Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım biz burdayız.
zavananın dediği gibi istiyorsan sabahlayalım hep birlikte..
ama uyuyabileceksen yat uyu.
inan herşey güzel olacak.
bak bunu ben diyorum.
benle yaşadıklarının bi farkı var mı?? ben bi fark göremiyorum. aynılarını yaşadım.
herşey değişicek inan. dayan.
bugunu en az hasarla atlat..

canım yaa kıyamam sana :teselli:
gerçekten yarın bir doktora git sen...

sagolun sadece agliyorum sürekli ya cok kötüyümmm cokkkkkk nasil dayancam ben artik umut filanda yok canim sevdigim herseyim yok artik benim canim sevdigim bitanem yok artik...

Allah yardımcın olsun jelıbon canım.dayanma gücü sabır versin sana.inşallah herşey daha güzel olur
ağla rahatla bitanem

Canım benim, beni de ağlattın yaa...

Sana hiçbir şey demeyeceğim ben bu gece artık. Seni şu anda hiçbir şey teselli edemez biliyorum, biliyoruz. Senin bu acıyı çekmen gerekiyor. Buna bir çare yok. Canının en çok yandığı gece bu gece olacak, ağlayacaksın.. hepimiz yaşadık, bunun alternatifi maalesef yok. İçindeki o zehiri akıta akıta kurtulacaksın bundan. Ağla istediğin kadar ama akıllı uslu ağla, kendine zarar verme olur mu gülüm?

aynen hepimizi ağlattın bu gece..
başından beri sen onla konuşurken başladım ağlamaya.
eskiye falan gittim belki. benle aynı şeyleri yaşama olasılığın olması bile ağlattı beni.
canımsın bak. herşey geçicek. bu gece geçicek. bu gece sana ağır gelicek ama geçicek..
dayan sadece.. düşünme öyle şeyler.. sevgilim yok aşkım yok falan deme.
düşünme. hayırlısı de..
şu an kafan yerinde değil zaten..

İşte insan bunları yaşaya yaşaya insan oluyor, büyüyor, olgunlaşıyor.

Jeli de bundan 10 sene sonra acı çeken birisinin sırtını sıvazlarken içinden ah be gülüm, yapma be gülüm diye diye dışından ağla gülüm diyecek.

İnsan acı çeke çeke insan oluyor... hamdım piştim oldum.. hayat bu kadar işte.

evet yazamıyo suanda bencede
hissettıklerını o kadar ıyı anlıyorumkı suanda sankı kalbının oldugu yerde et parçası kopuyomuş gibi bi acı var.ve nefes almakda zorlanıyo.
ama geçicek inşallah
=(((

kızlar ben yatıyorum bende üzülünce kötü oluyorum ne olur sende üzülme canım iyi geceler hepinize jjelicim kal dersen kalırım

canım sen yat. yarın iş var.. hiç bişi düşünme sende.. biliyorum kotu olursun..
biz burdayız merak etme..
iyi geceler.

Ben de yatıyorum kızlar, artık uyuyabilir miyim uyuyamam mı...içimdeki o sıkıntı buna delaletmiş demek ki, yatağımdan kaldırdı beni.
Jeli de gitti zaten. Allah yardımcısı olsun.
Siz de üzmeyin kendinizi, biliyorum hepimizin acıları şaha kalkıyor böyle durumlarda.
Ama geçiyor.
Aşk izinsizce geldiği gibi vakti zamanı gelince çekip gitmesini de biliyor hiç değilse.
Geçecek bu da... Bakın Selin'e... ne kadar mutlu, Allah bozmasın, atlattı geçti gitti.
Zaten atlatmayan da yok koca dünyada... kendinize iyi davranın kızçeler.
Hayırlı geceler.

kızlar iyi geceler hepinizi öpüyorum. yarın güzel bir güne başlayalım inşallah..

günaydın kızlar umarım bugün güzel birgün olacak bugün mutluyum ve herkesde mutlu olur inş

canlarım günaydın,gece ben çıktıktan sonra neler olmuş öyle,canım jelibonum biz senin yanındayız bugünler de geçecek bu da geçecek neler geçmedi,neler atlatmadık,tüm kalbimle yanındayım bitanem.sen sadece güçlü olmaya çalış... black'im gelmiş canım black'imi çok özlemiştim valla,bende işte attım mesajı yazdım size mesajlaşmayı,yani pek içaçıcı değil,moralim bozulmadı da değil ama kendim için sölüyorum bunu herkes kendi kararlarının sorumluluğunu taşımalı şimdi en azından princessin dediği gibi ona negatif olmadığımı biliyor ama ben facebooka yazmıştımki blackcim kulakların çınlasın zil çalıp tutuşunca etekler sahibine döner tüm köpekler bunu okuduysa yaklaşmak istemeye de bilir, yani bilmiyorumki herkes kendi kararının kendi yaptıklarının bedelini öder diye düşünüyorum kendi adıma. o yüzden fazla da düşünmemeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…