Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

valla bu topik sessizdi ben bi ayağımı sürüdüm patır patır döküldüler :1:
ben iyiyim canım işte monoton hayat işgüç akşamları kk çok takılıyorum uykusuz kalıyorum şuan uyudum uyucam :59:

tamam canım faceden msj at ordan söyle ;) benimde canım sıkılıyo çok keyifsizim :( yaz gelsin denize gidelim havalar ısınsın artık :50:tatile gitmek istiyorum:84:

walla ya kızçem birazda havalarinsanı kedere efkara sokuyo bi düzelsin dahada keyifli oluruz bugün fal baktım ben yine dönücek bana öyle çıktı :23: ardından mesaj attı buralardamısın diye cevap vermedim ohhh ohh:47:

canım bizde şimdilik şarköye gidelim diyoruz ama antalyada olabilir bakalım denize girip bronzlaşmak istiyorum :87:
boşver cnm cwp atma bak anneside zaten nasıl konuşmuş seninle

valla bu topik sessizdi ben bi ayağımı sürüdüm patır patır döküldüler :1:
ben iyiyim canım işte monoton hayat işgüç akşamları kk çok takılıyorum uykusuz kalıyorum şuan uyudum uyucam :59:

benim dün dans kursum vardı kızçem tango yapmayı öğrenicem :21::64: vicudumu esmekleştirme çalışmaları yapıyorum :1: evde sağa sola bacak atıyorum kendi kendime yere yatıp gülme :60:çalışmaları yapıorum annem yakında vah garibim yarım aklı vardı oda gitti dicek :60::60:
onun dışında bizim kamil hergün mesaj atıyo anlamadım iş tersine döndü:26: saçmalardan seçmeler olduk hani..:24: bugün partner geliyo bana tango için hocayla yapıodum birini bulmuşlar bana ne kaaa mutluyum anlatamam :66:

heeeeee :1: o zaman banada çiçekçiii kıııızzz baaaaak bana sarı lira virecemmm beeeen sanaaaaa :) :64: çingane oldum iyice zaten bi çirkeflik var bende diye kaynagı ne şüpheleniyodum genlerimde mi var ne :):51::51: :7: amaaaan beya yemişim dünyayı hobaaaaa :27:

heeeeee :1: o zaman banada çiçekçiii kıııızzz baaaaak bana sarı lira virecemmm beeeen sanaaaaa :) :64: çingane oldum iyice zaten bi çirkeflik var bende diye kaynagı ne şüpheleniyodum genlerimde mi var ne :):51::51: :7: amaaaan beya yemişim dünyayı hobaaaaa :27:

canım ben çok iyiyimdir ama biri damarıma basmasın çirkefleşirim çingene tarafım hortlar :27:

Son düzenleme:
anammmm yok yokkk kovalamazlar ben bağlarım onlarııı

sen bi atıver falıma meraklıyımdır ben..

tamam canım ama akşama doğru baksam şimdi benim öküzle uğraşıyorumda :1: bide intikamlarımı yazdım kızlar bi bakın isterseniz ya ben ne çirkefmişim :23::23: insan orda da stres atıyo bakın walla:37:

çok özelime karışıyodu sinirlendim facedende çıkardım onu o yüzden..

annenden bahsediyosun dimi ben yanlış anlamadımm

tamam canım ama akşama doğru baksam şimdi benim öküzle uğraşıyorumda :1: bide intikamlarımı yazdım kızlar bi bakın isterseniz ya ben ne çirkefmişim :23::23: insan orda da stres atıyo bakın walla:37:

tamam tatlım özelime at veya facede ekliyek birbirimizi bana faceden mesaj att sabahı zor yaparım ben:))

seninki ine ne yapıyor bana barışıcaksınız g,b, geliyor varya

Yarası Olanda Yar Olmaz.Çünkü; O Sadece Seni Yarasına Ortak Edip, Acısını Hafifleştirme Yolunda..'Sevgilim' Sözü Bahane...
:34:

Selam kızlarr ben geldim ama hepiniz çıkmışsınızz :1: Yetişemedimm...

Eee okul bitirmeye çalışıos şimdilik son 2 gün :33::33:

Dünden sonra herşeyi okudum okudum amann neler olmuş nelerr :52::52::52::52:

Armine sen davanda haklısın bacm , ne demek yha daha şimdiden sizin hayatınıza karışmaları çok ayıp vallahi...

Armine seninki arıyor mu hiç ??

ay benimki hiç aramıyor bizimkide kökten bitenlerdennn :43::43:

Grimsi sende hoş geldin tatlım :16: Dün burda senin kulağını çınlattık birazcıkk duydun demekk :60:
İnş barışırsınız , ne diyim duyduğumda da söyledim siz barışacaksınız, ayrılamazsınız yaaa :20::20:

Galenia seninki değer kıymet bilmeye başladı ama herşeyi yaktıktan sonra inş barışırsınız bitmesin bu ilişki çok üzülüyorum yaa :5:

Buarada bende fal isterimmm ona göree :1:

Canım yanlış anlamzsan eğer yaşın kaç ?? Çok merak ettim.
Yeni gelen arkadaşlarım sizlerde hoş geldinizz :16::16:

Son düzenleme:
Back
X