat ve mekan zor ayarlanıo ama yatmsın ya ayarlayalımmmmm :kedi:

kızalr cogunluk avrupa tarafında oturuo taksım ulasım acısından da uygun bı yer mekanı degıstırmeyelım lutfen taksımden gerekırse gecerız bı yere ama bulusma yerı taksım olsun cıddın anadolu tarafını hıc bılmıorum

solucan sende taksıme gel .
canım bızımde hepımızın oyle ama ne yapabılırızkı hayat devam edıyor normal zamandada gıdıyorsundur emnınım buralara.

hababam sınıfında herkes taksımde buluŞuodu ya o aklıma geldı...
Meydanda buluŞuruz kırmızı karanfıl takalım bırbırmıızı tanırız..........:))))))))))))))))))))))))

kızlarr tmm TAKSIM olsun olarmı ılk bulusmamız zaten bı sekılde ıteleye iteleye ayarlayalım
taksım gobek bı yer ulasımıda cıdden raht metro otobus ıstedıgınız sekılde gelırsınız..

mekan TAKSIM sımdı gun ve saatı kararlastıralım....

hababam sınıfında herkes taksİmde buluŞuodu ya o aklıma geldİ...
Meydanda buluŞuruz kırmızı karanfİl takalım bİrbİrmİİzİ tanırız..........:))))))))))))))))))))))))

laelaelaelaelaelaelaelaelaelae:roflol::roflol:
herkes saclarını ortadan ayırsın kızlar yakalarada karanfıll ohhh türünün son örneklri gibi dolanırız ortalıktaa bakarsınız o halde kısmette buluruzzz :roflol::roflol:

eylülüm bızım ıcın dusunme o gun eskı gunlerı napalım yanı hayatanın dedıgı gıbı hayat devam edıoo (cok kafıyelı oldu yaa ) laelaelaelaelae

zaten sen bızım yanımızdayken eglenceden cocugu hıc aklına bılem getıremıyceksın emın ol ınanıorumm supper bı gun olucak yaa :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…