Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya aynen biz olsak bunlari deriz bunlarda erkegim diye dolasiyor iste neyse ben yine sinir oldum benimkine yaptigina adam gibi seven biziz

bunlarda adamiz diye dolasiyorlar ortalikta

Erkeklik bunların övündüğü şeyle olmuyor...

Ben benimkine daha daha sinirim...

Sen önce ortaya çık yok devam edelim,beni bırakma de,resmen ağzımdan gir burnumdan çık,beni de ikna et,sonra da git,eski sevgilimi buldum,onunla nişanlanacağım,zaten ailem de onu tanıyor o yüzden bu nişan olacak de...

Tövbe tövbe yaaa...

harbiden tövbe tövbe..
hatta çüş ya..:1shok:

Bazen olanların kötü bir şaka olduğunu düşünüyorum...

Resmen kötü bir kamera şakası...İnsanın içinden bağırmak geliyor,iyi hadi şakanızı yaptınız,şu kamerayı ortaya çıkarın,el sallayalım da bitsin bu şamata...

Ama değil ne yazık ki...

:1no2:
keşke canım keşke..
tamam ya buraya kadar çektik. hadi geri alalım. yeter diyorum.
bu zamana kadar y aşadıklarım kalsın diyorum. yaşadığım tüm acıları unutucam diyorum.
ama bakıyorum bişi değişmiyor.

canım benimle aynı kaderdesin benimkide ailesinin buldıuğu kızı istemedi arkadaşken biliyordum istemediği beni sevdiğini söyledi sonrada ona gitti onla nişanlandı bu erkeklerin hepsi mi böyle ne birde sevmiyorda nişanlısını off senin yazdıkalrını okuyunca efkarlandım hem sevmeiyorlar hemde nişalanıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…