off be canım ya... hakikaten ya sana yaşattıklarına bak... inan hiç haketmiyorsun ama...
geçecek inşallah canım bu belirsizlik... sonunda inşallah mutluluk ve huzuru bulacaksın...
hepimiz bulacağız ... :teselli:
off be böcügüm gittikce canim aciyor hani bitse acimi cekicem iyi olmaya caliscam ama su an böyle cok kötü en kötüsü beni bekliyor sanki anlatamam ya cok zor neyi bekliyorum bana seni sevmiyorum artik istemiyorum demesinimi yada ben aricam ne oldu diyecem ya artik olmaz demesinimi
700 km var aramızda böcük bide onun işleri çok yoğundu bu süre zarfında
bide adamcazım depresyona girdi çalışmaktan iki ay hiç görüşmedik hi bi şekilde applecım bilir
çok kötüydüm o zamanlar ;Allah tekrar göstermesin artık dayanamam zaten ben sizin gibi küçük te değilim büyük böcüküm çokkötü fena yani:)
bende sevgilimi terkketim sevgisinden ilgisinden emin olmadım ama acı çekiyorum neden
sizce ne yapmalıyım evet ben terkettim sevgilimi anladımki benim onu sevdigim kadar o beni sevmiyor ama acı çekiyorum çok kötüyüm ne yapmalıyım kızlar yardım edinnnnnnnnn
bihaber beklemek daha zor ama olay sonlanınca daha iyi böcük bence
tabii ukalalık edip ayrılık iyi demiyorum çok zor biliyorum muallakta kalmak daha bi zor sanki sevgililik işlerinde herşey zor be ya
bugün bi melankolik halim var sanki
böcükçüm benimde suçum vardı aslında bu kopuşta üstüne çok gittim sevmiyomusun falan diye ;kötü bişey demedi o bana şimdi iyiyiz onun bunalmasından işinin yoğunuluğu ve sorumluluğundan dolayı o sözkonusu olunca mantıklı olamıyorum sorun bu
şimdi iyiyiz çok iletişimde sayılmayız ama huzurluyum en azından bırbır yemiyorum başını akıllandım yani
off canım ya... seni düşündükçe hep kendi bekleme sürem geliyor aklıma... arama bir süre daha bekle ... arayacak bence az kaldı... benimki 10 gün sonra arayıp da ben kararımı verdim muhtemelen bu son konuşmamız olacak dediğindeki halim geldi aklıma şimdi... senağlama
aramasın daha iyiydi... keşke bir ay sonra arasaydı en azından benden vazgeçmek için çok daha fazla düşündüğüne inanabilirdim o zaman... ama o 10-15 günde vermişti kararını...
bu kadar kolaydı yani...
bekle biraz daha ... ama güçlü ol lütfen ... :teselli:
haklısın tabii ... belirsizlik daha kötü ... umutlansan bir türlü ; ağlasan ; üzülsen başka..
şimdi en azından yapmam gerekenler net... acımın geçmesini bekleyip yeni umutlar doğuracağım ...
aman iyi olun ... yerimseniben
hep bi taraf fazla sevmiyomu sizce ?
öyle yapiyorum böcügüm güclü olmaya calisiyorum :1hug: a.s.
bendede simdi onbir gün olduumarim vazgecemiyordur benden
SENDE İYİ OL CANIM hepimiz iyi olalım
beklenti olayını aştığımdan beridir kötü değilim ben applecım söyler dururdu
bu tiyoyu hayata geçirince herşey normal geliyo insana banada fazla bu kızım biraz dediğim oluyo ama no beklenti =huzur
mutlu değilim ama özlüyorum onu çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?