Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Arkadaşlar ben 6 yıldır çıkıyordum ve uzaktaydı çok kavga ediyorduk bazen hiç etmiyorduk ama 1-2 ayda bir muhakkak büyük kavgalar edioduk ( bir çogu zaman suç bendeydi biliorum ama napim edioduk.Aramızda şehirler vardı evet çok zor bir aşktı ama çok seviodum onu.Artık kimseyi sevecegimi sanmiorum. Gene benim sayemde kavga ettik ayrıldık.Beni defalarca aradı tam düzgün konuşucaz derken hep kavgaya tutuştuk gene biliorum suç bendeydi ( Sonra 1 ay kadar geçti ve gene beni aradı gene düzgün konuşamadık ama biliyorumki ikimizde birbirimizi seviyoruz ama hep eski şeylere dönüp durduk.Ne yapıcam ne edicem hiç bilmiyorum sanki ölmüş gibiyim arkadaşlar.Şimdi 2 aydan fazla oldu ve beni aramıyo artık 1 aydır hiç aramadı çok uzagız onu soracagım kimsede yok.Ne yapmam gerek bilmiyorum bi türlü :sinifsinif: Onu çok istiyorum ama nafile gibi bu sefer çok kırdım onu.

şehirler arası nasıl aşk yaşanır aklım ermiyor. elini tutmak öpmek varken.. bende birine msnden ilgi duymuştum eskiden..çok seviyordum ama yanına gittiğimde çok farklıydı hiç elektrik alamadım ve o gün bitti bidaha tövbe ettim.

inanmiorum güwenmiorum erkeklere artik cok....seven herseye katlanir arkadaslar....bosverin bunlari...terk eden etsin birakin gitsin...degmiyo bence aglamaya sizlamaya....hersey bos....aile,okul en önemlisi bence....
3senelik iliskimden sonra bunlari daha iyi kavramaya basladim..terk edildim ve hatalardan ders cikarmayi ögrendim...
daha genciz....evet sevmis olabiliriz..belkide düsündügünüz gibi bir daha öyle asik olmayadabiliriz...ama terk eden birakiosa bizi öylece..ne yapabilirizki beklemekten yada unutmaktan baska?
hicbirsey...
düsünsenize seven ortada gercek bir sorun yoksa zaten birakmaz...ne demisler gülü seven dikenine katlanir:) oda bu misal...
madem seviosun ayrildiktan sonra niye sizlaniosun?ne diye iliskiye zarar veriosun..var böyle erkekler malesef...benim iliskide böyle bitti nzaten...ayrildi ama hala seviomus:))
seviosan ne diye ayriliosunuz dimi:) ben erkeklere karsi güwenimi artik yavas yavas yitirmeye basladim kizlar....
heleki böyle bir devirde aski yakalamak zaten cok zor...herkes bi kendini düsünür olmus...cikarlari önce gelir olmus....onlar icin gerisi faso fiso...
dedigim gibi..benimde iliskim bitti daha tap taze hemde...inaninki degmio üzülmeye bunu anladim..kendinize bi mesgale bulun...disari cikin gezin tozun...akliniza getirmemeye calisin(geliyo akla biliorum bendede oluo:) )) ama yavas yavas hersey yerine oturmaya baslar..sizde anlarsiniz....
okul en önemlisi biizm iicn kizlar...bence bu devirde bir kizin meslek sahibi olmasi kendi ayaklarinin üzerinde durmasi en önemlisi...her zaman derim..sevebiliriz evleniriz...hersey laylaylom gitmezsse ayrilirsak ne olur?! okulu biraktigimizla kalir halimize yanariz...erkeklerinm genelde tutunacak bir dallari wardir...biz kadinlar gibi degillerdir...

öpüyorum hepinizii...TRYAMOUR burdada buldum kiz seniopuyorumnanaktan

alkisalkisalkis Söylediklerine aynen katılıyorum. Biz derslerimizle ilgilenelim. Biri gider biri gelir.:dilcikar:

Sen beni bulmadın...Kader seni bana getirdii.

Terk mi edildin?
Aman boşver...
Terk edilmek ne ki?
O insan daha çok vicdan azabı duyar.
bayanssulusmile
Emin ol döner de.
zemuszemus

Terk mi edildin?
Aman boşver...
Terk edilmek ne ki?
O insan daha çok vicdan azabı duyar.
bayanssulusmile
Emin ol döner de.
zemuszemus

Hmmmm ne kadar da emin bir şekilde döner diyorsun.fisfisfis
İnşallah dönerler dediğin gibi.:ecrin_bebek:

canım 5 senedır dönüp dolaşıp kürtçü dükkanına geri döner gibi barıştığım kişi ile tekrardan bir araya geldik.sabrın sonu selametmidir bılmıyorum ama inşallah hakkımısda hayırlısı olur.

merhabalar opuyorumnanaktan çok uzun zamandır uğramıyodum eskilerden kim var kim yok bi bakıyım dedim zemuszemus

Bende umut bitti. Umudu bitirmek de önemli bir adımmış cidden. 10 aydır aramadıysa, bana ulaşmaya çalışmadıysa bundan sonra da bir şey yapmaz asla. mafoldumben
Asla olmucak bir daha aslaaaaa biliyorum artık.mafoldumbenmafoldumben
Kaderim böyleymiş yapılcak bir şey yok. Bunu kabullenip önüme bakmaya devam edicem.Boş yere onu bekleyip ömrümü heba edemem olmucak işte. Niye üzeyim ki kendimi artık. Giden gitmiş. Herkes düşünmeli bunu. Yazık etmeyelim kendimize. Beklemekten vazgeçelim. Olmuyor böylee.mafoldumben

benim bir arkadaşım bu konuda şöyle bir yorum yapıyor benim gibi bir adam 11 ay sonra döndü o 11 ay tırmaladım her günü hergün öldüm en son noktam 11 ay sonu idi daha dayanabilseydim daha da giderdi..

ben çok şaşırmıştım neden o kadar bekledin dedim beklemedim ki beklemek değil bu bile bile azap bunun ne demek olduğunu biliyorsun anlıyorsun ama yinede yapıyorsun tarifi yok ama emin ol bütün erkekler aynı dedi..bende döverim ben seni ne kadar rahat anlatıyorsun git gözüm görmesin seni rezil demiştim :))) lafta ki kadar rahat olmadı emin ol her günü acıdım dedi

Gülümsetti beni bu yazdıkların.:1rolleyes:
Aldım ben mesajı. Ama yine de asla olmaz demek istiyorum. Asla denince olur ya hep. Bir de bu açıdan deniim bakalım.kaydirigubbakcemile3
Yok cidden ben kesinlikle bundan sonra bir adım atmaz diye düşünüyorum. Tanırım ben adamımı. Hayırlısı olsun.

aynısından bende de var bi tane.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…