ya aynen biz olsak bunlari deriz bunlarda erkegim diye dolasiyor iste neyse ben yine sinir oldum benimkine yaptigina adam gibi seven biziz
bunlarda adamiz diye dolasiyorlar ortalikta
Erkeklik bunların övündüğü şeyle olmuyor...
Ben benimkine daha daha sinirim...
Sen önce ortaya çık yok devam edelim,beni bırakma de,resmen ağzımdan gir burnumdan çık,beni de ikna et,sonra da git,eski sevgilimi buldum,onunla nişanlanacağım,zaten ailem de onu tanıyor o yüzden bu nişan olacak de...
Tövbe tövbe yaaa...
Bazen olanların kötü bir şaka olduğunu düşünüyorum...
Resmen kötü bir kamera şakası...İnsanın içinden bağırmak geliyor,iyi hadi şakanızı yaptınız,şu kamerayı ortaya çıkarın,el sallayalım da bitsin bu şamata...
Ama değil ne yazık ki...
canım benimle aynı kaderdesin benimkide ailesinin buldıuğu kızı istemedi arkadaşken biliyordum istemediği beni sevdiğini söyledi sonrada ona gitti onla nişanlandı bu erkeklerin hepsi mi böyle ne birde sevmiyorda nişanlısını off senin yazdıkalrını okuyunca efkarlandım hem sevmeiyorlar hemde nişalanıyorlarErkeklik bunların övündüğü şeyle olmuyor...
Ben benimkine daha daha sinirim...
Sen önce ortaya çık yok devam edelim,beni bırakma de,resmen ağzımdan gir burnumdan çık,beni de ikna et,sonra da git,eski sevgilimi buldum,onunla nişanlanacağım,zaten ailem de onu tanıyor o yüzden bu nişan olacak de...
Tövbe tövbe yaaa...
[ı]jelıboncum
sorma bu hafta cok yogun gectı yoktum gıremedım kk ya
bende yok canım bıse
sendede yokmus
olsıun
napıcaz beklıcez:9[/ı]
evet baska care yok ama ümıtsızlıge kapılıyorum ben
kanıdı kırık gonullerı yaralı kuşlar ne yaparsınız...
guzeller...
uzulme bu kadar akışına bırak bence hem arar belkı doner.donmezsede kendı kaybeder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?