bıraz agır konusulmus ama sankı ya gercı o anlık acıyla ınsan ne dedıgını bılmezkı...
ama şu var gordugum kadarıyla guclu bı durusun var bunu ona fazlasıylada hıssettırmıssın, erkekler gıttıklerınde arkalarından salya sumuk aglayan kızları sevmez sen bunu yapmamıssın bence farkın bellı gerı donucektır.. yanı bana ole gelıyoor..
evra sen böyle konuşunca kendimi gördüm bir an...guçlu olman çok guzel en iisin yapmıssın..ne kadra peşinden koşulusa okadar şımarırlar....gidene yol verilir..seni istemeyeni sen hiç istemiceksin...
üzülen o olcak emin olabilirsin arıcak pişman olup ama iş işten geçmeden..tabii
evracım dur bakalım gun dogmadan neler dogar bekleyelım sen zaten yolları kapatmıssın ulaşamazsın en ıyısınıde yapmıssın,onun aramasını bekleyelım eger bunca seyın ustune ararsa demekkı gercekten sevıyor.
ıyıyım canım sen...
evra bence sen sevmıyorsun artık içindeki sevgin bitmiş o insana karşı kusura bakma ama şöyle bişey var evet haklısın onlara karşı güçlü olmalıyız ama insan bir ilişki yaşıyorsa mutlaka ilk ayrılırken acı hisseder aman biterse bitsin banane modunda olmaz sonuçta sende yaşıyorsun bu ilişkiyi...
beni tanımıyorsun yaptığın yorumelbette mantıklı ama beni tanısaydın yorumunun yanlış olduğunu anlardın acı çekiyormuyum evet bunu kalkıp dillendirsem bana yararı olucakmı şimdi başım ağrıyor sençektiğim aciyı bilirmisin hayır çünkü ben yaşıyorum ayrıca dikkat edersen banane modunda değilim seçenekler sundum birini kabul edicek bende kendimi ona göre kanalize ediceğimolya bu kalkıp salya sümük onsuz yapamam ölürüm dememama içim beni yakar acısını şuanbenyaşıyorumkimsedeğil
solucana yine geldiler.
çok özledim aramak istiorum,ararsam her şeyi kabullenmiş olucam bunuda biliorum.
utanmasam ağlicam şimdi masamda,çok çaresizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?