Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ama gücüm yokkkkkkkkkk

kizlar gücüm yokkk

yine yikicak beni

sadece merak ettim deger veriyorum ama seni sevmiyorum derseee

dayanamiyorum anlayin beni bu laflari daha fazla kaldirmiyor yüregimmm öldüm zaten parcalandim dayanmiyor yüregim ben onu halen deli gibi severkennnn

öldüm say dedim zaten

sanki bicagi aliyor kalbime sapliyor sapliyorrrr

o gün sevgilin olarak cikiyorum hayatindan dedi beni vurdu ya öldürdü o laf bu laflari bir kere duydum öldümm artik istemiyorum tamam anladim kabullencem iste ya sev beni yada acima banaaaaaaaaaaaaa

seviyorum iste seniiiiiiiiiiiiii

Jeli bence de gir sor
Ne yapmaya çalışıyormuş

Ne bu yaaa
Bir şey ya tamamen biter,ya da devam eder
bu arada kalmış

dolasiyorum sokaklarda tek basima düsünüyorum kabullenmeye calisiyorum ablama gittim biraz önce beni sucladi sonra beni iyi etmeye calisti su an hic aglayasim filan yok iyiyim aslinda burada takilcam bu gece ee simdi bana böyle laflar edecek haydi yine agla yine parcalan yine yine yine bu ne ya

yarayi des yarayi des ondan sonra git .....

jelibonum canim bence mail at en iyisi...
o sözleri söylerken zaten mahvettin beni daha niye soruyorsun nasil oldugumu...
ne önemi varki artik nasil oldugumun...
diye bir seyler yaz iste....

jelibonm seni cok iyi anlıyorum.
teyzem öldü burağa haber vermedim.
ki burak teyzemi biliyordu. birlikte yemek götürürdük. teyzem hastalandığında haberi oldu cok üzüldü falan..
sonra teyzem kanser olduğunda arkadaşım aramış onu.
böyle böyle anlatmış
beni arayıp
yanındayım unutma dedi.. arkadaşın olarak.. dedi
bir şeye ihtiyacın olursa söyle arkadaşın olarak yanındayım dedi.
defalarca gözüme soktu o cümleyi. bıçak gibi ya..
içimi söktü aldı gerçekten..
konuşmazsanda hep çelişkide kalıcaksın canım ya..

jelibonum canim bence mail at en iyisi...
o sözleri söylerken zaten mahvettin beni daha niye soruyorsun nasil oldugumu...
ne önemi varki artik nasil oldugumun...
diye bir seyler yaz iste....

e gülüm buna da cevap atacak mı atmayacak mı beklentisi olacak.. ki cevap atacak kesin. gene bi stres

canlarım burdayım ama pek fazla yazamıyorum, dişim inanılmaz ağrıyor,iki tane ağrı kesici yuttum acıdan bayılcak durumdayım,ama takipteyim jelibon cevap yazma

arkadasin olarak cok komik yaa
sen beni maf etmissin arkadasim olucaksin öylemi

yok daha neler bana ters geliyor ya arkadas olalim filan

ya sevgili oluruz yada bitti bu kadar

cikti simdi msnden belki daha bekliyordur kendini göstermeden dünde öyle yapmis bi girdim hemen girdi sonra hemen ciktim

ya pismanmi yoksa ?????

aciyormu ????

oyuncak değil ki bu,öle bi hakkı yok yani,bugün böle konuşup da yarın pişman oldum demeye,sen hırpalanıyorsun buna hakkı varmı bence yok,oyun değil bu sende oyuncak değilsin,bi ayrılalım bitti bi pişman oldum,ah canım nasılsın falan,kendi vicdanını rahatlatmaya çalışıyo

dün kac kere yazdim biliyorum ama yine yazayim....
bu cocuk kesin dengesiz baska bir aciklamasi yok yani...
jeli birde bir sey diyeyim mi erkeklerin acima duygusu yoktur be canim yani acidigini sanmiyorum...
heralde bu pisman oldu...
dengesiz ya iste ne yaptigini bilmiyor haliyle....

3 ay 1 gün olmuş,hiç de fena sayılmaz, 1 sene aramamışlığım da var ama, bu da fena değil hani baktıkça moral oluyo,bazen de baktıkça günler geçmiyo gibi geliyo ama şimdi bakıncada hiç kötü gözükmedi bana counter'ımın durumu kaydirigubbakcemile5

bebeğim helal olsun sana valla.
üç ay ciddi bi zaman.
ve ben de dikkat ettim geçenlerde.. baya çok olmuş diye düşündüm senin için.
ben aramayalı daha 21 güncük olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…