Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Selam kızlarr ben geldim ama hepiniz çıkmışsınızz :1: Yetişemedimm...

Eee okul bitirmeye çalışıos şimdilik son 2 gün :33::33:

Dünden sonra herşeyi okudum okudum amann neler olmuş nelerr :52::52::52::52:

Armine sen davanda haklısın bacm , ne demek yha daha şimdiden sizin hayatınıza karışmaları çok ayıp vallahi...

Armine seninki arıyor mu hiç ??

ay benimki hiç aramıyor bizimkide kökten bitenlerdennn :43::43:

Grimsi sende hoş geldin tatlım :16: Dün burda senin kulağını çınlattık birazcıkk duydun demekk :60:
İnş barışırsınız , ne diyim duyduğumda da söyledim siz barışacaksınız, ayrılamazsınız yaaa :20::20:

Galenia seninki değer kıymet bilmeye başladı ama herşeyi yaktıktan sonra inş barışırsınız bitmesin bu ilişki çok üzülüyorum yaa :5:

Buarada bende fal isterimmm ona göree :1:

Canım yanlış anlamzsan eğer yaşın kaç ?? Çok merak ettim.
Yeni gelen arkadaşlarım sizlerde hoş geldinizz :16::16:

Meraba esmercim ben geldiğimde sonradan gördüm geçmişi okuyunca kulağımı çınlattığınızı =)

Konu actım bizim mevzuyu istersen bak :31:
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/439045-olsaniz-yapardiniz-3.html :40:

Kökten bitirenlerdensin sende demek :29:

Selam kızlarr ben geldim ama hepiniz çıkmışsınızz :1: Yetişemedimm...

Eee okul bitirmeye çalışıos şimdilik son 2 gün :33::33:

Dünden sonra herşeyi okudum okudum amann neler olmuş nelerr :52::52::52::52:

Armine sen davanda haklısın bacm , ne demek yha daha şimdiden sizin hayatınıza karışmaları çok ayıp vallahi...

Armine seninki arıyor mu hiç ??

ay benimki hiç aramıyor bizimkide kökten bitenlerdennn :43::43:

Grimsi sende hoş geldin tatlım :16: Dün burda senin kulağını çınlattık birazcıkk duydun demekk :60:
İnş barışırsınız , ne diyim duyduğumda da söyledim siz barışacaksınız, ayrılamazsınız yaaa :20::20:

Galenia seninki değer kıymet bilmeye başladı ama herşeyi yaktıktan sonra inş barışırsınız bitmesin bu ilişki çok üzülüyorum yaa :5:

Buarada bende fal isterimmm ona göree :1:

Canım yanlış anlamzsan eğer yaşın kaç ?? Çok merak ettim.
Yeni gelen arkadaşlarım sizlerde hoş geldinizz :16::16:

bugün itibariyle kökten bitti zaten bitmiştide biz bugün görüştük abim buna mektup atmıştı onu verdim oda tişörtü verdi ben ona almıştım yüzüme bile bakmadı döndü gitti sonra tekrar çağırdı abin sanada mektup atmış o içinde kalmış gel al dedi aldım uzun uzun baktı sonra gitti bende eve geldim verdiği tele bi bakayım dedim dün bakmamıştım baktım rehberde bi tane kız ismini bırakmış tutamadım mesaj attım rehberinde kızın numarası kalmış ezberinde yoksa atayım? diye teli yokmuş kapalıydı yani sonra netin başına oturdum ablası arıyo açtım sinirli sinirli gül oğuzhana ne dedin ulaşamıyoruz mektup gelmiş galiba sonrasında telinide kapatmış annemlede yok yere birbirine girmişler oğuzhanın morali bugün çok bozukmuş noldu ona!! dedi ben bişey demedi abim falan dedim senden şunu rica ediyorum bitmişse bitmiş biz bugüne kadar sizin ilişkinize karışmadık ama böyle olmasın rica ediyorum bitrn artık mesaj atsada sen atma dedi emin olabilirsin kesinlikle benle ilgili bişi duymucaksın abla özür diliyorum ben ne yaptıysam rahatsızlık verdiysem dedim zor kapadım teli oturdum çok koydu valla ağladım :(:43::43:

