Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

off be canım ya... hakikaten ya sana yaşattıklarına bak... inan hiç haketmiyorsun ama...
geçecek inşallah canım bu belirsizlik... sonunda inşallah mutluluk ve huzuru bulacaksın...
hepimiz bulacağız ... :teselli:

off be böcügüm gittikce canim aciyor hani bitse acimi cekicem iyi olmaya caliscam ama su an böyle cok kötü en kötüsü beni bekliyor sanki anlatamam ya cok zor neyi bekliyorum bana seni sevmiyorum artik istemiyorum demesinimi yada ben aricam ne oldu diyecem ya artik olmaz demesinimi

700 km var aramızda böcük bide onun işleri çok yoğundu bu süre zarfında
bide adamcazım depresyona girdi çalışmaktan iki ay hiç görüşmedik hi bi şekilde applecım bilir
çok kötüydüm o zamanlar ;Allah tekrar göstermesin artık dayanamam zaten ben sizin gibi küçük te değilim büyük böcüküm çokkötü fena yani:)

egedenizi çok teşekkür ederim canım bunu not alayım o zaman
çok beğendim bunu

off canım ya... seni düşündükçe hep kendi bekleme sürem geliyor aklıma... arama bir süre daha bekle ... arayacak bence az kaldı... benimki 10 gün sonra arayıp da ben kararımı verdim muhtemelen bu son konuşmamız olacak dediğindeki halim geldi aklıma şimdi... senağlama

aramasın daha iyiydi... keşke bir ay sonra arasaydı en azından benden vazgeçmek için çok daha fazla düşündüğüne inanabilirdim o zaman... ama o 10-15 günde vermişti kararını...
bu kadar kolaydı yani...

bekle biraz daha ... ama güçlü ol lütfen ... :teselli:

sizce ne yapmalıyım evet ben terkettim sevgilimi anladımki benim onu sevdigim kadar o beni sevmiyor ama acı çekiyorum çok kötüyüm ne yapmalıyım kızlar yardım edinnnnnnnnn

700 km çok yaaa...

2 ay sana ayrılık acısı yaşattı yani adamcağız ... allah bilir o da büyük böceklerdendir...
hiç akıllanmıyorlar değil mi ... kötükedihüso

izin filan alsan ? ben de sevgilimle farklı şehirlerdeydim bi süre... çok zor oluyor biliyorum ama 700km diildi bizim aramızdaki mesafe... bir askerlikte tam doğuda sınıra gitmişti 5,5 ay görememiştim... off yaa ne çok beklemişim ben onu ... ama neye yaradı ki
:1no2:

Son düzenleme:
bihaber beklemek daha zor ama olay sonlanınca daha iyi böcük bence
tabii ukalalık edip ayrılık iyi demiyorum çok zor biliyorum muallakta kalmak daha bi zor sanki sevgililik işlerinde herşey zor be ya
bugün bi melankolik halim var sanki
böcükçüm benimde suçum vardı aslında bu kopuşta üstüne çok gittim sevmiyomusun falan diye ;kötü bişey demedi o bana şimdi iyiyiz onun bunalmasından işinin yoğunuluğu ve sorumluluğundan dolayı o sözkonusu olunca mantıklı olamıyorum sorun bu
şimdi iyiyiz çok iletişimde sayılmayız ama huzurluyum en azından bırbır yemiyorum başını akıllandım yani

Son düzenleme:
bende sevgilimi terkketim sevgisinden ilgisinden emin olmadım ama acı çekiyorum neden

çünkü sen kendi sevginden eminsin... ama o seni şaşırtmadı...
tam da senin sebebini söylediğin bir nedenden dolayı kolaya kaçtı...
erkek işte ...

