Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Yemekteyizi seyrediyorum ben de.
Bu kıza çok üzüldüm ya... 2 aylık evliyken eşini kaybetmiş... offf yani...

Yemekteyizi seyrediyorum ben de.
Bu kıza çok üzüldüm ya... 2 aylık evliyken eşini kaybetmiş... offf yani...

ne diyosuun...Hadi yaa benneyaptımki

ay ewt yaa bende ona bakıorum suanda we bıda ewlenmemıs nasıl kotu yaaa..allah kımsenın basına wermesın

Nasıl da hayat dolu halen.

Hayat bu işte kızlar. Sevdiğini kaybetmek asıl bu.
Dönüşü yok çünkü... hiç umut yok... hiç hem de.

O duruma gelmek kimbilir nasıl zor olmuştur...Aylarca belki de yıllarca çalış didin herşeye göğüs ger,evlen,iki ay sonra da adam dünyadan göçsün...

Aslında bizim durumlarda da bir tür ölüm var...Bunun gibi olmasa da...

Bizlerin durumlarında da da o adam senin için artık yaşamıyor,senin için bir ölü...

uff gene uçtum ben...

Son düzenleme:
selam kizlar evet cok hayat dolu bir kadin ya odama geldim bi umut mail filan varmi diye ama nerde yaa ne zaman bisey yapmayi düsünüyor off aklima kötü seyler geliyor

Jelibon kendini rahat bırak tatlım...Unutma,aramazsa o kaybedecek...
Neyi kaybedecek biliyor musun?
Seni...
Sevgini...
Onu bu kadar çok seven birini...

Kendi bilir.

haklisin canim benim kizlar sizede oluyormu gece uyaniyorum ben birden aklima geliyor yada uyanir uyanmaz cok kötü ya

Olmaz mı,hem de nasıl oluyor...Ama aynı zamanda biliyorum ki,bizim bir araya gelmemiz imkansız...Bazen geceleri dua ediyorum,sırf bu sevgiyi unutabilmek, içimden söküp atabilmek için...

Son düzenleme:
Olmaz mı,hem de nasıl oluyor...Ama aynı zamanda biliyorum ki,bizim bir araya gelmemiz imkansız...Bazen geceleri dua ediyorum,sırf bu sevgiyi unutabilmek, içimden söküp atabilmek için...

gülüm ne dicem ya..
bizim de biraraya gelme olasılığımız yok.
ne ilginç bişi bu..
%1 olasılık vardır..
o da yani yanılma payı..

gerçektenn... gene gececiler kalmış..
ben geç yatarım gene..
jelibonum inan forumda yokken hep aklıma geliyosun acaba aradı mı diye..
en yüksek şans sende o yüzden belki..

Evet,bu üçlü kaldı :roflol:

Tatlım sen en azından yanılma payı verebiliyorsun,ben onu da vermiyorum...

Jelibon senin için hala düzelebilir durum var...Ama belirsizlik çok büyük...

bende sen egedenizi filan yokken galiba iyi gelismeler oldu iyiler filan diye düsünüyordum yarin beni arasa askim seni seviyorum dese ne güzel olur yaa askim demesini özledim ama bu hayal artik iyi seyler düsünmüyorum pek en kötüyü hazirlaniyorum

En güzelini yapıyorsun...En azından ben ayrılmak istiyorum dediğinde belki gene üzüleceksin ama ben bunu biliyordum zaten olacak...Yani şok yaşamayacaksın...

Yok be gülüm yaa ne gelişmesi benim olay bitti artık...Kabullenmeye çalışıyorum...
İlişki bitti ama sevginin bitmesi zaman alıyor işte...

canım ya..
başkası mı var hayatında?? yani nasıl bu kadar kesinsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…