kızlar artık ben kendimle alakalı bitmiş bişeyi konuşmak istemiyorum..geçmişin davası olmazmış..
acım çok tazeydi eski sayfaları okuyunca bende yazıp dertleşmek kafa dağıtmak istedim
düşünemedimki konuştukça ben aslında kendime ediyorum
17-18 yaşında değilimki üzülüp ağlıyayım
tamam çok sevdim hala 1 gr eksilmedi sevgimden ama bu saatten sonra o ve ben olamayız
şuan inanın ağlayarak yazıyorum
bizi kader karşılaştırmıştı aynı kader ayırdı da

Demek kısmet değilmiş aşkımdan ölsemde bu saatten sonra o ve ben çok zor
istemediğimiz tatsız şeyler yaşadık biz onunla böyle olmayı haketmemiştik

allahım yukarda büyük adaletine inanıyorum herkes ettiğini birgün bulur !
kaderimizde varmış yaşadık kendi elimizde olmayan nedenlerden ayrıldık
dediğim gibi allah çok büyük neyin ne olucağı hiç belli olmaz

hakkımızda hayırlısı kendinize çok iyi bakın kimse için üzülmeye değmez kısmet bu işler
üstelik hayat sevgiliden ibaret değil daha önemli şeylerde var
tamam sevmek sevilmek güzel ama hak edene benim erkek arkadaşım hak etmedi okadar sevmemeliydim
neyse kendi hayatı sonuçta bana bu saattten sonra yaramı gömüp önüme bakmak kaldı :58:

kızlar artık ben kendimle alakalı bitmiş bişeyi konuşmak istemiyorum..geçmişin davası olmazmış..
acım çok tazeydi eski sayfaları okuyunca bende yazıp dertleşmek kafa dağıtmak istedim
düşünemedimki konuştukça ben aslında kendime ediyorum
17-18 yaşında değilimki üzülüp ağlıyayım
tamam çok sevdim hala 1 gr eksilmedi sevgimden ama bu saatten sonra o ve ben olamayız
şuan inanın ağlayarak yazıyorum
bizi kader karşılaştırmıştı aynı kader ayırdı da

Demek kısmet değilmiş aşkımdan ölsemde bu saatten sonra o ve ben çok zor
istemediğimiz tatsız şeyler yaşadık biz onunla böyle olmayı haketmemiştik

allahım yukarda büyük adaletine inanıyorum herkes ettiğini birgün bulur !
kaderimizde varmış yaşadık kendi elimizde olmayan nedenlerden ayrıldık
dediğim gibi allah çok büyük neyin ne olucağı hiç belli olmaz

hakkımızda hayırlısı kendinize çok iyi bakın kimse için üzülmeye değmez kısmet bu işler
üstelik hayat sevgiliden ibaret değil daha önemli şeylerde var
tamam sevmek sevilmek güzel ama hak edene benim erkek arkadaşım hak etmedi okadar sevmemeliydim
neyse kendi hayatı sonuçta bana bu saattten sonra yaramı gömüp önüme bakmak kaldı :58:

Yazdıklarına kesinlikle katılıyorum..

Ne yani ayrılık yaşadık diye hayat bitti mi ?? Hayır..

Daha yaşanacak çok güzel günlerimiz varr..

İnsan, Rabbine sığındıktan sonra, güvendedir, rahattadır. Bir O biliyor içimizi, bizi bizden iyi bilen O..

