Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hayata seninliyle bi gelişme varmı?
derya sende durumlar nasıl ?

canım yok aslında ben üstüne düşsem olucak gecen cumartesıde aradı benı göya bahcesehırde görmüş nerdesın napıyorsun dıye aradı eger adamsan aılenden korkmak yerıne gel konuşalım görüşelim hande görüşemem anla benı dedı sürekli sustu.bende benı bır daha aramamasını aramaya devam ederse hattımı değiştireceğimi söyledim telefonu suratına kapattım.bıktım artık onunla ılıglı en ufak bırsey ıstemıyorum hayatımda ben boyle çok iyiyim.

burcucum sıkı giyin üşütme...

iyiyim şeker üşüyorum sadece çok soğuk ya mafoldumben

iyi yapmışsın canım madem seni istiyor bazı şeylerden fedakarlık yapıcak.bu böyle olmaz ki hep seninle birlikte olmıcak ailesiyle problem çıkmıycak hem de seni arada bir arıycak elinin altında tutucak ohh ne ala.bi karar vermesi lazım bu şekilde seni de çok yıpratıyo

gülin sevıyorum ama bııktım benımle kedının fareyle oynadığı gıbı oynuyor bılıyorum sevıyor sevmese bıryerde gördüm senı dye cocukca bır bahaneyle aramaz.ama bıktım sevmek bu degıl ya ben onunla olmaya bıle razıyım ama artık bu kadar aciz olmasına katlanamıyorum.babam tektı annem kaplıcada babamlan bıraz konuştuk oğlum demek çok isterdim ona neden demıyım benım oğlum yoktu ablan evlenınce 1 tane oldu sen evlenınce 1 tane daha olacak ama onlar sana kızm demezler altın bıleziğin mesleğin var ama ya onun ıyı düşün tart ne diyim artık dedi.ılk kez neden dıye sorma cesaretını buldum ona ve cevabı aslında benım ıyılıgım ıcındı sonra onun caresızlıgını gördüm ve bir ilişkiye başladığımı söyledim ona cumartesı akşamı artık bıttı.fahrı sayfası kapandı benım ıcın.

Ay canım ya, bilseydim böyle soğuk olduğunu kışlık kabanımı giyerdim...

Ahh canım yaa.
Belirsizlik insanın içini kemirip duruyo..
Çok güzel yapmışsın. Ondan net bişey istediğini anlamıştır.
Hayatımda böyle olacağına hiç olma demişsin. İyi de yapmışsın..

Benim köpek lale de belirsizlik içinden. Bi arıyo bi aramıyo.
Sanırım bizden emin oldukları için yapıyolar.
Eğer yine adam akıllı aramazsa da öylesine ararsa ben de senin yaptığın gibi yapıcam.

Baban da çok haklı.
Ne kadar hazırmış benimsemeye oğlu diye kabullenmeye.
Onun umrunda bile değil.
O kendi ailesine bu kadar değer veriyorsa sen daha çok değer vereceksin tabi.
Çünkü o seni yarıyolda bırıakır da ailen bırakmaz canım.

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.:çok üzgünüm:

canım açıkcası benım babamın bu kadar benimseyeceğini biz bilmiyorduk.fahrıde benım babama hıc yaklaşamıyordu ama babam benımsemeye hazırdı ve babamın dedıgı gıbı onun aılesı asla olmadı aslında hakkını yemıyım babası oldu cok kez denedı oğlunu adam etmeye en sonunda ..oku bana attılar ve bıtırmemızı sağladılar hersey suanda onunla ılgılı boş gelıyor sanırım ben artık yolun sonuna geldım...içimde ona özlem var ama zamanla geçecek emınım.

İnşallah canım inşallah...
laelaelaelaelae

gulincim evet soguk ya bende dondum..
hayata bucuuuuuuu zaman ya bırakın gitsiler..
hayata ii yapmıssın resti çekmekle.......

kızlar günaydın.
hayata seni taktir ettim ne güzel resti çekmişsin.
deneyimlerini aktarsana biraz belliki çok sevmişin.geçiomu zamanla ağlamaklar deli gibi arama isteği.onun aramasını beklemeler.nezaman sora geçio.elbet kişiye göre değişir.senin nezamandır böyle

gulincim evet soguk ya bende dondum..
hayata bucuuuuuuu zaman ya bırakın gitsiler..
hayata ii yapmıssın resti çekmekle.......

