Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Ne tuhaf değil mi?
ıçimi acıtan da sendin, Acımı dindirecek olan da...
Ya öldür beni dedim, Ya da git benden.
ıçi bulanık bir sevdanın ucunda seni kaybettim.
Aldırmadın aldırmalarıma.
Bir gecede yakıp yarini, Şafaklara sattın ihanetini!
Külüme basanlar bile utandı yaptığından.
ışte soluk bir ömrün Son nefesi.
Benden, ıçimden Terk ediyorum...
Alıntı

işte yine aynı şey gündeme geliyor giden midir terkeden yoksa kalan mı.. evet kalandır terkeden içinden bir yerden terkediyor..bekledikçe

dün kendi adıma bir çılgınlık yapıp 9 ay ayrılıktan sonra onu aradım.bunu yaptığıma hala inanamıyorum.

açmaz yada meşgule atar diyordum telefonu.zira ayrılığımızda öyle yapmıştı.ismimi söyleyerek açtı.şaşırdım silmemiş.naber nasılsın görüşmeyeli dedi.bildiğin gibi iş,güç dedim.sesini duymak istedim dedim.bende aynıyım dedi.yaz sonu askere gidecekmiş.onu söyledi.gitme dedim espriyle.nerde o yürek bende dedi.ki ayrılık kavgamızda ona ettiğim bir sözdü bu.tabiki onun için fenerbahçeli olduğum için takıldı kupa maçıyla ilgili.birkaç konuyla ilgili daha espri yaptık karşılıklı.sonra seni tutmıyim dedim.aradığım için teşekkür etti.hoşçakal deyip kapattık.hislerim beni yanıltmıyorsa aramamdan mutlu oldu.

neden bunu yaptım bilmiyorum.kötü ayrılmıştık.beni msn ve facebooktan silmişti.9 ayda ne yüzünü gördüm ne sesini duydum.umut etmemem gerektiğini biliyorum ama yinede bundan kendimi alamıyorum.

arkadaşlar hata ve gurursuzluk muydu yaptığım?

Bircok erkek bunu gurursuzluk olarak gorse de bence sen icinden geldigi gibi davranmissin, o da hos bir sekilde sana cevap vermis..bundan sonrasinda seni gercekten seviyor ve istiyorsa eminim bir sekilde sana ulasacaktir ama emin ol bir suru erkek bunu bile yapmaktan cekinir,iliskilerde bence bir tarafin alttan almasi hata degil, buyukluktur,hayirlisi neyse ,o olsun.. ...

teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için.çok sağolun.
peki tekrar aramalı mıyım?yoksa ondan bir tepki mi beklemeliyim?
bir arkadaşım bekle derken diğeri neden görüşmek istediğini söylemedin niye seni tutmuyim dedin yine ara diyor.9 aylık ayrılık sonrası aramam bile büyük cesaretken birde görüşelim diyemedim işte.sadece görüşmek üzere diyip kapattım.anlamıştır görmek istediğimi ama offf...bilmiyorum.

Sen cok guzel bir adim atmissin, o da kibarca konusmus,bundan sonrasinda sabirli ol,onu bunaltma ve bekle derim...

Yazmayalı uzun zaman oldu...Belki öğrendiğim şeyler yüzünden belki ondan haber aldığım için dün gece yine açtım üzüntülerimi.sanki o acı hep orda ama zamanla alışmışım içimden geldi yazdım...

Öyle sevmişim ki seni
Gözlerim görmez
Kulaklarım duymaz olmuş
Senin gidişinle durdu hayat
Zaman geçiyor ve ben her şeyin ortasında
Hala seninle olan düşlerimde
Uyandığım her sabaha inat
Gözyaşlarımla başımı yastığıma gömüyorum
Bir koku bu kadar mı acımasız olur
Kokunu duyduğum an
Dışarıda herhangi bir yerde
Nefesim kesiliyor
Tekrar tekrar ölüyorum sanki
Sen bilir misin sevgili ölmek nasıl bir şey
Her gün yeni baştan tekrar ölmek
Allaha dua etmek,
Kalbindeki acıyı sökmesi için
Ya da canını alması için
Sonra aynı kavusa uyanmak ve değişmeyen hayatta tekrar tekrar ölmek…
Kaybettim hayat!
Duyuyor musun kaybettim sonsuza dek
Sen benim için artık yıldızlar kadar uzak
Ölüden farksız içimde tüketemediğim bir acısın artık...

bence yapman gerekeni yapmissin seven erkek bi sekilde gelir yine gelir.kendini affettirir..eger adim atmiyorsa zaten sevmemistir..
sende ona gore kendine yeni yon cizersin.

Mrb kızlar!!Bende terk edildim ve canım o kadar çok acıyorki ayrıca gözümün önünde başkası ile beraber hergün görüyorum o kadar çok acı çekiyorum kiii(((((((((İnşallah atlatıcam umuyorum sadece yapacak başka bişeyim yok çaresizce(((((((((((Bu durumu atlatmam için ne yapabilirim bana fikir verebilirmisiniz öyle bir zaman oluyor ki dayanacak gücüm kalmıyor(((((((

öncelikle allah bu süre içinde yardımcın olsun
çok zor geçiyor ayrılık sonrası malesef..
çok klasik bişey dicem ZAMAN
gerçekten de zamanla geçiyor bu acı
düşünmemeye çalış, acını yaşa tabiki de fakat bu senin günlük yaşantını sıkıntıya sokacak şekilde olmasın, kendini yıpratmadan ...

canım merak ettim gerçekten bu arkadaşın kendisi terketmişti öyle mi sonra nasıl oldu da geri diöndü inşallah söylediği gibidir bütün erkekler bekleyip görücez...

Birkaç ay geçtikten sonra gücün geri gelecek emin ol.

birini almaya çalıştım hayatıma onu unutmaak için
yaralıydım ..
ama hayatıma sokmaya çalıştığım kişide yaralıydı ve
o kendini çok koruyordur ..
sonra bi anda o çıktı karşıma ..
olmayacak birşeydi
kabul olmayacak dua
3 hafta sonunda yollarımızı ayırdım
ben mazoşist değildim ..
okanı unutayım derken kendimi dipsiz bir kuyuya atamazdım ..
kararımı verip söyledim ..

doğru olanı yaptım ..

peki neden kendimi yalnız ve değersiz hissediyorum !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…