Hayat devam ediyor.. :87:

Çok yakın güzel günler birkez daha ufka bakk !
:81:

kızçeler bizimki saat yedi mesaj attı nerdesiiiinnn? yazdı cevap vermedim aradı cvp ver bişi dicem dedi tekrar aradı ses yok 12.arayışında açtım ben çok kötüyüm dedi noldu dedim dün bira vodka rakı ne varsa içtim seni unutayım diye olmadı. başımı yastığa koydum yine sen geldin kızıcaksın biliyorum ama ne yaptıysam seni unutamadım işte kokunu öpüşünü herşeyini ya..dedi eeeee dedim diyorumki son kez bize gel sana doya doya sarılayım kokunu içime çekeyim yemin ediyorum kimseyle de olmucam kilitledim kalbimi zaten tek sana son kez sarılmak istiyorum zaten gidiyosun dedi olmaz gelmem!:20: dedim lütfen şuan kötüyüm iyi değilim unutamıyorum işte.. dedi şunu beynine sok ki artık biz yokuz zamanında tiksiniyodun noldu? dedim sinirle söyledim görmüyorum seni öyle, sen bende kolay değilsin dedi annemde evde oda gelmeni istiyo şunu bilirimki asla yalan söylemez.. neyse gittim dün annesiyle benden dolayı tartışmışlar oda sinirlenmiş yakıyorum tecili falan demiş sonra ortadan kaybolmuş annesi bana çok iyi davrandı neyse konuşucaklarınız vardır dedi çekildi o gittiği gibi öyle bi sarıldı ki bana anlamadım sonra bende sarıldım kokusunu içime çektim ister istemez gözlerim doldu ama ağlamadım sonra odasına gittik yan yana oturduk sürekli saçlarımı okşadı seni çok özledim 11 gün hiç ayrı kalmadık biz, dedi..ağustosta askerim son kez sen tutucan elimi son kez öpüp sarılıcan dedi. yan yana yattık sarıldık birbirimize belki bi daha? dedi asla ben bitirdim artık olmaz dedim tamam haklısın dedi ben hep beni dinleyen ben çıkma dediğimde çıkmayan etek elbise kısa olan hiç bişi giyinmeyen biri ol istedim, seninle bu konuda çakıştık dedi bu saatten sonra ben bağlı kalamam dediklerine dedim öle yan yana uyumuşuz kalktım yanından öptüm son kez:58: anneside içerdeydi gittim yanına oturdum siz ona iyi bakın ben onu çok sevdim ama olmadı dedim:43: kadının elini öptüm oda bana sarıldı ağladı çıktım gittim şimdi telimide kapadım vicdanende çok rahatım olmuyacağını kendimede ispatlamış oldm hemde sevdiğimle son kez vaktimi geçirdim.. öyle işte..

kızçeler bizimki saat yedi mesaj attı nerdesiiiinnn? Yazdı cevap vermedim aradı cvp ver bişi dicem dedi tekrar aradı ses yok 12.arayışında açtım ben çok kötüyüm dedi noldu dedim dün bira vodka rakı ne varsa içtim seni unutayım diye olmadı. Başımı yastığa koydum yine sen geldin kızıcaksın biliyorum ama ne yaptıysam seni unutamadım işte kokunu öpüşünü herşeyini ya..dedi eeeee dedim diyorumki son kez bize gel sana doya doya sarılayım kokunu içime çekeyim yemin ediyorum kimseyle de olmucam kilitledim kalbimi zaten tek sana son kez sarılmak istiyorum zaten gidiyosun dedi olmaz gelmem!:20: Dedim lütfen şuan kötüyüm iyi değilim unutamıyorum işte.. Dedi şunu beynine sok ki artık biz yokuz zamanında tiksiniyodun noldu? Dedim sinirle söyledim görmüyorum seni öyle, sen bende kolay değilsin dedi annemde evde oda gelmeni istiyo şunu bilirimki asla yalan söylemez.. Neyse gittim dün annesiyle benden dolayı tartışmışlar oda sinirlenmiş yakıyorum tecili falan demiş sonra ortadan kaybolmuş annesi bana çok iyi davrandı neyse konuşucaklarınız vardır dedi çekildi o gittiği gibi öyle bi sarıldı ki bana anlamadım sonra bende sarıldım kokusunu içime çektim ister istemez gözlerim doldu ama ağlamadım sonra odasına gittik yan yana oturduk sürekli saçlarımı okşadı seni çok özledim 11 gün hiç ayrı kalmadık biz, dedi..ağustosta askerim son kez sen tutucan elimi son kez öpüp sarılıcan dedi. Yan yana yattık sarıldık birbirimize belki bi daha? Dedi asla ben bitirdim artık olmaz dedim tamam haklısın dedi ben hep beni dinleyen ben çıkma dediğimde çıkmayan etek elbise kısa olan hiç bişi giyinmeyen biri ol istedim, seninle bu konuda çakıştık dedi bu saatten sonra ben bağlı kalamam dediklerine dedim öle yan yana uyumuşuz kalktım yanından öptüm son kez:58: Anneside içerdeydi gittim yanına oturdum siz ona iyi bakın ben onu çok sevdim ama olmadı dedim:43: Kadının elini öptüm oda bana sarıldı ağladı çıktım gittim şimdi telimide kapadım vicdanende çok rahatım olmuyacağını kendimede ispatlamış oldm hemde sevdiğimle son kez vaktimi geçirdim.. öyle işte..

