Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

okuyamayanlar için birdaha koyuyorum mesajlaşmamızı buraya

günaydın kızlar....
hasta olanlarımız dikkat edin kendinize; geçmiş olsun...

ya jelibonum yaaaa ... umarım daha az acıyodur canın...
inan herkes gibi benim de içim acıdı...
keşke başka olsaydı sonuç... ama sen elinden geleni yaptın tatlım...
sana bekle dedin ; ne kadar zor olsa da bekledin... herşeyi yaptın yani...

noluuur hırpalama kendini... bak hepimiz geçtik o yollardan ; acılı anlardan...
sadece bil ki ; mutlaka daha iyi olacaksın...

okuyamayanlar için birdaha koyuyorum mesajlaşmamızı buraya

ayyy sana da yazıcaktım... jelibon allak bullak etti... unutmuştum...
iyi tekrar koydun...

attın mesajı bitti ; gitti... için rahat olsun ; sen son kez bir adım daha attın...
beğenen alır ; beğenmeyen gaçaaar gideer ... hoşşik -tatlicadiarzu-

ya ama ben şu kısmını anlayamadım... ya hangimiz bize doğum günü mesajı atan birine "ayyy sorma ne mutlu ne mutlu " gibi diye kapris içerikli bir cevap atar ki...
delimidir nedir yahuuu ... amanın prensesim valla ne diyeceğimi bilemedim... ama okurken içimden sağlam bir yuh dedim... sanki sen verdin ona o mesaiyi ... töbe töbeee :roflol:

günaydın kızlar. ya bende kötüyüm o kadarki dün antidepresana başladım. Jeliye de Allah yardım etsin.hepimize yeni bizi sevecek aşklar versin

akşam dayanamdım benim ahmete bende mesaj attım ama çıt yok ya. İnsan bu kadar nasıl değişr ya. olumsuz da olsa cevap verir.

böcüğüm evet yaa anlamsız manasız bişi işte bendekilerin hepsi ayrı cins... ama diyorum ya facebooka blackin o özlü sözünü yazmıştım ondan sonra yanaşmak istemeyebilir okuduysa.ama ne bilim ben sonuçta bi adım attım dediğin gibi,bundan sonrasını pek de kestiremiyorum ama kuvvetle muhtemel böle gider bu durum gibi geliyo bana

doktor vermişti daha önce ama kullanmamıştım şimdi kullandım ve daha iyi hissediyorum kendimi.ilaçtanmı yoksa akşam attıpım mesajdanmı bilemem ama daha iyiyim. gerçi aklımdan bi türlü çıkmıyo. ya ben Ahmeti çok sevdim:arkadaşlar. onu özledim. sarılmak koklamak istiyorum. onda kalan bazı eşyalarım var. parfüm, krem, kitap gibi. onları almak için göreceğim belki bahame edip. ama şimdi değil kendime gelmem lazım. bürosuna yada adliyeye gidip onu uzaktan da olsa görmek istiyorum. ama yapmam doğru değil.biliyorum.

benimde var canım ne yapacam bilmiyorum saçımdan bir tutam,tokam,cevşenim,parfümüm ondaydı aldıklarım hariç ama ne dicem adam attım derse daha çok üzülecem

kızlaaar yapmayın... noluuur... çok mu lazım o eşyalar size... cüzdan ; önemli bir evrak filan değilse boşverin... nolur yapmayın... civcicim kendine geldikten sonra tekrar mı dağılmak istiyorsun ??

hepimiz çok sevdik ve hala seviyoruz... halden anlıyoruz biliyorsunuz ; o yüzden burdayız... mutlaka eskisi gibi olmak istiyoruz ... ama nolur bunları düşünerek daha da acıtmayın canınızı... lütfen onların bizim canımızı acıttığı yeter zaten ; bir de kendi kendimize acı vermeyelim... annem hep der ki ;

"insanın kendine yaptığını başka hiç kimse yapamaz..." ... hadi bir sakince düşünün... :teselli:

jelıboncum canım cok uzuldum
guclu ol
sen guclusun bole dusun
allaha dua et herseyın hayırlısı de
o senı kaybettı bunu untma
sımdı en azından bı sonuc var elınde emın ol bolesı daha ıyı
yanındayız unutma yalınz kala burda ol tmammı kendını yataga falan kapatma sakın

işte bazı vicdanszlar için bitti sevmıyorum demek çok kolay =(((
Bol bol namaz kılıp dua edin kızlar çok iyi gelio
Emin olun zamanla acınız hafiflicek

şekercim önemli olan tekrar bağlantıya geçmek... demek istediğim hayati zorunluluğu yoksa o eşyaların bırakın kalsın... yenisini alırsınız... sizin canınızın acımasından daha mı önemli...
benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…