- 20 Şubat 2010
- 33.258
- 6.523
- 773
aynısından bende de var bi tane.. :)
Ne tuhaf değil mi?
İçimi acıtan da sendin, Acımı dindirecek olan da...
Ya öldür beni dedim, Ya da git benden.
İçi bulanık bir sevdanın ucunda seni kaybettim.
Aldırmadın aldırmalarıma.
Bir gecede yakıp yarini, Şafaklara sattın ihanetini!
Külüme basanlar bile utandı yaptığından.
İşte soluk bir ömrün Son nefesi.
Benden, İçimden Terk ediyorum...
Alıntı
icinden gelmis yapmissin..karsindaki de iyi karsilamis..guzel guzel konusmussunuz..en azindan ileride icinde kalmaz..
dün kendi adıma bir çılgınlık yapıp 9 ay ayrılıktan sonra onu aradım.bunu yaptığıma hala inanamıyorum.......................................................
......................umut etmemem gerektiğini biliyorum ama yinede bundan kendimi alamıyorum.
arkadaşlar hata ve gurursuzluk muydu yaptığım?
Bircok erkek bunu gurursuzluk olarak gorse de bence sen icinden geldigi gibi davranmissin, o da hos bir sekilde sana cevap vermis..bundan sonrasinda seni gercekten seviyor ve istiyorsa eminim bir sekilde sana ulasacaktir ama emin ol bir suru erkek bunu bile yapmaktan cekinir,iliskilerde bence bir tarafin alttan almasi hata degil, buyukluktur,hayirlisi neyse ,o olsun.. ...
teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için.çok sağolun.
peki tekrar aramalı mıyım?..........................görüşmek üzere diyip kapattım.anlamıştır görmek istediğimi ama offf...bilmiyorum.
teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için.çok sağolun.
peki tekrar aramalı mıyım?yoksa ondan bir tepki mi beklemeliyim?
bir arkadaşım bekle derken diğeri neden görüşmek istediğini söylemedin niye seni tutmuyim dedin yine ara diyor.9 aylık ayrılık sonrası aramam bile büyük cesaretken birde görüşelim diyemedim işte.sadece görüşmek üzere diyip kapattım.anlamıştır görmek istediğimi ama offf...bilmiyorum.
Mrb kızlar!!Bende terk edildim ve canım o kadar çok acıyorki ayrıca gözümün önünde başkası ile beraber hergün görüyorum o kadar çok acı çekiyorum kiii(((((((((İnşallah atlatıcam umuyorum sadece yapacak başka bişeyim yok çaresizce (((((((((((Bu durumu atlatmam için ne yapabilirim bana fikir verebilirmisiniz öyle bir zaman oluyor ki dayanacak gücüm kalmıyor (((((((
benim bir arkadaşım bu konuda şöyle bir yorum yapıyor benim gibi bir adam 11 ay sonra döndü o 11 ay tırmaladım her günü hergün öldüm en son noktam 11 ay sonu idi daha dayanabilseydim daha da giderdi..
ben çok şaşırmıştım neden o kadar bekledin dedim beklemedim ki beklemek değil bu bile bile azap bunun ne demek olduğunu biliyorsun anlıyorsun ama yinede yapıyorsun tarifi yok ama emin ol bütün erkekler aynı dedi..bende döverim ben seni ne kadar rahat anlatıyorsun git gözüm görmesin seni rezil demiştim :))) lafta ki kadar rahat olmadı emin ol her günü acıdım dedi
Mrb kızlar!!Bende terk edildim ve canım o kadar çok acıyorki ayrıca gözümün önünde başkası ile beraber hergün görüyorum o kadar çok acı çekiyorum kiii(((((((((İnşallah atlatıcam umuyorum sadece yapacak başka bişeyim yok çaresizce (((((((((((Bu durumu atlatmam için ne yapabilirim bana fikir verebilirmisiniz öyle bir zaman oluyor ki dayanacak gücüm kalmıyor (((((((
Sahibiniz geldi hanııımmmmmmm.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?