Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

gülüm beklemeye alıştın artık ya ondan bizim gibi düşünmüyosun sanırm.
ben olsam cıldırırdm. ki ben biliosn msnde görünce konuştum onla.. dayanamadm

şu anda konuşmaya hazır değilsin jeliboncum, ben derim ki bu gecelik msn.i kapat sen de onu görme orda mı değil mi diye,konuşma da görme de onu.önce bi kafanda herşey netleşsin,kararların düşüncelerin bi düzene girsin,sakince karar verirsin daha sonra. şu anda verdiğin her karardan sonra pişman olabilirsin.yaşayan biri olarak sölüyorum,yaralar henüz tazeyken hiçbişi yapmadan biraz acının dinmesini beklemekte fayda var canım

merak etsin
girmiyorum iste
cok isteyen arar

ben yeterince iyi olmak icin herseyi yaptim o günn

benden arkadas olmaz ona
kaybeti iste beni arkadas olarak kalamam ben

ben jelibonunun yerinde olsam o çıkana kadar beklerdim
yani zamanında yaptım oradan biliyorum.
öyle aptal aptal seyrettim.
mousum onun üzerinde..
öyle bekledim..
sonra o gitti hep
bende kapattım..

bende bakiyorum öyle halen cikmadiiii
bu saate ne yapiyor
yaaaaaaaa
cok bilmek istiyorum kiminle konusuyor
ya bi kizmi yoksaaaaaaa

icim aciyor isteeeeee
icim aciyorr

jelibonum eger konusmayacaksan cik o zaman...
bak baska konusuyor diye düsünmeye basladin...
ne gerek var...

canım benim bende yaptım,hatta günlerce gecelerce saatlerce msn.de gelmesini bekledim, o gidene kadar durdum,öle bakıştık yazışmadık bile,sadece gelmesini ve bana yazmasını bekledim öyleceee,hatta kendi de arkadaşıma demiş msn.e giriyoruz öle bekliyoruz diye,o saatlerin nasıl geçtiğini gel de bana sor, ama şu aşamada jelibonun üzülmesinden başka bişeye yaramayacak orda durması,orda durdukça kendi kendine fikirler üretecek,kafası durmıycak çalışcak biliyorum başkasıylamı konuşuyo benimi bekliyo napıyo falan,olurda ileti falan yazmaya kalkar hadi kızcağızınkafası iyce karışcak, ne gereği var,bence şimdi msn.i kapatıp görmemesi gerek onu,sakinleşmeye çalışması ve uyumaya çalışması gerekiyor,yarın belki başka bi gözle bakacak herşeye..

kızlar bu gece yeni ay doğuyormuş.
yeni ay her zaman yeni başlangıçları temsil eder.
herkes yeniden başlasın. sıfırdan başlasın bu gece olmaz mı??

canım bence sen kapat artık o msn.i.hiç bakma bile uyumıycaksan da msn.i kapat burda sohbete devam edelim,bekle bekle nereye kadar? kendine eziyet ediyorsun bunu bi sonu yok :teselli:

merhaba kızlar.bu msn olayı durumu çok kötü.sevgilimden ayrıldığımda bende silmemiş engellemiştim ama sürekli msnimi açıp onun yolunu gözlüyodum o beni görmese bile ben merak ediyodum ne yapıyor msnde diye.sürekli beynimde senaryolar yazıyordum.haliyle kendimi daha çok yıpratıyordum farkında olmadan.birgün kendimi cesaretlendirip msnden sildim onu ve kendimi toparlamaya başladım zamanla hiç merak etmez oldum.engelli olsa bile msnde olması çok kötü yıpratıyor insanı.oyüzden jelibon kendini cesaretlendirdiğin biranda sil bence msnden onu kurtul bu işkenceden.bütün nefretini cesaretini sana yaptıklarını çektirdiği acıları hatırlayarak sil msninden yoksa çok yıpranırsın böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…