bekle bakalım biraz ... bu ayrılık neler düşündürecek ona ... allah sabır versin canım...
buralardayız biz... hep beraber bekleriz akıllanacak mı senin eşşek kafalı sevgilin diye :teselli:

sizce ne yapmalıyım evet ben terkettim sevgilimi anladımki benim onu sevdigim kadar o beni sevmiyor ama acı çekiyorum çok kötüyüm ne yapmalıyım kızlar yardım edinnnnnnnnn

sen doğrusunu yaptın canım... çünkü ben bunu yapamadım... ama aynı şeyleri hissetmiştim... ve biliyor burdaki herkes ; 2.yılımızı kutladıktan 5 gün sonra ;

" ben senin beni sevdiğin kadar seni sevemiyorum... senin kadar emek veremiyorum ve bu yüzden istemeden de seni üzüyorum " diyerek ayrıldı benden...

keşke ben yapsaydım... yani terkeden ben olsaydım değil demek istediğim ama en azından beni kaybetme korkusuyla yüzleşseydi belki o kararı veremeyecekti...

dayan lütfen acına rağmen dayan... o sana dönecekse dönsün ve sevgisinden emin olarak dönsün... yoksun inan canın yine yanacak... kendimden biliyorum... 2,5 ay olacak nerdeyse ama hala acıyor canım...

haklısın tabii ... belirsizlik daha kötü ... umutlansan bir türlü ; ağlasan ; üzülsen başka..
şimdi en azından yapmam gerekenler net... acımın geçmesini bekleyip yeni umutlar doğuracağım ...

aman iyi olun ... yerimseniben

öyle yapiyorum böcügüm güclü olmaya calisiyorum :1hug: a.s.

bendede simdi onbir gün oldu umarim vazgecemiyordur benden

SENDE İYİ OL CANIM hepimiz iyi olalım
beklenti olayını aştığımdan beridir kötü değilim ben applecım söyler dururdu
bu tiyoyu hayata geçirince herşey normal geliyo insana banada fazla bu kızım biraz dediğim oluyo ama no beklenti =huzur
mutlu değilim ama özlüyorum onu çünkü

hep bi taraf fazla sevmiyomu sizce ?

bence de öle... ama az seven kıymet bilen de oluyor bazen...
ya da bizim gibi aşk acısı çekip akıllanan da olabilir...

mesela ben bundan sonra çok sevilen olacağım... çok sevip de terkedilen olmak istemiyorum tekrar :1no2:

aman böcükçüm elindemi ki senin çok sevmemek ;
çok sev inşallah ama seni hakeden insan birini seni en az senin kadar seven
umarım gönlünce olur herşey
( sen üç nokta yazıyosun ya benimkide 3 nokta kullanır baktıkça yazdıklarına onu daha daha özlüyorum ...)

Seni seviyorum dediğinde,ben daha çok derler...
Seni özlüyorum dediğinde,senden daha çok özlüyorum derler...
Böyle devam eder...
Ama bütün büyük üzüntüleri de onlar yaşatırlar

Evet,kimin daha çok sevdiği belli oluyor!

bence de çok şey beklememek lazım... hatta bazen acaba diyorum çok şey beklediğim için ; o da veremediğini farketti ve beni mutlu edemeyeceğine karar verdi... sonuçta üzerinde düşündü ve kendisi için de bişilerin eksik olduğuna karar verdi...

ama ben yetinebiliyordum son zamanlarda... ben de eskisi kadar çok şey beklemiyordum...

off bilmiyorum... ama şu an keşke uzakta olsaydı da ben göremediğim için özlüyor olsaydım... o da zor elbet ama ... ne bileyim ... :sm_confused:

jelibon ; şeker kız üzülme bu kadar ya nerden bulcak onu bu kadar seven kızı
döner merak etme canım ya
arama sen onu yeterki
beklenti meselesi işte
jelibon 11 gün den ne olur kız yapma geçecek gün saymak insanı daha daha çok üzüyo
sayma bişey oyala kendini ben 2 ay hiç bi şekilde iletişimde olamadım onunla benim seçimimdi ama gün saymaktan vazgeçtiğimde baktım kendime ne yapıyorum diye
yapma güzelim herşey olacağına varıyo inan buna bende ölecem sanıyodum
bak şimdi en azından içim rahat

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…