aklındaki soru ne fırtınam seninki evlendiydi dimi pek hatırlamıyorum hikayeni benimkide evlenecek çok kötü bir duygukızlar güzel bir yazıydı değilmi............
ama çok mantıklı bence............
ben şu anda pembe çizgiye doğru gidiyorum..........
sınırdayım daha
sadece bir soru var aklımda onu bilemiyorum
aklındaki soru ne fırtınam seninki evlendiydi dimi pek hatırlamıyorum hikayeni benimkide evlenecek çok kötü bir duygu
kızlar, bu perşembeyi cumaya bağlayan geceler bana bir haller oluyor yaa...
3 hafta önce perşembeyi cumaya bağlayan gecede.......eski lale ile en son konuşmamız ve benim içime şüphelerin düşüşü başladı...
2 hafta önce perşembeyi cumaya bağlayan gece eski lalaede olan değişiklikler ve benim çektiğim mesaj ve çağrılara alınamayan cevaplar ile ilişkiyi bitirme sitemlerim ve sabaha kadar ağlayarak geçti..
1 hafta önceki perşembeyi cumaya bağlayan gece..eski lalae ile tüm ilişkimi kestiğim ve yine sabaha kadar ağladığım gece idi...
bu hafta perşembeyi cumaya bağlayan gece bir rüya gördüm allah hayra çıkarsın...
bizim mahallenin başında akşam karanlık olmuş.....büyük ve parlak bir kocaman dolunay..aman allahım o kadar güzel ki.. yanıda annem ve komşumuz var olara sarılıp diyorum ki..bakın bakın bu dolunay 5 yılda bir bile böyle olmaz diyorum..dolunayın üzereinde 6 yazıyordu...yanında geçtiyorum....ışığı taa yere vuruyor....o kadara güzel spot ışıkları gibi parlıyor....ve sonra hava çok güzel oluyomuş ben havaya baktığımda büyük iri kuşlar göç ediyormuş gurb grub ama topluca o kadar irilerki bu kuşlar çok iri diyorum ama çok güzel görünüyorlardı..sonra birçok erkeğn uçtuğunu gördüm bir sürü ama kuş gibi uçuyorlardı..yanıma sonra düştüler ama bi kaçtanesi yanıma geldi sordum nasıl uçtunuz diye..nefesimizi doldurup ciğerimizi şişirdik uçtuk..tbmmm nin tepesinden uçtuk buraya geldik dedi çocuk bana bizim mahalledelrdi..benim yanımda..!!!!bir tane uçan erkekte galatasarayın bayrağını astı göklere..
RÜYADA DOLUNAY GÖRMEK..........Yeni bir aşka ve neşeli günlere yorulur.
.......................................................İşlerinizin rayına oturacağına ve geleceğinizin çok parlak olacağına.
..............Dolunay güzel ahlaklı insana...
Ayi yaninda veya elinde gören adam evlenir. Eger ay tam daire halinde ise, evleneceği kişi asil ve kendisinden yüksek bir siniftandir.
rüyada 6 rakamı görmek......Huzur, denge, çekicilik, aşk da tatmin olma
RÜYADA KUŞ.....Kus kümeleri, onlari yiyen yahut onlara rastlayan kimse için, altin, gümüs ve saltanata nail olmaya isarettir. Rüyada kuslan, basinin üzerinde uçtuklarini gören kimse, reislik ve valilige nail olur.. Bir kusun üstünden uçup gittigini gören muradina erer.aman heralde p...açıkta kaldı....kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?