Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

inan sastim kaldim ben bu olaya ya bu yapilirmi yaa yapilirmi söyleyin kizlar madem bitti senin icin söyle bana dimi

yada benmi cok aptalim anlamiyorum

ama ben ondan duymak istiyorum

pek kaydedeğer bir gelişme yok canım ya sorma hem ay hem yıl sonu ama ben daha başlamadım görüüşe göre kovulacam içimden gelmiyorki bişey yapmak

dayyttt

sakın kendini bırakma;evde oturmak daha kötü

topla kendini,en azından iş yerinde

memlekette kriz var,elindeki işi kaybetme

Son düzenleme:
inan sastim kaldim ben bu olaya ya bu yapilirmi yaa yapilirmi söyleyin kizlar madem bitti senin icin söyle bana dimi

Gönül işlerinde bir konuşma yapmadan çekip gitmek olmaz efenim:1closedeyes:

Erkek diye ortalıkta dolanacağına,o dolandığı kadar erkek olsun da aklında ne varsa çıksın söylesin

kızlarrrr delikafadulden

bugün benimki msj atmış 7,30 da evden çıkıyorum işe gitmek için evden çıktım siyah mont üstümde kırmızı şal vardı

neyse tabi ben 7,30da gelen msjı 8,30da ancak gördüm kaydirigubbakcemile3

anam telefona bi baktım msj atmış kırmızı şalın çok yakışmış böylee yazmış aynen :1shok:

beni takip ediyomuş süreklii senağlama

bende ona böyle yapma uzak dur benden kendine edersin yazdım :1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:
yok bi arama olmadı sadece.. bu mesajla bana herşeyin yolunda old anlatmaya çalıştı..

jelibon herşey çok güzel olacak....inan buna..sadece inan..ve üzülme..alllahın büyüklüğüne inan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…