Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ben ilk kez seni sevmistim zalim söylemistim sana hatirliyorum
öyle bir yanlis yaptinki bana
sana geri dönmeye utaniyorum

her aksamda hasretinden dagiliyorum
kendi kendimi yar paraliyorum
sanki sen varmissin gibi yanimda

yastigia yorgana sariliyorum

insahllah bana böyle bir yanlis yapmaz imkansiz olmaz aramasin sormazsin ama beni aldatmazsin yanlis yapmazsin

evet canım geçen hafta süperdi..

ben ilk kez seni sevmiştim zalim
söylemiştim sana hatırlıyorum
öyle bir yanlış yaptınki bana
sana geri dönmeye utanıyorum

kızlar ben geldim............
prenses 006 nın ki şimdi nasıl strese girmiştir........

ohhhh ohhhhhhhhhh

inşallah ailesi dışında hatırlayanı olmamıştırrrr..
böylece iyice stres yapar
yalnız hisseder...-tatlicadiarzu-

evet strese girsin girsin girsin girsin hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Ayy keşke çatır çatır çatlasa stresten,krizlere girmiş olsa niye aramadı diye nihahahah
Yalnızlık bunalımlarına girmiş olsa...

evet canlarım öyle ya da böyle gün bitti işte, hiç üzülmedim bugün inanın,çünkü onu hatırlamamı,doğumgünün hatırlamamı haketmediğini biliyorum.son 3 senedir zaten aramıyorum,bu senede belki biraz beklemiştir çünkü bazen özel günlerde mesaj atıyorum kandilde yada bayramda falan,ama bazen. bu bayramda atmadım mesela,belki beklemiştir biraz da olsa ama strese falan girmez keşke girse keşke hatırlayanı olmasa yalnız hissetse kendini bilmiyorum neler yaşadı neler hissetti bugün belki de şimdi dışarda kutluyodur doğumgününü belki içiyodur biyerlerde,tek bildiğim bu telefonun çalmaması ve çalmıcak olması ve artık biraraya gelmemizin imkansız olduğu...

"ümit kötülüklerin en kötüsüdür çünkü işkenceyi uzatır."
nietzsche

kızlar acaba gerçekten böyle mi ya??
yani umut etmeden yakasını bırakmak mı gerekiyor ki bu adamların*
şu an işkencemizi mi uzatıyoruz?

tek yapmak istediğim şey bu ilişkinin yaşanmışlıklarını,yaşanmamışlıklarını herşeyini izini tozunu hayatımdan beynimden yüreğimden söküp atabilmek,yüreğimdeki o ağırlıktan kurtulabilmek ve hayatmda ve yüreğimde o ağırlığı taşımamak.ve en önemlisi de artık bittiğini ve geri dönüşün olmadığını KABULLENEBİLMEK... kabullendiğim anda benimde dönüşüm olmayacak...

artık sevmeyeceğim
bütün kabahat benim
ne kadar ağlasan boş
ne kadar yalvarsan boş
sana dönmeyeceğim...

bitsin artık bu çile...

bilmiyorumki umut ediyoruz ama olmayinca umut ettiklerimiz dahada bi kötü aci umut edelimde artik onlarla biseymi umut etmesek :uhm:

ya kizlar cok istiyorum söyle rahat olmak gercekten hic takmamak belki su an onlarin yaptigi gibi

ya birazda onlar bizim durumumuza düsse off yaaa kafamçokkarıştı

gün olur devran döner canım..
bugün olmasa bir ay sonra.. bu adamlar kul köle olacak yeniden..

kızlar mint ve monaPisayı unutmayalım ne diolardı?? no beklenti=huzur !!! ne kadar az umut edersek (yani onlardan yana demek istiyorum),ne kadar az beklentimiz olursa üzüntümüzde o denli azalır,yani adamlar böle afedersiniz mal ortada kaydirigubbakcemile3 potansiyel belli yani, fazlasını ümit etmek fazlasını beklemek bize zarar veriyor,mesela ben hep görüşmediğimiz zamanlarda beni aramasını beni sormasını ne biliyim barışmak istemesini ya da buna benzer çok olumlu şeyleri beklerim umut ederim,ya da ilişkimizle ilgili beklentilerim olur ama bu beklentilerin hiçbiri olmayıncada yıkım oluyor, evet çok kafama yattı bu benim: no beklenti=huzur kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar,
sizlerle tanışmam tamamen rastlantı oldu ama okudukça yaşadığım hiçbir sıkıntıda yalnız olmadığımı görüyorum ve dahada güçleniyorum.Çünkü insan bir acı yaşayınca sanki sadece kendi başına gelmiş gibi oluyor ve haksızlığa uğramış olma hissiyatı oluşuyor.
İlişkilerdeki ayrılıkla ilgili benimde söylemek istediğim bir şey var.3 senelik bir ilişki yaşadım ve 6 ay önce ayrıldık.3 sene çok zorluklar çektik ama çok sevildim ve çok sevdim.Ama bitti. Şİmdi 6 ayın sonunda hayata karşı hala çok güvensizim, bir daha sevemem ve bir daha böyle sevilemem diyorum.
Ama kızlar hayatlarımız çok değerli ve sadece hakedenlerle paylaşmamız gerektiğini düşünüyorum.
Aşk acısı çeken herkese sabır ve bol şans diliyorum:):ecrin_bebek:

görüşmediğimiz her gün her an her saniye her dakika bekledim onu,onsuz geçen bir anım bile yoktu hep bekledim gelmesini aramasını bekledim,gelmedi aramadı...o kadar çok şey bekledimki,arkadaşımdantelefonumu alsın beni arasın diye bekledim, arkadaşıma çok pişman olduunu sölesin diye bekledim,yoluma çıksın diye bekledim,en çok da arasın diye bekledim ama hiçbiri olmadı.şimdi yavaş yavaş beklememeyi öğreniyorum, ilk adım facebook.una bakmayı kestim facebookta onu engelledim artık o beni göremez ve ben onu göremem,dolayısıyla beni eklemesini beklemiyorum artık,yavaş yavaş beklentilerimizi kesersek bazı şeyleri kabullenmemiz dahamı kolay olacak acaba

evet burasi cok güc veriyor canim benim cok destek oluyoruz birbirimize en yakin arkadasina bile bu kadar paylasamiyorsun burada hepimiz ayni seyleri yasiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…