Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

evet hazir olmam lazimda cok yoruldum ne olucaksa olsun artik arada yine umitleniyorum aptal gibi
yazik bana ya allahim yaninda kalmasin insahllah beni ne hale getirdi bu kadarda olmazki ya ne saniyor beni ya bende insanim

Senden değil kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor klava:

bu yapilmaz ya bu kadar kötümüyüm ben o kadar sevdigimi söyledim en son kötüyüm dedim yasamak istemiyorum dedim hic mi merak etmezsin be insan öldümü kaldimi

Haklısın olmaz bu kadar klava:

Sen niye kötü oluyormuşsun ki bakiim :mymeka:

Kız oldu mu şimdi,değersizin biri yüzünden insan hayattan vazgeçer mi?

Merak olayını onun afedersin öküzlüğüne veriyorum...

haklisin ama zoruma gidiyor yaa bunu bilerek yapiyorr var yaa
kötü olmami istiyor hani bi insani ya tabanciyla öldürürüsün
yada iskence yapa yapa
iste o su an bana bunu yapiyor
belkide büyük zevk aliyor

mandalya taksinlar sana sevdigim yaptiginla mutlu ol bakalim

Hayatım bence bir süre daha bekle,baktın ses çıkmıyor,sen ara...

Duruma göre konuş...

Bakalım daha ne kadar devam edecek bu oyuna...

aynen valla ortada sorun yokken bile sorun yaratırdım ama hep içine atmış bigün bi patladıı..
biraz çenemizi tutsak elimizdekinin kıymetını bilsek sorun olmucak ama biz hep elimizden gidince anlıyoruzz

bicirkizda düzelme var

selin aşık modunda,aşık olmuş

bizler bildiğin gibiyiz;bizde değişiklik yok

aslında geçerli bir nedenim yok canım sıkılmak için..........
sadece hançeri çıkartmak istiyorum........
ama çok derinlerde.........
herkes psikolojikman hazırlayıp gidiyorlar........
olan kalanlara oluyor.............

firtinam tatlim neyin var....
kim sana ne yapti söyle valla biz ayrilanlar kulübü olarak onu ortadan ikiye ayiralim....

Kız Bıcırıkkkkk :) gözün aydın, paşa hazretleri 8751456 mesaj ve 6982514568 çağrı sonunda üç kelime yazmayı başarmış. Bu durumda yaklaşık 54687436876436876 mesaj ve 983654313213583543254 çağrı sonunda bir açıklama da yapar belki ne dersin? İnnasabirin la havle vela... buna da şükür tabe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…