- 27 Ekim 2008
- 5.989
- 2.460
- 723
kızlar mesajlaşmamızı yazıyorum,hepinizden yorumlarınızı bekliyorum:
ben: doğumgünün kutlu olsun
o: çok teşekkür ederim. çok kutlu geçiyo emin ol yani
ben: neden yolunda gitmeyen bişey mi var?
o: mesaideyim
ben: kolay gelsin
o: teşekkürler
işte bu kadar :roflol:
okuyamayanlar için birdaha koyuyorum mesajlaşmamızı buraya
ayyy sana da yazıcaktım... jelibon allak bullak etti... unutmuştum...
iyi tekrar koydun...
attın mesajı bitti ; gitti... için rahat olsun ; sen son kez bir adım daha attın...
beğenen alır ; beğenmeyen gaçaaar gideer ... hoşşik -tatlicadiarzu-
ya ama ben şu kısmını anlayamadım... ya hangimiz bize doğum günü mesajı atan birine "ayyy sorma ne mutlu ne mutlu " gibi diye kapris içerikli bir cevap atar ki...
delimidir nedir yahuuu ... amanın prensesim valla ne diyeceğimi bilemedim... ama okurken içimden sağlam bir yuh dedim... sanki sen verdin ona o mesaiyi ... töbe töbeee :roflol:
günaydın kızlar. ya bende kötüyüm o kadarki dün antidepresana başladım. Jeliye de Allah yardım etsin.hepimize yeni bizi sevecek aşklar versin
doktor vermişti daha önce ama kullanmamıştım şimdi kullandım ve daha iyi hissediyorum kendimi.ilaçtanmı yoksa akşam attıpım mesajdanmı bilemem ama daha iyiyim. gerçi aklımdan bi türlü çıkmıyo. ya ben Ahmeti çok sevdim:arkadaşlar. onu özledim. sarılmak koklamak istiyorum. onda kalan bazı eşyalarım var. parfüm, krem, kitap gibi. onları almak için göreceğim belki bahame edip. ama şimdi değil kendime gelmem lazım. bürosuna yada adliyeye gidip onu uzaktan da olsa görmek istiyorum. ama yapmam doğru değil.biliyorum.
benimde var canım ne yapacam bilmiyorum saçımdan bir tutam,tokam,cevşenim,parfümüm ondaydı aldıklarım hariç ama ne dicem adam attım derse daha çok üzülecem
böcükcüm ama aldıklarımız değil bunlarki kendi eşyamdı aldıklarımı göndermesini istemicemki ona kaldıysa ohooo yüzüklerimizde var benim künyem onun saati vs hiç söz konusu etmedi adam direk ben sevmiyorum artık bitti sevgim dedi....
jelıbonunkı bıtı demıs black cım
kızlar
ıcımden bı ses msj at dıyo fena halde
o içindeki ses ne yazmanı söylüyor canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?