o anki halini felan düşünemiyorum ama gerçketen ben burda okurken hüngür hüngür ağladım biliyormusun gözyşlarıma hakim olamadımm çok kötü oldum ben yazını okuyunca...
Niye bir şans vermeyi düşünmüyorsun canım bu kadar severken birbirnizi

o anki halini felan düşünemiyorum ama gerçketen ben burda okurken hüngür hüngür ağladım biliyormusun gözyşlarıma hakim olamadımm çok kötü oldum ben yazını okuyunca...
Niye bir şans vermeyi düşünmüyorsun canım bu kadar severken birbirnizi

canım ben hala ağlıyorumda olmaz ablasına söz verdim bittyse bitirin dedi.. emin ol bitti dedim telimi açmaya cesaret edemiyorum biliyo musun arar niye bırakıp gittin der diye ve biz sevgiliyken anlaşamıyoruz ben çok dikkafalıyım o istiyoki ev kızı olayım modellikti bilmem neydi uğraşmıyım ama ben karakterim gereği ödün veremiyorum bağımsız olmayı istiyorum onu çok seviyorum benden başkasıyla 11 gün boyunca olmamış ki olmayacağına yeminde etti. o yüzüme bakmayan çocuk odasının dolabına ikimizn resmini asmış ama artık çok geç ben gidiyorum :43::43:

canım ben hala ağlıyorumda olmaz ablasına söz verdim bittyse bitirin dedi.. emin ol bitti dedim telimi açmaya cesaret edemiyorum biliyo musun arar niye bırakıp gittin der diye ve biz sevgiliyken anlaşamıyoruz ben çok dikkafalıyım o istiyoki ev kızı olayım modellikti bilmem neydi uğraşmıyım ama ben karakterim gereği ödün veremiyorum bağımsız olmayı istiyorum onu çok seviyorum benden başkasıyla 11 gün boyunca olmamış ki olmayacağına yeminde etti. o yüzüme bakmayan çocuk odasının dolabına ikimizn resmini asmış ama artık çok geç ben gidiyorum :43::43:

AŞKTA GURUR YOKTUR DERLER.GERÇEKTEN ABLASI FELAN TAKMA ..
SEN HALA DELİ GİBİ SEVİYORSUN ONU ODA SENİ İKİNİZİN YAPTIĞI ŞEY GERÇEKTEN DAYANILMAZ İKİNİZİNDE CANI YANIYOR..
AŞK FEDAKARLIK İSTER BE GÜZELİM bu çocuk böle istedi yapmadın yarın birgün yine aynı sorunlarla karşılaşmıcak mısın?veya o niye kabullenmiyor seni bu modellik durumunu kendinden örnekler ver ona sen vazgeçebilir misin de .gerçekten ben çok üzüldüm sizin bu durumunuza. ya....

