Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ulen yaz aylarında ayrılmak daha kötü.
tamda sewgilinle gezickeszin takılcaksın oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

aynenn solucann ya ben bu yazı yalnız gecırmek ıstemıorum acılen bulmam lazımm bırınıııı zemuszemus

oki olur amam bilmiyom katılabilirmiyim bu cuma düzceye gidiyorum ayın 14 de istanbulda olcam ama pek bilmem oraları annemin kontrolü var nişan taşında olcaz bir gün için size uyar mı bilmem

siliyorummm
msjıma sinir olmuş bazıları :)))
canlarını yakmıyım bende

Son düzenleme:
kızlar insanın evliliği ile sınanması ne kötü bsymiş az önce duyunca anladım halime şükrettim.şaka gibi evlilikler var insanlar ne kötü olmuşlar.

bak burda senin gibi sevgilisinden yeni ayrılan kızlar var.

bu ne demek ya şakamı bu ?
bak burda gıbı sevgılısınden yenı ayrılan istenmeyen kızlar var deseydın barı.
hatta dışlanan kızlarda bır araya gelmiş diyebilirdin dıyebilecek söz bulmakta zorlanıyorum bu cümleye ama cıdden sınır oldum.......

noldu hayata ben bıŞey anlmadım canım hayırdır..
Evlılk derken bırıne bŞeymı oldu ŞekerÇ....

ya hakkaten bu aylardada ayrılmak ayrı bi dert bana gelince benim 5 senenlik bir ilişkim vardı ve ve 1 hafta önce çokda basit bi nedenden bitti düşünmek bile istemiyorum aslında

istenmeyen demedim..
deseydim açık açık yazardım.
yeri geldi bende buraya yazı yazdım sevgilmden ayrıldgm zaman...
şimdi iğne aramanın gereği yok..
konu başlıgı " Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü"
bende konuyu anlatırken elma toplayan kızlar varmı deseydimmm .. ? :))
sevgilisinden ayrılan kızlar var dedim..
başlıgı yazdım yaniiii ....
ne var bunda sinir oldugun nokta ne ??
Allahın bildigini kuldan hatta pardon kendinzdenmi saklıyorsunuzz anlayamadım...
sinir olmak istiyorsan gel yanımaa :icecream:

Son düzenleme:
turkbayragi[/U]kızlar napıosunuz şimdi son durum nedir..

deryacım henuz bı yol kat edemedık beklemedeyız herkese hersey uymuo..
aslında azcık fedarlık ypsak bı sekılde ayarlasak cok hos olucak ama ıste bkalım...

ya hakkaten bu aylardada ayrılmak ayrı bi dert bana gelince benim 5 senenlik bir ilişkim vardı ve ve 1 hafta önce çokda basit bi nedenden bitti düşünmek bile istemiyorum aslında

5 yıl cıddı bır surenın ardndan bıtmıs..
konusmamak en ıyısı aslında umarım kısa zamanda toparlanırsın cnm..

bende öle umuyor ve ona gayret ediyorum ama zor oluyor yaşanmış şeyler öle hiçde basit değil ciddi sağlık problemleri vardı baştan sona herşeyi beraber yaşadık haliyle çok koydu

arkdaŞlar sakın olun lÜtfen tartıŞmaya gerek yok yanlıŞ anlaŞımlar olabılr sakınnnnnnnn lÜtfen........

saygızlık yapmayın birbirinize..
Kırıcı kelimler kullanmyın lütfen..

canım sen merak etme Allah arkadaşına göz vermış buranın neresı oldugunu görebılıyor ha kendımızdende bsy saklamıyoruz saklasak zaten burda olmazdık.
Ama bariz bir şekilde 2 mesajındada laf çarptırmaya çalışıyorsun erkek arkadaşın var değilmi senin şimdi noldu erkek arkadaşın olunca başın göğe falan erdide sevgilisi olmayan arkadaşlarını mı küçük görüyorsun sana daha fazla yazmayacagım zaten ne yaptıgın belli oluyor.ama şu varki ben burda kımseye laf söylemedım herkes sanırım farkındadır ama sana söylemeden duramadım.neden acaba düşün bi istersen gerek yok yanına gelmeme sinir,stres bana uzak kavramlar çünküzemuszemuszemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…