Öyle canım tabi en iyisi zaman.
6 ay sonra beni arayabildiğine göre zaman gerçekten en iyi çare..
Sabretmeyi de öğretiyo insana mafoldumben

Ben donuyorum ya.
Eve ufo alıyorum valla.
Başka türlü öyle kaloriferle filan ısınmak mümkün olmuyo.

Kıyamam canım ya..
İnsan ilk başlarda hayatının sonuna kadar bu acıyı çekicem sanıyo ama öyle olmuyo işte.
Bi sabah kalkmışsın bi bakmışsın ki yaran artık kanamıyo kabuk tutmuş..

Hayataya sormuştun ama dayanamadım ben napamm kaydirigubbakcemile3

canım çok sevdık rüya gıbı dosta düşmana ınat bız başladık yazlıkta herkes ınanamadı cıktıgımıza bu kadar uzun zaman delı gıbı herseyı yasadık bızım bızden başka kımsemız yanımızda yoktu 5 sene dıle kolay.cok sevdık cok ayrı kaldık ama hep kalplerımız yanyana oldu.canım sana sunu soylıyım bende hala daha onu arama ıstegı var,ama aramasını bekleme ıstegı artık yok.benım hıcbır zaman gecmedı bu duygu cunku benı cok sevdıgını hala bılıyorum ama benım yaşadıgım bır olay herkesın herkesten vazgecebılecegını anlattı.ve o gunden ıtıbaren dostum dedıgım kazık yedıgım ınsanları çıkarmaya başladım ve fahrıylede mantıgım basmadıgı ıcın artık görüşmek ıstemıyorum.
bıde su var ben cevremdekıler gıbı bır ılıskı ıstıyorum.sürekli yanımda olacak,arkamda duracak,üzüldüğümde dert ortağım canım sıkıldıgında eğlencem olmasını bılecek bırısnı ıstıyorum artık ebelemece oynamayı degıl.ve tum bunları acızlıgı ıcın yaşıyorsak kımse kusura bakmasın ama s... olsun gıtsın artık demenın zamanı geldı ve dedım.artık bundan sonra bana gelmesınıde beklemıyorum cunku bılıyorum kı hayatında kım olursa olsun bundan sonra benı arayacak ve bılıyorum kı kımse benım gıbı ona karşı olamayacak ama ben artık yokum...

aynen vede oyle bır gun gelıyor bır bakıyorsun hersey yalan olmuş aslında o hıc olmamış gıbı gelıyor ve onun sesını duyuyorsun salakca bır nedenden aramış,dıyorsun adama görüşelim gelemem kusura bakma ama bas gıt artık hayatımdan yaram kabuk tutmuşken dıyorsun bızde o durum oldu işte.

canım benim iyi yapmışın cvplamakla saolasınkaydirigubbakcemile5
ayyy anlatyıyo herkes zamanında sevdik ama şimdi başka biriyle evliyim kıymetimi bilio çok muıtluyum die.özeniom rabbim bizede iyiki ayrılmışım dedirttsin
ben daha tam salya sümük zamanımdayım.
ararsın die telefonda gözüm.salak salak yollara bakıom.aramim die kendimle cebelleşiom.

en iyisini yapmışın inan.böyle cesaretli insanları taktir ediom.
kaç ay oldu biteli ve onun aramamasını beklemeyi keseli:)

canım bızim daha cok yenı aslında bız sürekli ayrıldık barıştık ayrıldık barıştık en son telefonla konuşmamız bu cumartesıydı ama en son kavgamızın üstünden 1.5 ay geçti yanı bız sürekli görüştük ayrıldıktan sonra o yada ben ıstedıgım ıcın.benım bu kararım sa bır anda oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…