AŞKTA GURUR YOKTUR DERLER.GERÇEKTEN ABLASI FELAN TAKMA ..
SEN HALA DELİ GİBİ SEVİYORSUN ONU ODA SENİ İKİNİZİN YAPTIĞI ŞEY GERÇEKTEN DAYANILMAZ İKİNİZİNDE CANI YANIYOR..
AŞK FEDAKARLIK İSTER BE GÜZELİM bu çocuk böle istedi yapmadın yarın birgün yine aynı sorunlarla karşılaşmıcak mısın?veya o niye kabullenmiyor seni bu modellik durumunu kendinden örnekler ver ona sen vazgeçebilir misin de .gerçekten ben çok üzüldüm sizin bu durumunuza. ya....

iyide hayatım şöle bişi var benim canım yanınca feriştahı gelsin umrumda olmaz..hala seviyorum arkadaşlarım diyo sen psikopatsın kendine acı çektirmeyi seviyosun 11 gündür haberim yoktu ama benim arkadaşlarım seferber olmuşlar aramızı yapmak için plan yapmışlar onun arkadaşları bana hala yenge diyo halimi hatrımı soruyo bizimki salak boşver yenge insanlığından affet falan diyorlar ama ben yolumu çizdim aşkta gurur olmaz dedin ya öylede bi oluyoki ben sabahlara kadar ağladım bi kere olsun nasılsın dedimi? hayır. şimdi gelmiş bana özledim ayakları yapmasın bi şansı olmaz bunun yine aynı şeyleri yaşatıcak ilgisiz davranıcak köprüyü geçene kadarı oynamıyo belki ama seviyoda bunu gözlerinden anladım ama ben gidiyorum baştan düşünecekti yüzüğümü atmadan önce.. bu arada kendisi yüzğü hala takıyo:) kimle olursa olsun o kalp benim için atıyo bu bana yeter. :78:.

iyide hayatım şöle bişi var benim canım yanınca feriştahı gelsin umrumda olmaz..hala seviyorum arkadaşlarım diyo sen psikopatsın kendine acı çektirmeyi seviyosun 11 gündür haberim yoktu ama benim arkadaşlarım seferber olmuşlar aramızı yapmak için plan yapmışlar onun arkadaşları bana hala yenge diyo halimi hatrımı soruyo bizimki salak boşver yenge insanlığından affet falan diyorlar ama ben yolumu çizdim aşkta gurur olmaz dedin ya öylede bi oluyoki ben sabahlara kadar ağladım bi kere olsun nasılsın dedimi? Hayır. şimdi gelmiş bana özledim ayakları yapmasın bi şansı olmaz bunun yine aynı şeyleri yaşatıcak ilgisiz davranıcak köprüyü geçene kadarı oynamıyo belki ama seviyoda bunu gözlerinden anladım ama ben gidiyorum baştan düşünecekti yüzüğümü atmadan önce.. Bu arada kendisi yüzğü hala takıyo:) kimle olursa olsun o kalp benim için atıyo bu bana yeter. :78:.

sende haklısın tabi arkadaşları yerine kendisi seferber olsaydı eminim o zaman affederdin biliyorum 11 gün önce aklı nerde diceksin haklısın..
Sen öle düşünüyorsun madem öle olsun şekerimm.
Sen sevgilini iyice tanımışsın,huyunu,karakterini bilyorsun bile bile de lades denilmez..
Hahahayyy bu erkeklerin kafasında bazı şeyler gerçç şarj ediyorveya bozuk yenilerini taksalar bu durumlar olmucak gerçektenn:9:

Eki Görüntüle 186116

bu kot pantalon veya kumaş siyah eteğin altında çok mu abartı durur kızlar

yoo bence tarzına uygunsa hayatım çokta cici durur nerde giyeceğinede bağlı tabi :12: ben başından beri biliyordumdöneceğini ki tahmin ediyorum yada ön sezi çoğunuzunkide hamle yapmaya başlıcak amakuyurugunuzu dik tutun derim evinönüne geldi arabaylane var neistiyosunbiz ayrılmadık mı ne geldin dedimküçükçocuk gibi boynunu büktü gitmişsin habervermeden? dedi senin yaptıgın gbi habersiz ve sessiz dedim bu kadarmı? dedi ne bekliyodun biz imkansıza başladık mutlu ol işte istediğin buydu neyse eve çıkıyorum ben bi dahada lütfen gelme dedim son sözünmü dedi evet dedim tamam ama şunuda unutma en güzel aşkım ve ilk aşkım sendin.. ne karşına çıkarım, ne karşıma çıkmana müsade ederim! dedi bastı gitti

yoo bence tarzına uygunsa hayatım çokta cici durur nerde giyeceğinede bağlı tabi :12: ben başından beri biliyordumdöneceğini ki tahmin ediyorum yada ön sezi çoğunuzunkide hamle yapmaya başlıcak amakuyurugunuzu dik tutun derim evinönüne geldi arabaylane var neistiyosunbiz ayrılmadık mı ne geldin dedimküçükçocuk gibi boynunu büktü gitmişsin habervermeden? dedi senin yaptıgın gbi habersiz ve sessiz dedim bu kadarmı? dedi ne bekliyodun biz imkansıza başladık mutlu ol işte istediğin buydu neyse eve çıkıyorum ben bi dahada lütfen gelme dedim son sözünmü dedi evet dedim tamam ama şunuda unutma en güzel aşkım ve ilk aşkım sendin.. ne karşına çıkarım, ne karşıma çıkmana müsade ederim! dedi bastı gitti

kot pantalonun altında işyerinde kalsik elbise,eteğin altında tatlım..
anammm ben dayaanamazdım gerçekten çok güçlü birisin tebrik ediyorum.eminim benimki niye mesaj atıyor muhabbet olup konuya oraya çekmek için ama ben cevap vermiyorum.yeni biri var hemde olgun .ohh olsunnnn ben çk sevdim ama kıymetini bilmedi öküzzz

Ya hiç geçmiyor mu bu acı, tam geçti artık hiç acı hissetmiyorum diyorum bir anda tekrar bastırıyor, hep bir gel-git halleri... Artık onu sevmediğime neredeyse eminim bana yaptıklarından sonra böyle bir insanı zaten sevemem sayamam, onu görünce sevgi değil nefret ve öfkeden başka bir şey hissetmiyorum. Ama yine de içimde bir anda bir acı doğuyor. Nereye kadar böyle gidecek, keşke hafızamı silebilsem...

Ya hiç geçmiyor mu bu acı, tam geçti artık hiç acı hissetmiyorum diyorum bir anda tekrar bastırıyor, hep bir gel-git halleri... Artık onu sevmediğime neredeyse eminim bana yaptıklarından sonra böyle bir insanı zaten sevemem sayamam, onu görünce sevgi değil nefret ve öfkeden başka bir şey hissetmiyorum. Ama yine de içimde bir anda bir acı doğuyor. Nereye kadar böyle gidecek, keşke hafızamı silebilsem...

arada bende de oluyor o da alışılmış bazı şeylerden kaynaklanıyor,çok fazla sürmez ama ne kadardır ayrısınız?

canım umuyorum ki bi gün buraya hepimiz güzel şeyler yazacağız sen sadece içindekileri tuttugundan böyle düşünüyorsun bence ama en güzeli söz gümüşse sükut altındır diye boşa dememişler hepimiz gel gitler yaşıyoruz ama düşünmücez işte burası bana çok iyi geliyo mesela yüzünü görmediğin insanlarla birşeylerini paylaşmak aynı sorunu olan kızçeleri görmek yalnız olmadıgını hissettiryo insana ki canım hayat çok kısa olumsuz düşünürsen olumsuz olur birazcıkta olsa kendine bırak herşeyi emin ol akışına brakınca daha çabuk belli ediyo olaylar rengini benim örnekte oldgu gibi öküz oduncuk dedim çocuk mecnun çıktıda leylası çoktan kaçtı :64: :63:

kot pantalonun altında işyerinde kalsik elbise,eteğin altında tatlım..
anammm ben dayaanamazdım gerçekten çok güçlü birisin tebrik ediyorum.eminim benimki niye mesaj atıyor muhabbet olup konuya oraya çekmek için ama ben cevap vermiyorum.yeni biri var hemde olgun .ohh olsunnnn ben çk sevdim ama kıymetini bilmedi öküzzz

eteğin altına çok şık durur tam hanımefendi wuhuuuu :9:
ya bebeğim inan güçlü değildim ama acılar olgunlaştırıyo gerçekten yeni biri miiiiiii :23: neçabuk kızçem yaaaa ama onu unuttgunu sanmıyorum ben yinede sen bilirsin ahhh ahh benimkide askere gidiyo unutmak için ben onu beklicem yinede kimseyi istemiyrum zaten.. :50:
bide teline baktım o annesiylekonuşurken izinsiz :44: benimismim ömrüm <3 diye kayıtlıydı bilmiyorum ama çok mutlu oldum ve hiç kız teli yoktu yenilerden :64::21:

arada bende de oluyor o da alışılmış bazı şeylerden kaynaklanıyor,çok fazla sürmez ama ne kadardır ayrısınız?

Canım ben eşimden ayrıldım bir de, henüz boşanmadık resmi olarak ama mahkeme aşamasında. 2,5 ay kadar oldu ayrılalı. Genelde iyiyim, bana çok kötü şeyler yaptığı için ona öfkem sevgime baskın geliyor. Sanki hiç sevmiyor gibiyim, ama öfkem geçmiyor çünkü gururumu çok kırdı. Dediğin gibi alışkanlıklar çok koyuyor insana, sevgi bitse bile alışklanlıklardan kopmak zor. Yapayalnız hissediyor insan kendini. Yazdığım gibi genellikle çok kötü hissetmiyorum artık ama arasıra geliyor bana sağdan soldan her taraftan:1: Keşke hiç böyle bir insan olmasaydı, tanışmasaydım, zamanında sevmeseydim, yaşanmasaydı diyorum ve sanki ömür boyu bu his sürecek gibi geliyor. İnşallah zaman gerçekten ilaç olur.

eteğin altına çok şık durur tam hanımefendi wuhuuuu :9:
ya bebeğim inan güçlü değildim ama acılar olgunlaştırıyo gerçekten yeni biri miiiiiii :23: neçabuk kızçem yaaaa ama onu unuttgunu sanmıyorum ben yinede sen bilirsin ahhh ahh benimkide askere gidiyo unutmak için ben onu beklicem yinede kimseyi istemiyrum zaten.. :50:
bide teline baktım o annesiylekonuşurken izinsiz :44: benimismim ömrüm <3 diye kayıtlıydı bilmiyorum ama çok mutlu oldum ve hiç kız teli yoktu yenilerden :64::21:

kesinlikle bu sözüne katılıyorum bebeğimm
unuttum belki biz sizinn gibi başka sebeblerden olsaydı unutamazdım evet.ama o teklifi benim aklıma geldikçe kendinden nefret etti sevgi değil nefret besledi bu kalp ona karşı..
4 ay oldu bebeğim biz ayrılalı.
15 ay mı yapıcak bende beklemiştim öle zorkiiii anam 460 gün bekle bekle bitmek bilmiyor,ömrünü yiyor resmen:1:
oyyyy anammm ne güzel yaaa kız sen delisin hee çk seviyorsun ama inadın yüzünden barışmıyorsun çocukla:9:
dimi tam hanfendi üzerine de gömlek belede kemer.anam gözümde canlandırdımmm owww süper olurr ya annemi kandırmalıyım aldırtmalıyım ona bunu:)

Back
X